نداشتن سيگنال در فرکانس 12380 در ماهواره هاتبرد در رسيور آيکلاس Sun 3

2007-06-19
1,872
19,340
سلام

يک رسيور آيکلاس Sun3 آکبند بود که ديشب نصب و با آخرين نرم افزار هم آپديت کردم .

مشکلش اين هست که روي بعضي از فرکانس ها سيگنال نداره ..... مثلا همين فرکانس 12380

روي همون ديش يک سامسونگ 9500 و يک استارست 150 تست کردم اين فرکانس سيگنال داره اما با اين Sun3 خبري از سيگنال نيست ؟ طرف هم گير داده که ميخوام کانال Al Etejah TV رو داشته باشم و روي رسيور قبليم بوده و اين فول اچ دي هست و بايد از اون قبليه بهتر باشه و ........

البته يک فرکانس هم روي نايلست بود که خاطرم نيست روي اون هم سيگنال نداشت ولي روي 9500 سيگنال داشت !

اين سري سان کلا اينطوري هستند يا اين دستگاه مشکل داره ، کسانيکه از اين مدل دارند محبت کنند اين فرکانس رو ببيند سيگنال دارند يا نه ؟

signal.JPG

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
درود
شوربختانه سخت افزار بسیار ضعیف وبد شناسه این سری دستگاه هست از پاور به برد اصلی که ولتاژها اعمال میشود 3تا ایسی رگولاتور ریز بچشم می خوره که به کوچکترین ایرادی می سوزند وباعث ایرادهای عجیب میشود!
بهتره اون فرکانس را چندتا بالا پایین کنید یا سیمبل ریت را هم به همین ترتیب تغییر بدهید احتمال داره سیگنال بده
چنین ایرادی کمتر بچشم خورده

farenaz

کاربر
2014-11-10
1
0
سلام

يک رسيور آيکلاس Sun3 آکبند بود که ديشب نصب و با آخرين نرم افزار هم آپديت کردم .

مشکلش اين هست که روي بعضي از فرکانس ها سيگنال نداره ..... مثلا همين فرکانس 12380

روي همون ديش يک سامسونگ 9500 و يک استارست 150 تست کردم اين فرکانس سيگنال داره اما با اين Sun3 خبري از سيگنال نيست ؟ طرف هم گير داده که ميخوام کانال Al Etejah TV رو داشته باشم و روي رسيور قبليم بوده و اين فول اچ دي هست و بايد از اون قبليه بهتر باشه و ........

البته يک فرکانس هم روي نايلست بود که خاطرم نيست روي اون هم سيگنال نداشت ولي روي 9500 سيگنال داشت !

اين سري سان کلا اينطوري هستند يا اين دستگاه مشکل داره ، کسانيکه از اين مدل دارند محبت کنند اين فرکانس رو ببيند سيگنال دارند يا نه ؟

سیگنال دارم با نرم افزار 1142

بالا