نرم افزار اپدیت شده فایندر ست لینک مدل ws6908 se v-2.5 با قابلیتهای جدید

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
این نرم فزار مشکلات ورزن 2.5 را که بعد از اتنقال به وجود میاورده را حل میکند از جمله ماهواره ها به صورت اماده در قسمت تنظیمات ماهوارهاوجود دارد نیازی به وارد کردن دستی نام ماهوارها نیست مشکل روشن نشدن صفحه کلید حل شده و در قسمت تنظیمات بدون مشکل وجودداردو ....

پیوست‌ها

aryan azari

کاربر
2013-04-14
2
6
این نرم فزار مشکلات ورزن 2.5 را که بعد از اتنقال به وجود میاورده را حل میکند از جمله ماهواره ها به صورت اماده در قسمت تنظیمات ماهوارهاوجود دارد نیازی به وارد کردن دستی نام ماهوارها نیست مشکل روشن نشدن صفحه کلید حل شده و در قسمت تنظیمات بدون مشکل وجودداردو ....

ایا این نرم افزار به فایندر eclass میخوره

2009-05-15
0
28,977
ایا این نرم افزار به فایندر eclass میخوره

باسلام...
نه داداش نمیخوره وبیشتربه فایندرگولینک ویه مدل دیگه ازفایندرهامیخوره.ای کلاس که خودش خیلی نرم افزاربیرون داده.ضمنا مشکل خاموشی ربطی به پچ نداره واین پچ هم مثل بقیه پچ ونرم افزارها.مشکل روشن نشدن صفحه ال سی دی به خودکلیدبرمیگرده که خراب میشه ومیتونیدکلیدنو جایگزین کنیدواکثربراثرخاک خوردگی وکج شدن زیرپایه کلیدکه به درستی روشن نمیشه وبعدازمدتی بااسپری زیر کلیدروتمیزبفرمایید.

آخرین ویرایش:

kakmansour

کاربر
2008-06-04
2
4
فایندر سات لینک 6908se دارم خاموش شده روشن نمیشه فقط چراغ پاورش روشنه پیش یک نفر بردم ایسیش و مجددا پروگرام زد اما درست نشد گفت لطفا راهنمای کنید ممنون میشم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
فایندر سات لینک 6908se دارم خاموش شده روشن نمیشه فقط چراغ پاورش روشنه پیش یک نفر بردم ایسیش و مجددا پروگرام زد اما درست نشد گفت لطفا راهنمای کنید ممنون میشم

درود
فایندر شما مشکل سخت افزاری دارد بهتر به تعمیرکار مراجعه کنید

kakmansour

کاربر
2008-06-04
2
4
به تعمیرکار هم نشون دادم باور کنید یک فایندر نو اوردیم تمام قطعات را بجز در عدد ای سی بزرگ روی مدار همه را جابجا کردیم قطعات فایندر من روی نو کار می کرد اما فایندر من راهندازی نشد

بالا