نرم افزار جدید دانگل چکی باکس قابل استفاده برای میکروباکس 1 بتاریخ 12.11.2012

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
نرم افزار مربوط به دانگل چکی باکس عنوان تاپیک ویرایش شد این ورژن برای قطعات تعویض شده نباید استفاده شود

علی جان منظور شما چی هست !!!! وقتی قطعات به هیچ دردی نمیخورند چرا نباید استفاده کرد !! من که یک ماه بیشتر استفاده نکردم اون هم با فریز شدید بعد اش انداختم دور :a12IRSat:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
علی جان منظور شما چی هست !!!! وقتی قطعات به هیچ دردی نمیخورند چرا نباید استفاده کرد !! من که یک ماه بیشتر استفاده نکردم اون هم با فریز شدید بعد اش انداختم دور :a12IRSat:

دوست عزیز درسته برخی قطعات غیر فعال شدن اما فعلا سرور این دانگل فعال و کار می کند بعضی قطعات تولید قدیم قابلیت برقراری شرینگ توسط سرویس هلاست دارند
در مورد سی سی کم هم بله حق با شماست دانگل در برابر سی سی کم حرفی برای گفتن ندارد اما همه امکان تهیه رسیورهای لن دار و دریافت اشتراک سی سی کم ندارند مخصوصا با شرایط حاضر به دلیل گرانی و.......از قدیم گفتن هرچه بیشتر پول بدهی آش بیشتری می خوری البته الان هم دانگل خوب و کار آمدی در بازار نیست

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
نرم افزار مربوط به دانگل چکی باکس عنوان تاپیک ویرایش شد این ورژن برای قطعات تعویض شده نباید استفاده شود

دوست خوبم علی آقا سلام

می فرمائید چه دانگلهایی می تونند از این نرم افزار استفاده کنند ؟

ضمناً اگر بفرمائید از
قطعات جدید خبری هست یا خیر متشکر می شویم .

maji

کاربر
2008-07-08
91
209
با سلام اقا با این نرم افزار کانالی باز نمی شود من میکرو با تعویض قطعه دارم با سریال6 103وهم با سریال 090 ولی نرم افزار کارایی ندارد کسی هست کانال باز کرده منتظر هستم

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
دوست عزیز درسته برخی قطعات غیر فعال شدن اما فعلا سرور این دانگل فعال و کار می کند بعضی قطعات تولید قدیم قابلیت برقراری شرینگ توسط سرویس هلاست دارند در مورد سی سی کم هم بله حق با شماست دانگل در برابر سی سی کم حرفی برای گفتن ندارد اما همه امکان تهیه رسیورهای لن دار و دریافت اشتراک سی سی کم ندارند مخصوصا با شرایط حاضر به دلیل گرانی و.......از قدیم گفتن هرچه بیشتر پول بدهی آش بیشتری می خوری البته الان هم دانگل خوب و کار آمدی در بازار نیست
علی جان درست ولی قبول دارید شما هم هیچ اطلاعی به بچه ها نمیدید در باره قطعات من سفارش قطعه 2012 دادم پولم ریختم ولی تا الان هیچ اتفاقی نیفتاده

بالا