نرم*افزار جديد ریسیور ایکلاس 11274 برای مدلهای -9595 - pvr 9696

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI-M 72

کاربر
2010-06-22
4
56

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
دوستان عزیز نرم افزار جدید برای بازگشایی کانال های اکشن و ...
رو در پایین براتون قرار میدم لطفا اول دگمه تشکر
در ضمن در تایپیک زیر هم دوست عزیزم hamid-121
باز شدن پکیج bis با کد دستی در رسيور هاي hivion و iclass

مشاهده فایل‌پیوست 33517

ممنون از لطفت دوست عزیز
من فقط کمک کوچکی کردم.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان گل طغرل 2002
بعد از ریختن پچ ....
فایل زیر رو دوانلود کنید :
از حالت فشرده خارج کنید .
روی قلش مموری بریزید . داخل دستگاه قرار بدید . پس از شناسایی فلش مموری , از منوی دستگاه
installation
transfer data
download from usb
روی سافت کم رفته و دکمه ی "1" رو روی کنترل فشار بدید .
حالا شما کانالهای پکیج بیس روی فرکانس های 11681 و 12692 در جهت هاتبرد رو می تونید تماشا کنید .
سافت کم کلید یا مجموعه ای از کلید ها هست که با انتقال اون به دستگاه می تونید کانالهای کارتی رو مشاهده کنید . این کلید ها بعد از مدتی ممکنه از کار بیفته و کلید های جدید جایگزین بشه , که با انتقال اون به دستگاه می تونید کانالهای ( کارتی ) جدیدتر رو ببینید .
سافت کم برای رسیور های مختلف فرق می کنه و طریقه ی انتقالشون هم متفاوت هست .
این سافت کم و روش انتقال برای رسیور های هایویون هست .

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

mehditak

کاربر
2009-07-04
23
40
43
با سلام به استاد طغرل عزیز سوالی دارم شاید نارحت بشید از اینکه توی این تایپک اونو میپرسم ولی چاره ای ندارم استاد گرامی بنده دستگاه 9900 توین اچ دی دارم ولی وارد کردن سافتکم روی این دستگاه رو هر کاری میکنم نمیشه آخرین نرم افزار دستگاه رو همراه با سافتکم مربوطه رو دارم، اگه محبت کنید نحوه وارد کردن سافتکم رو برام توضیح بدید ممنون میشم باتشکر

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام به استاد طغرل عزیز سوالی دارم شاید نارحت بشید از اینکه توی این تایپک اونو میپرسم ولی چاره ای ندارم استاد گرامی بنده دستگاه 9900 توین اچ دی دارم ولی وارد کردن سافتکم روی این دستگاه رو هر کاری میکنم نمیشه آخرین نرم افزار دستگاه رو همراه با سافتکم مربوطه رو دارم، اگه محبت کنید نحوه وارد کردن سافتکم رو برام توضیح بدید ممنون میشم باتشکر

سلام گل من

مطلب بالا را اگر بخوانی خوب متوجه می شوی گل من گفتم برای رسیور 9696 pvr هست نه اچ دی شما نحوه ریختن سافکم وکد دستی برای مدل دستگاه خودت را بنده در بخش گذاشتم استفاده فرمایید ممنون ...

از این سافکم استفاده کن ..

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

mehditak

کاربر
2009-07-04
23
40
43
سلام گل من

مطلب بالا را اگر بخوانی خوب متوجه می شوی گل من گفتم برای رسیور 9696 pvr هست نه اچ دی شما نحوه ریختن سافکم وکد دستی برای مدل دستگاه خودت را بنده در بخش گذاشتم استفاده فرمایید ممنون ...

از این سافکم استفاده کن ..

با عرض سلام مجدد وپوزش استاد محترم بنده توی سایت تمام بخشهارو رویت کردم ولی چیزی دستگیرم نشد اگر زحمتی نیست لینک اون بخشی رو که توضح دادید رو اینجا برام آپلود کنید در ضمن این سافتکمهایی رو که زحمت کشیدید و آپلود کردید رو دستگاه ناشناخته میباشد:dast:

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با عرض سلام مجدد وپوزش استاد محترم بنده توی سایت تمام بخشهارو رویت کردم ولی چیزی دستگیرم نشد اگر زحمتی نیست لینک اون بخشی رو که توضح دادید رو اینجا برام آپلود کنید در ضمن این سافتکمهایی رو که زحمت کشیدید و آپلود کردید رو دستگاه ناشناخته میباشد:dast:
سلام عزیز من سافتکمها ناشناخته نیستند.شما موقعی که بروی سافتکم قرار دارید.دکمه1 رو فشار بدید.بعد yesبزنید. دستگاه شروع به نصب سافتکم میکنه.موفق باشی.:eek:k:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917

سلام از سافكم پست بالا استفاده كن موفق باشي ...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hamid_121

pelastic

Banned
2009-09-08
72
123
39
یکی از قابلیت هاش اینه که اگه ریسیسور رو روی ساعت خاصی برای ظبط تنظیم کنید ریسیور به محض روشن شدن هنگ میکنه و ظبط بی ظبط البته قابلیتهای دیگه ای هم داره که میزارم خودتون متوجه بشین دست شرکتش درد نکنه با این نرم افزارهای توپش

تذکر : دوست عزيز لطفا از فونت مناسب استفاده کنيد کاربران که مشکل ديد ندارند!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Microsystem

کاربر
2010-07-08
312
856
یکی از قابلیت هاش اینه که اگه ریسیسور رو روی ساعت خاصی برای ظبط تنظیم کنید ریسیور به محض روشن شدن هنگ میکنه و ظبط بی ظبط البته قابلیتهای دیگه ای هم داره که میزارم خودتون متوجه بشین دست شرکتش درد نکنه با این نرم افزارهای توپش
اين مشكل قبلا هم بود
از هر 10 بار يك بارش اينطور ميشد

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا