با درود ///دوستان ریسور فوق هیچ کونه سیگنالی دریافت نمیکنه و کیفیت و قدرت سیگنال روی 0 هستش ولتازها تقریبا درستند متاسفانه مبدل ایسی فلش را نداشته که فلشش کنم /تیونر هم ولتاز هاش درست هستش .دوستانی که تجربه ای در این مورد دارن لطفا راهنمایی فرمایید
با درود //تیونر سالمه چون 2 تیونره هستش و هیچ کدام از تیونر ها کیفیت سیگنال و قدرت سیگنال نداره
در ضمن ایا میشود ایسی این مدل را سیم کشی کنم و با پروگرامر پروگرام کنم ؟چون مبدلش را ندارم؟ایسی شماره25l6404هستش
با درود ///تصویر خیلی کوچیکه قابل تشخیص نیست اگر لطف کنید ادرس لینک را بزارید بهتره یا تصویر بزرگتر
ممنون لطف کردید //در مورد اون عیبی که شما داشتید تیونر خراب بود ایا گزینه تیونر در منو غیر فعال بود؟
اگه پروگرامر tnm داری وقتی آی سی رو دستی انتخاب کنی خودش نقشه سیمکشی رو نشونت میدهبا درود ///تصویر خیلی کوچیکه قابل تشخیص نیست اگر لطف کنید ادرس لینک را بزارید بهتره یا تصویر بزرگتر..///در ضمن گزینه تیونر در منو کاملا غیر فعال هستش و نمیتوتن تیونر را در حالت تیونر 1 و یا 2 قرار داد
با درود //الان فلشش کردم متاسفانه روی لود مونده حالا یا فایل روی سایت مشکل داره یا اینکه مشکل دیگه براش پیش امده
با درود //اقا الان با یک تیونر دیگه هم تست زدم متاسفانه باز هم گزینه تیونر غیر فعال است /ولتاز 13/18lnbرا که خاموش میکنیم باز هم در خروجی ال ان بی ولتاز دارد /دوستان راهنمایی فرمایید