نرم افزار جدید میکروباکس 2 ورژن چکی بتا 18 بتاریخ 12.12.2012

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
باسلام وبااجازه استادعزیز
یک سرورقدرتمند وبسیارقوی بنامnuبه این نرم افزاراضافه شده که متاسفانه فقط برروی چکی باکس کار می کند
سرورnbوnoدرحال حاضرجهت استفاده میکرو فعالند که سرورnbکارایی بسیار بهتری نسبت بهnoدارد
موفق باشی
د

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سرورnbدوباره فعال شد

سلام
عزیز برای من سرورهای no و nb هیچ کدوم سیگنال نمیده و کانالی باز نیست فقط سرور nu سیگنال میده که اونم کانالی باز نمیکنه؟تنظیمات دیگه ی داره یا فرکانس خواصی؟کدوم کانال رو برای تست امتحان کنم؟

آخرین ویرایش:

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,651
سلام
عزیز برای من سرورهای no و nb هیچ کدوم سیگنال نمیده و کانالی باز نیست فقط سرور nu سیگنال میده که اونم کانالی باز نمیکنه؟تنظیمات دیگه ی داره یا فرکانس خواصی؟کدوم کانال رو برای تست امتحان کنم؟

درود سرور nu فقط مختص دانگل چکی باکس هست در مورد اون دو سرور هم به عرضتون برسونم که سیگنالتون کم هست سیگنال رو بالا ببرید سیگنال سبز میشود

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
درود سرور nu فقط مختص دانگل چکی باکس هست در مورد اون دو سرور هم به عرضتون برسونم که سیگنالتون کم هست سیگنال رو بالا ببرید سیگنال سبز میشود

دوست من... الان سیگنال سبز شد و روی سرور nb هستش البته دیش مجزا و سیگنال 21 درصده در صورتی که با همین دیش روی رسیور با فرکانس 11221... 60 درصده؟
چجوری میتونم فرکانس دیتا رو در دانگل تعقیر بدم؟لطفا کانال تست و فرکانس دیتا؟

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,651
دوست من... الان سیگنال سبز شد و روی سرور nb هستش البته دیش مجزا و سیگنال 21 درصده در صورتی که با همین دیش روی رسیور با فرکانس 11221... 60 درصده؟
چجوری میتونم فرکانس دیتا رو در دانگل تعقیر بدم؟لطفا کانال تست و فرکانس دیتا؟

دوست عزیز فرکانس دیتا قابل تغییر نیست اگر سیگنال سبز شده الان باید کانال براتون باز کنه فقط دانگل رو با کنترل تو حالت استندبای بزارید

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
دست گلت درد نکنه مشکل حل شد فوت کوزه گریش همون استنبای کردن دانگل بود ممنون.راستی فراموش کردم بگم من از hd box استفاده میکنم که با روشی که استاد علی رسیور راهنمایی کرده بودن تونستم این کار رو انجام بدم.دم همه برو بچه های irsat گرم.

kambiz-k

کاربر
2010-01-24
37
67
با سلام خدمت دوستان عزیز

بنده هم یک hd box دارم که با روش استاد عزیز علی آقا کریستال را بر داشتم ولی نتونستم دو نقطه مشخص را با سیم نازک به هم متصل کنم و آنها را به هم لحیم کردم . البته در حین این عمل لحیم دونقطه قبل از نقاط مذکر هم باز شد . بعد نرم افزار چکی 18 به راحتی ریخته شد . حالا مشکل سیاهی تصویر از بین رفته و با دیش مجزا بروی w3 درصد q حدود 56 و درصد s هم 37 است . ولی چراغ دانگل سبز نمیشود و کانالی هم باز نمیشود .

سوال آنکه اولا چرا ریموت کنترل کار نمیکند و حالا که بصورت اتومات سرور روی nu است چطور باید آنرا روی nb آورد ؟ در ثانی حالا که ریموت کار نمیکند چگونه میتوان دانگل را استند بای کرد ؟

بالا