نداشتن سیگنال بعداز تعویض کانال

aliz63

کاربر
2016-11-13
2
6
با سلام خدمت دوستان واساتید عزیز. رسیور استارست مدل sr-x97usb mega درابتدا روشن نمیشد یه مقاومت بنظر سوخته بود یا لحیم سردی داشت ک مقاومت smd بود من چون گمش کردم جاشو جامپر زدم در عکس زیر با کادر قرمز مشخص کردم ک دستگاه راه افتاد ولی بعداز تحویل به مشتری معلوم شد ک وقتی کانال تعویض میشه سیگنال میپره و فقط با درآوردن فیش lnb و اتصال مجدد تصویر میاد نه خاموش و روشن کردن. ممنون میشم راهنمایی کنید

IMG_20170605.jpg

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود //دوست گرامی این مقاومت معمولا 0 اهم هستن ولی باز هم مقدار خودشو پیدا کنید و نصب کنید //ولی در مورد قطع سیگنال این ایراد معمولا از خرابی سویچ و تیونر میباشد

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,546
با سلام خدمت دوستان واساتید عزیز. رسیور استارست مدل sr-x97usb mega درابتدا روشن نمیشد یه مقاومت بنظر سوخته بود یا لحیم سردی داشت ک مقاومت smd بود من چون گمش کردم جاشو جامپر زدم در عکس زیر با کادر قرمز مشخص کردم ک دستگاه راه افتاد ولی بعداز تحویل به مشتری معلوم شد ک وقتی کانال تعویض میشه سیگنال میپره و فقط با درآوردن فیش lnb و اتصال مجدد تصویر میاد نه خاموش و روشن کردن. ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاهده فایل‌پیوست 100374

درود :

این مقاومت با لوکیشن R 701 جامپر هست و از این جهت شما راه درست رو انتخاب کردین اما در خصوص ( بعداز تحویل به مشتری معلوم شد ک وقتی کانال تعویض میشه سیگنال میپره و فقط با درآوردن فیش lnb و اتصال مجدد تصویر میاد ) این اشکال هم چیزی نمیتونه باشه و اون اینه در قسمت سیگنال جستجو کنید یا ترانزیستور 772 و یا ال ام و یا خود تیونر میتونه باشه چک شوند.

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
سلا.
ا بالای نود درصد عیب از رابط ارتباطی بین دستگاه تا دیش است برای تست با یک کابل کوتاه یک کوچک دستگاه را نزدیک دیش برده و تست کنید و بعد کابل آن را تعویض کنید .
در صورتی که در جایی دیگر یا دیش دیگر این عیب پابرجا بود عیب از رسیور است و آنوقت خازن تغذیه 1000پنج ولت و خازن کنار تیونر 47 یا 100 هر دو را تعویض کنید

بالا