mehran
مدیر بازنشسته
- 2006-10-03
- 296
- 434
دوستان در این قسمت شما را با نحوه کار با SUPERPRO3000 U اشنا خواهم کرد اگر کسی از دوستان سئوالی داره اینجا مطرح کنه
1- ابتدا نسب دستگاه شما باید اول دستگاه را در سیستم خود نسب کنید
2-بعد از اینکه شما دستگاه را نصب کردید و روی ان کلیک کردی در هنگام بالا امدن بایدعدد
0533583000را روی لودر بخواند در غیر این صورت دستگاه درست نصب نشده است
3-حالا دستگاه را کامپیوتر کاملا شناخته و ما میخواهیم IC فلش را پروگرام کنیم
ابتدابه قسمتdevice رفته وانجا شماره فلش را بطور کامل تایپ میکنیم مثل te28f160c3td
و در سمت راست بالا all را انتخاب کرده و نام ic ظاهر میشود intel و در سمت چپ شماره ic و پایه های ان که برای فلش ما tsop48@ را انتخاب میکنیم و ok را میزنیم و سپس به قسمت edit auto رفته و اول erase و program و verify را انتخاب کرده و بعد ok را زده
و بعد ic را تمیز کرده و در ادابتور قرار داده و بعدauto را زده تا ic شما را پرو گرم کند اگر ارور داد ic را جا بجا کنید یا دوباره تمیز کنید اگر سئوالی دارید من در خدمت هستم:hed:
1- ابتدا نسب دستگاه شما باید اول دستگاه را در سیستم خود نسب کنید
2-بعد از اینکه شما دستگاه را نصب کردید و روی ان کلیک کردی در هنگام بالا امدن بایدعدد
0533583000را روی لودر بخواند در غیر این صورت دستگاه درست نصب نشده است
3-حالا دستگاه را کامپیوتر کاملا شناخته و ما میخواهیم IC فلش را پروگرام کنیم
ابتدابه قسمتdevice رفته وانجا شماره فلش را بطور کامل تایپ میکنیم مثل te28f160c3td
و در سمت راست بالا all را انتخاب کرده و نام ic ظاهر میشود intel و در سمت چپ شماره ic و پایه های ان که برای فلش ما tsop48@ را انتخاب میکنیم و ok را میزنیم و سپس به قسمت edit auto رفته و اول erase و program و verify را انتخاب کرده و بعد ok را زده
و بعد ic را تمیز کرده و در ادابتور قرار داده و بعدauto را زده تا ic شما را پرو گرم کند اگر ارور داد ic را جا بجا کنید یا دوباره تمیز کنید اگر سئوالی دارید من در خدمت هستم:hed: