نداشتن تصویر در خروجی آیکلاس 9898 xs pvr hdmi

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
سلام بر همگی

رسیور فوق نه از خروجی اچ دی و نه از خروجی av هیچگونه تصویر ندارد

کارهای انجام شده:

پروگرام کردن آی سی فلش

شستشوی کامل برد

با یک خازن تست شد خروجی تصویر روی خازن بالای سی پی یو
به صورت کج و کوله نمایش داده میشه

پاور هم تست شد.

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,440
5,678
اسکارت هم تصویر نداره؟

کنار سوکت یو اس بی یه ترانزیستور منفی هست ببین اونجا تصویر داری

سهره طلايي

کاربر
2010-08-22
11
28
49
باسلام خدمت دوست عزيز
ببين تمام رسيورهاي آيكلاس كه داراي كابل اچ دي ام اي هستند دچار چنين مشكلي ميشن اگه بتوني با همون تصوير كج وكوله بري توي منو ويكبار ريست كارخانه اي رو بزني مشكلت حل ميشه تا حالا باي 30تا 40 مورد رو كه اين مشكل رو داشتن با يكبار رست كارخانه اي مشكل حل ميشه (حتي با برنامه وپروگرام كردن هم حل نميشه ) من با تلويزيون هاي كوچك مسافرتي تصوير بصورت اوريب وبا پرش اين كار رو انجام ميدم چون با تلويزيونهاي بزرگ وال سي دي ها نشون نميده وتصوير صفحه سياه است
منتظر جواب هستم

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
سلام

دوست عزیز دکمه تغییر حالت تصویر در کنترل را چند باری بزن تا تغییر کنه حل میشه .البته اگه موقع روشن و خاموش کردن از دکمه پشتی اول آرم اولی آی کلاس را نشون بده معمولا با زدن این دکمه کنترل تصویر نمایان میشه

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
باسلام خدمت دوست عزيز
ببين تمام رسيورهاي آيكلاس كه داراي كابل اچ دي ام اي هستند دچار چنين مشكلي ميشن اگه بتوني با همون تصوير كج وكوله بري توي منو ويكبار ريست كارخانه اي رو بزني مشكلت حل ميشه تا حالا باي 30تا 40 مورد رو كه اين مشكل رو داشتن با يكبار رست كارخانه اي مشكل حل ميشه (حتي با برنامه وپروگرام كردن هم حل نميشه ) من با تلويزيون هاي كوچك مسافرتي تصوير بصورت اوريب وبا پرش اين كار رو انجام ميدم چون با تلويزيونهاي بزرگ وال سي دي ها نشون نميده وتصوير صفحه سياه است
منتظر جواب هستم
سلام - در جواب سهره طلایی نه بقیه دوستان --نیاز به ریست کامل نیست و نیاز به دیدن تصویر هم نیست با زدن دو بار پشت سر هم کلید vf ویدیو فرمت روزولیشن تصویر تغییر میکنه و تصویر درست میشه .
دوستان تا حالا دهها بار خودم این مطالب را گفته ام تازه بقیه دوستان و استادان عزیز نیز توضیح داده اند لطفا اول مطالب را بخوانید و بعد مطلب ارسال کنید . با ارسال مطالب سردرگم کننده کار را برای مبتدیان سخت نکنید

آخرین ویرایش:

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
سلام آقای حیدری رسیور برای یک لحظه هم تصویر نداره

اون مال موقعی هستش که موقع بوت ما تصویر داریم

شما تجربشو ندارین؟ راهنمایی کنید؟

روی خازن های بالای سی پی یو تصویر کج و کوله داره

البته با خازن و سیم تست کردم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
درود

اگر از خروجی hdmi تصویر ندارد خرابی ای سی پشت سوکت اچ دی تصویر در حالت av هم قطع می کند بهتر است ای سی پشت سوکت خارج کنید اگر مجدد هیچ تصویری نبود عیب فقط از سی پی یو

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
سلام آقای حیدری رسیور برای یک لحظه هم تصویر نداره

اون مال موقعی هستش که موقع بوت ما تصویر داریم

شما تجربشو ندارین؟ راهنمایی کنید؟

روی خازن های بالای سی پی یو تصویر کج و کوله داره

البته با خازن و سیم تست کردم
دوست عزیز جواب در توضیحات سهره طلایی بود و منظور در تو ضیحات موردهای او بود نه مورد شما

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
سلام دوست عزیز دو تا ترانزیستور پشت سوکت تصویر هست که هر دو منفی هستند اونا رو عوض کنید
با تشکر از دوست خوبمون ابتدا تست کنید که در پایه بیس ترانزیسور تصویر هست یا نه و اگر ترانزیستور خراب بود و خروجی نداشت تعویض کنید - اکثرا یکی از این ترانزیستورها خرابی دارد اما ابتدا تست و بعد تعویض کنید

BABAKELK83

کاربر
2007-06-03
28
1,255
سلام آقای حیدری عزیز ایشون فرمودنند که تصویر یصورت مات در قسمتی از برد دارند
من بصورت خلاصه عرض کردم البته برای تکمیل صحبت های قبلی باید عرض کنم که
جدیدا دوتا خازن جلوی این دو تا ترانزیستور هم خراب میشن به مقدار 220میکرو 25 ولت
میباشد با تشکر

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود //دوست گرامی ایسی cat6612که پشت سوکت اچ دی هستش را تعویض کنید من یکی دو مورد خرابی این ایسی را داشته ام که با تعویض ان مشکل حل شده

بالا