نحوه نصب انیگمای فارسی در رسیور 400پلاس و سایر رسیورهای لینوکسی

BEHROOZ

مدیر بازنشسته
2010-01-01
2,398
13,727
دوستان آپدیت زیر را آپلود کردم براتون(البته قبلا باید انیگما رو روی رسیور نصب کرده باشید)که باید پس از دانلود توسط Telnet در فولدر tmp قرار بدید و سپس اونو در رسیور اجرا کنید.

راه ساده تر اینه که فلش خود را از رسیور جدا به کامپیوتر بزنید سپس فایل را بدون هیچ تغییری روی آن کپی کرده دوباره به رسیور بزنید سپس به قسمت پلاگین انیگما وارد و در لیست پلاگین Dream-Explorer را اجرا کنید روی فلش خود رفته روی فایل مذکور OK کنید و سپس Install را انتخاب کنبد کار نصب که تمام شد exit را بزندید و رسیور را Restart کنید .
انیگما که بالا اومد به قسمت Language... وارد شوید در اینجا پرچم ایران قرار داده شده (البته جلوش نوشته Arabic مشکلی نیست در ارسالهای بعدی درست خواهد شد) با کنترل برید روش و Ok کنید سپس با کلید exit کنترل کلا از منو خارج شوید حال که دوباره Menu را بزنید می بینید که انیگما فارسی شده.
اگر فونت فارسی خوانا نبود به خاطر نوع skin است من اسکین allien-HD را پیشنهاد می کنم که هم زیباست و هم با فونت فارسی جور در میاد.
این اولین ویرایشه که برایتان آماده کردم . منتظر ورژن های جدیدتر والبته انیگمای 3 صدر در صد فارسی باشید. این فارسی ساز را برای کلیه رسیورهای لینوکسی قابل استفاده است مثل انواع ایکس کروز ، وودو +، دریم باکس و ....

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

pouyaplanet

کاربر
2010-08-08
176
473
44
ببخشید من نمیتونم فایل رو توی انیگما رسیورم کپی کنم چون فایل زیپ هست و واردش که میشم گزینه کپی نداره.اگه ممکنه نحوه اتصال فایل زیلا به رسیور رو بذارین چون من هر کاری میکنم به رسیورم کانکت نمیشه.نمیتونم فایل سی سی کم رو داخل فولدر انیگما بذارم.ممنون اگه راهنماییم کنین

بالا