نحوه تشخيص انواع مدل رسيورهاي متاباكس(1-2-3)

DESPERADO

مدیر بازنشسته
2006-10-10
2,157
1,745
نحوه تشخيص انواع مدل رسيورهاي متاباكس(1-2-3)
در بازار ايرا ن چند مدل متا باكس وجود دارد:
1.متاباكس مشكي معروف به متاباكس 1
2.متاباكس نقره اي معروف به متاباكس 1يا 2
3.متاباكس نقره اي كارتن سفيد.
4.متاباكس نقره اي كارتن مشكي.
5.متاباكس پشت نقره اي.

اما چطور ميتوان مدلهاي متا باكس را تشخيص داد.

رسيور متاباكسي كه پشت آن دو رديف سوكت مشكي(يورو سوكت مثل تلويزيونهاي پارس) داره و كنارشان نوشته: TV و VCR و در ضمن دو ورودي تيونر آنها(كه سيم ال ان بي به يكيش وصل ميشود) حالت عمودي ( ايستاده) داشته باشند. و كنار مارك روي رسيور هم هيچ عبارتي نوشته نشده باشد (****box يا ****box@ ).متاباكس 1 خواهد بود.

رسيور متاباكسي كه سوكت يوروي مشكي ندارد يا تيونرش حالت خوابيده ( افقي) دارديا روي رسيور معمولا در كنار مارك****box عدد دو به صورت يوناني يعني( II ) نوشته شده است(****box II يا ****box II@ ) متاباكس 2 ميباشد.

بعضي از مدلهاي متاباكس يك كليد power هم پشت رسيور دارند.

البته دقت كنيد كه ممكن است باز رسيور متاباكسي باشد كه شناخت مدل آن به اين روش ميسر نباشد.(شايد مدار سخت افزاري رسيور با قابش هماهنگي نداشته باشد(بدليل اينكه اكثر رسيورهائي كه به ايران ميآيد مدارات وقابشان به طور مجزا وارد و اينجا مجددا مونتاژ ميشود).من خودم رسيوري ديدم كه قابش متاباكس 1 و مدار داخلي آن متاباكس 2 بوده است.)ولي اين حالت بندرت اتفاق مي افتد.

مدل متاباكس 3 بدليل وجود خشاب از دومدل ديگر قابل تشخيص است.

در ضمن دوستان دقت كنيد كف رسيور برچسبي وجود دارد كه سري ساخت و مدل سخت افزاري متاباكس روي آن نوشته شده است.
اين مدل سخت افزاري با مدل دستگاه فرق ميكند.مثلا رسيور متاباكسي كه هيچ عددي كنار مارك آن نيست و كف آن نوشته e****box 10 يعني متاباكس 1 با مدار سخت افزاري سري 10​

edic

کاربر
2007-04-11
1
1
سلام خسته نباشین اقا من یه دستگاه دارم که مارکش sky sat هستش و اندازشم مثل ضبط ماشینه و رنگشم نقرهای هست می خواستم بدونم جزو کدو دستگاها هست در ضمن نرم افزار ابگرتشم ورجن های متاباکس بهش می خوره ممنونم بای:ُّـ

sanyo

کاربر VIP
2006-10-05
18
84
انواع متاباکس

با سلام skysat جزو متاباکس یک است ویک مدل متاباکس که تیونر ان خوابیده است و روی قاب ان نوشته mtabox ii متابکس دو است وبقیه متاباکسها با هر شکلی متاباکس یک هست و نرم افزار متاباکس یک به همه میخورد

افتاب

کاربر
2007-10-26
9
0
متابکس

سلام من متابکس نقره ای دارم بعد از اینکه با لودر سندر 2003 فایل مربوط به ان ریختم بعد از امدن کلمه ی good رسیور خاموش و روشن میشد ولی هیچ تصویری نمی امد لطفا بگید چی کار کنم

افتاب

کاربر
2007-10-26
9
0
متابکس

سلام من متابکس نقره ای دارم و با لودر سندر 2003 به ان فایل مربوطه دادم بعد از امدن کلمه ی good بر روی پنل رسیور خاموش بعد روشن شد ولی صفحه ای دیگر روی رسیور نیامد

بالا