نرم افزار جديد استارست براي مدلهاي 5300-6300-7100-7300 به تاريخ 6-7-2010

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با درود

نرم افزار جديد استارست مدل هاي 5300-6300-7100-7300 به تاریخ 6-7-2010

قابليت هاي نرم افزار:

باز کردن پکیج Bis TV

- رفع مشکلات موجود در خواندن کارتهای جدید Viaccess

- رفع مشکلات موجود در سیستم کد دهي BISS و DCW

- پشتیبانی کردن از کارتهای TNT Sat

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]لودر همراه نرم افزار ضميمه ميباشد
[/FONT]

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]NEWS:[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]07-06-10[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]-Added support for TNT SAT smartcard[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]-Fixed problems with new viaccess smartcards[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]-Fixed problems with BISS and constant keys[/FONT]

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

Miladiniran

کاربر
2010-06-12
2
0
سلام
برای 5300cu (معمولی) هیچ کدوم از این نرم افزارا رو نمیشه نصب کرد؟ من با سیستم BISS مشکل دارم. رسیور رو با آخرین نرم افزاری که پیدا کردم آپگرید کردم. بعد روی شبکه سه وارد منوی کد دهی BISS شدم و با اینکه جای 32 کلید بود من کد 1111113311111133 رو وارد کردم. جایی هم برای Ident و این چیز ها هم گیر نمیارم. کانال 3 موقع پخش فوتبال باز نمیشه که نمیشه. دیدم توی این موضوع نوشتین حل مشکل BISS گفتم شاید مشکلم رو بتونم اینجا حل کنم. کل مطالب مربوط توی سایت رو خوندم. ولی واقعا مشکلم حل نشد و فقط گیج شدم.

Milad_MR.Keys

کاربر
2010-09-28
14
34
33
سلام
برای 5300cu (معمولی) هیچ کدوم از این نرم افزارا رو نمیشه نصب کرد؟ من با سیستم BISS مشکل دارم. رسیور رو با آخرین نرم افزاری که پیدا کردم آپگرید کردم. بعد روی شبکه سه وارد منوی کد دهی BISS شدم و با اینکه جای 32 کلید بود من کد 1111113311111133 رو وارد کردم. جایی هم برای Ident و این چیز ها هم گیر نمیارم. کانال 3 موقع پخش فوتبال باز نمیشه که نمیشه. دیدم توی این موضوع نوشتین حل مشکل BISS گفتم شاید مشکلم رو بتونم اینجا حل کنم. کل مطالب مربوط توی سایت رو خوندم. ولی واقعا مشکلم حل نشد و فقط گیج شدم.

متاسفانه رسیور شما دیگه ساپورت نمیشه
تیم مورست در پچ های اخیر که منتشر کرده مشکل باز شدن کانال های که با سیستم non-standard BISS کد شده بودن رو حل کرد و شبکه سه باز شد منتهی برای سری آلفا که جز رسیور شما می باشد پچی بیرون نداد و این مدل همزمان تیم مورست و تیم پچ نویسی استارست از ساپورت خارج کردن
بنابراین رسیور شما فقط در زمانی کانال سه رو باز خواهد کرد که از سیستم استاندارد BISS استفاده کند شما از جهت عربست برای دیدن برنامه ها ی این کانال استفاده کنید

Miladiniran

کاربر
2010-06-12
2
0
متاسفانه رسیور شما دیگه ساپورت نمیشه
تیم مورست در پچ های اخیر که منتشر کرده مشکل باز شدن کانال های که با سیستم non-standard BISS کد شده بودن رو حل کرد و شبکه سه باز شد منتهی برای سری آلفا که جز رسیور شما می باشد پچی بیرون نداد و این مدل همزمان تیم مورست و تیم پچ نویسی استارست از ساپورت خارج کردن
بنابراین رسیور شما فقط در زمانی کانال سه رو باز خواهد کرد که از سیستم استاندارد BISS استفاده کند شما از جهت عربست برای دیدن برنامه ها ی این کانال استفاده کنید

یعنی اگر از عرب ست کانال 3 رو دریافت کنم دیگه نیازی به کد دهی BISS نداره یا اینکه روی این جهت از سیستم Standard BISS استفاده شده؟

Milad_MR.Keys

کاربر
2010-09-28
14
34
33
یعنی اگر از عرب ست کانال 3 رو دریافت کنم دیگه نیازی به کد دهی biss نداره یا اینکه روی این جهت از سیستم standard biss استفاده شده؟

بنده عربست رو ندارمولی گویا در این جهت دوستانی که تست کردن گفته شده این کانال از سیستم استارندارد biss استفاده میکنه و موقع فوتبال با کد قابل باز گشایی هستش
موفق باشید

آخرین ویرایش:

nasratsat

کاربر
2009-06-27
94
170
مال من بدون کد باز است در عربست موقع فوتبال ریسیور ایکولنک 3030usb با پچ 21/6/2010 همرا با biss tv در آسیاست 105درجه تست کردم قطع مشه تصویر

sami250

کاربر
2010-11-21
13
19
با سلام وخسته نباشید من آخرین نرم افزار استارست مدل sr-x6400usb میخواستم

بالا