نحوه نصب فن خنک کننده بروی vu+solo

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام وبا تشكر از سعيد عزيز .

مسئولیت هرگونه مشکل ایجاد شده بر عهده خود شما میباشد ما هم همین رو میگیم
برای اینکار به چند وسیله ساده که فکر میکنم در اختیار انسان های غار نشین اولیه هم بوده نیازمندیم
وسایل مورد نیاز
1- یک عدد فن درست و درمون 12 یا 5 ولتی بلبرینگی (نهایتا 5 تومان قیمت داره حواستون به پاچتون باشه که فرو نکنن )
2- یک مقدار ناچیز چسب 2 طرفه
3 -هویه و سیم لحیم
4 -حوصله و دل خوش
5- شکر 2 پیمانه
قبل از هر چیز مطلبی در مورد خرید فن خدمتتون عرض کنم فن ها با دورهای مختلفی در بازار موجود میباشد بسته به اینکه رسیور براتون مهم تره یا اعصابتون میتونید فن دلخواه رو انتخاب کنید در عکسها مشاهده می کنید بنده 2 تا فن مختلف رو طی 24 ساعت عوض کردم تا نتیجه دلخواه رو بدست بیارم فن اولی قدرت بسیار بالایی در باد دهی داشت پنداری بوینگ 747 مشغول تیک اف از درون رسیوربود ولی فن دومی کم سرو صدا تر و البته با قدرت باد دهی کمتری بود که اینجانب به خاطر نداشتن اعصاب درست و حسابی فن دوم رو انتخاب کردم
میریم که اموزش رو شروع کنیم
ابتدا رسیور رو باز کنید و برد تغذیه رو از برد اصلی جدا کنید
در قسمت خروجی ولتاژها مقدار خروجی مشخص شده شما با احتساب اینکه فن 12 یا 5 ولتی استفاده میکنید از خروجی ولتاژ اقدام به ولتاژ گیری بفرمایید و سیم های فن رو به پایه ها لحیم کنید دقت کنیدبین خروجی ها اتصال کوتاه پیش نیاد
نکته برای اجتناب از برق گرفتگی و خطر تاکسی درمی شدگی این عملیات رو در حالتی که رسیور رو از برق کشیده اید انجام دهید
نکته قابل توجه دیگه اینکه شما می توانید فن 12 ولتی رو به خروجی 5 ولت لحیم کنید با این کار فن با دور کمتری کار میکنه و طبیعتا صدای کمتری تولید میکنه و صد البته باد کمتر البته برعکس اینکار شدنی نیست یعنی شما نمی توانی فن 5 ولتی رو به خروجی 12 ولت وصل کنید البته به قول معروف کار نشد نداره ولی فن مهمون چند هفته بیشتر نیست و خواهر و مادرش یه خورده اذیت میشه
om7713cwid01hyjq9ty.jpg

خوب در مرحله بعدی میریم سراغ هیت سینک فقط حواستون باشه به سراغ هیت سینک که میرید نرم اهسته برید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من
2 تکه چسب 2 طرفه به 2 گوشه هیت سینک بچسبونید و فن رو به دقت روی هیت سینک نصب کنید چون رسیور بی حرکت است قول میدم سالها این چسب فن رو سر جاش قرار بده و چون تصاویر به حد کافی گویا میباشد از توضیح اضافی خوداری میکنم
در پایان نصب فن رو به همه توصیه میکنم در این باره احادیث بسیاری هم نقل شده از جمله اوصیکم به فن الله
u0ixhurg42ihotv04hw5.jpg

برای اینکه واقعا به اهمیت وجود فن پی ببرید بعد از چند ساعت کارکرد دستگاه (در حالی که هنوز فن رو نصب نکردید)دستگاه رو باز کنید و روی هیت سینک دستگاه دستتون روبرای چند ثانیه قرار بدید خواهید دید گرما به حدی است که دست رو میسوزونه واقعا نمیدونم شرکت سازنده چه فکری پیش خودش کرده که فن روی دستگاه نصب نکرده
سعی شد اموزش با زبان ساده و ابتدایی و قابل فهم ارائه بشه اگه کمی و کاستی مشاهده کردید به بزرگی خودتون ببخشید
ا
1gns72euasvqn1v81xu.jpg

o8v0ncepew6g71gduswv.jpg

7gtb32rgtur3rb4u2233.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا