نداشتن صدا و تصویر در خروجی avایکلاس k9k9

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود ///دوستان دستگاه فوق در اثر رعدوبرق خروجی avاز کار افتاده و تصویر نداره ولی در خروجی اچ دی مشکلی نداره و چون خروجی avرا مشتری نیاز داره باید تعمیرش کنم /قطعات در مسیر درست هستن و شک خودم به سی پی یو هستش ///دوستان تجربه ای در این مورد دارن راهنمایی فرماییند

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,546
با درود ///دوستان دستگاه فوق در اثر رعدوبرق خروجی avاز کار افتاده و تصویر نداره ولی در خروجی اچ دی مشکلی نداره و چون خروجی avرا مشتری نیاز داره باید تعمیرش کنم /قطعات در مسیر درست هستن و شک خودم به سی پی یو هستش ///دوستان تجربه ای در این مورد دارن راهنمایی فرماییند

درود :

اگر از سالم بودن قطعات مطمئن هستید فقط ریسور رو رسیت فکتوری کن اشکال برطرف میشه و نیازی به تعمیر نیست برحسب تجربه همه رسیور های ایکلاس مخصوصاً k9k9 و 9898 این اشکال مشترک را دارند و بنده با این روش بارها اشکال رو برطرف کرده ام .

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,546
با درود دوباره ////دوست گرامی قبلا ریستش کردم ولی حل نشد به گفته مشتری رعدوبرق که زده اینطور شده

درودی دیگر :

یک مقاومت ده اهمی 1/4 کیلو رو روی نوک av رابط لحیم کن و با نوک دیگر مقاومت روی مقاومتهای خروجی تصویر تا خود پردازنده دنبال کن بیشک یک مقاومت اس ام دی در مسیر اهمی شده دارید

ابتدا با لوکیشن نام مقاومتها رو عنوان میکنم تست کنید ابتدا مقاومت شماره r320 و r319 و در آخر r317 رو چک بفرمایید اشکال همینجاست.

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود //مقاومتها را کامل چک کردم همه سالمن /در ضمن لوکیشنشون 300 نیست از 500 شروع میشه//الان بعد از سیپ پی یو شکم به ایسی m3501 هستش ببینم میتونم پیداش کنم .احتمالا با تعویضش درست بشه

بالا