نرم افزار جدید و رسمی استرانگ سری XII PVR & DVR ورژن 155p به تاریخ 2010.08.27

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
لحضاتی قبل تو سایت ویزکید جدیدترین پچ استرانگ 4620xii و 4622xii قرارگرفته که میتونید از لینک زیر دانلود کنید.البته من هنوز تست نکردم که ببینم چه فرقی با پچ قبلی داره ولی پچ رسمیه استرانگه.:

http://wizkid.persiangig.com/Strong Patch Software/

nam-amir

کاربر
2006-10-27
80
396
پچ جدید استرانگ سری pvr ورژن 155 برای مدلهای 4620xii pvr , 4820xii pvr

این برنامه ها در سایت رسمی ویزکید امروز اپلود شده که منم براتون تو سایت خودمون اپ کردم
قابلیت هنوز تست نکردم:eek:k:

پیوست‌ها

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
قابلیت پچ ها
new software for: Dorcel, bis tv, bulsat bouquet & tv globo
ابدیت شدن لیست فرکانسهای موجود در ماهواره ها و اضافه شدن چند ماهواره در لیست ماهواره ها

درسته تایید میشه بات شکر از دوست خوبم.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
قابلیت پچ:
مشکلی را به Wiz Kid در چند نامه در میان گذاشتم که لطف کرد واین مشکل را حل کرد.
مشکل:
نبودن چند ماهوراه در لیست ماهواره ها واپدیت نبودن فرکانس ها که لطف کردن واین ماهواره ها را در لیست ماهواره ها اضافه کرد اگر لیست ماهواره ها را نگاه کنید به قابلیت پچ جدید پی میبرید.
متن نامه ای که به Wiz Kid ارسال کردم وجواب های او را در زیر قرار دادم:
متن نامه اول من به Wiz Kid:
Dear Wizkid
the Satellite and Frequency list in strong is very old .Please Updated Satellite and Frequency list .
Strong fans
جواب او به نامه من:
what is the model number you are asking for

egards
متن نامه دوم فرستاده شده برای جواب به سوال Wiz Kid:
SRT 4622XII CONAX - New Front Panel

جواب او به نامه من:
to update the list, download the latest sofwtare and do factory default, then receiver will restore the latest channel list data
جواب من به اخرین جواب Wiz Kid :
The last software is used.(154p
For example,Set dish Battalion need Adjustment express am 22
in strong Satellite list no express am 22
And each must be entered manually to the receiver
For example in w3a Frequency list no 10720.22000.h
با تشکر
هادی

آخرین ویرایش:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوست عزیز
وقتی دستگاه رو ریست فکتور میکنی w3به w3a و ماهوارهای Eutelsat w2a و Eurobird 9a و چنتا ماهواره دیگه اضافه شده
( البته اگه با پچ های قبلیم ریست فکتور میکردی این ماهواره ها هم اضافه میشدن)

بعضی وقتا که از کانالها بکاپ میگیری وقتی میخوای از اون بکاپ استفاده کنی پیغام
Memory error میده این ایراد از پچ جدید نیست موفق باشيد ....

mohsen25

کاربر
2010-07-25
18
37
سلام.میخواستم بگم من قبل از از اینکه پچ 155 را به رسیور منتقل کنم به لیست ماهواره ها نگاه کردم که جمعا 60تا مسیر بود و یکی از اون مسیرها مسیر express am22/53e بود.آیا این همون مسیر نیست که آقای ویزکید گفته؟اگه اونه جریان چیه؟؟

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان گل .

در پچ 155 استرانگ هنوز مشکل ریستارت شدن در هنگام ضبط تصاویر از کانالها یفرکانس 10972 ترکست (یعنی کانالهای FOX , ATV , ....) در حالت MPG وجود دارد چرا که در حالت ضبط MPG بر روی این کانالها به دلیل حجم زیاد (کیفیت گرافیک و Bit Rate تصویر ) در حالت MPG ریسیور با مشکل ریستارت کردن مواجه میشه اما در حالت TS بدون هیچ مشکلی قابل ضبط و اجرا خواهد بود ...

مشکل بک آپ گیری در پچ 155 بنده تاکنون با آن مواجه نشده ام بنده الان با فلش 8 گیگ ترنسند تست کردم و بدون هیچ مشکلی بک آپ گرفته شده را انتقال دادم...
همانطور که دوست عزیزم کمیل خان بیان فرمودند این مشکل در تمامی پچها در مواقع بسیار اندک رخ خواهد داد و نقل قول:
نشانه اش گرفتن بک آپ در ظرف 1ثانیه هست یعنی بک آپ شما خالی خواهد بود (حجم فایل = صفر) و در هنگام انتقال به دلیل خالی بودن با حجم صفر با مشکل Memory Error مواجه خواهد شد ...

این مشکل با یکبار ریست کردن (خاموش و روشن کردن ) ریسیور پس از هر بار مشاهده حل خواهد شد ....

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان گل .

دوستان در پیغام خصوصی سوال نفرمایید ؟

چرا فلش با حجم بیشتر از 2g نمیشه رکورد گیری کرد من با 8g نمی توانم فقط تا 2g مشکل کجاست

جواب شما ..

1- فلشت را فقط با ریسیور فرمت کن..

2- یک تست سرعت از فلشت بگیر ببین ساپورتش در چه حدی هست اکثر فلشهای موجود در بازار به دلیل چینی بودن درجه 3 با افت کیفی سرعت مواجه هستند .....

3- فلشت عاری از هرگونه فایلهای مخرب (اعم از ویروس و کرم و تروجان ....) باشد چرا که باعث کندی سرعت خواندن و اجرا ی فلش و اختلال در عمل ضبط خواهد شد...

4- فلشت حجم کافی را برای ضبط کردن داشته باشد..

دوستان دیگه سوالی در پیغام خصوصی جواب داده نمی شود ممنون ...

آخرین ویرایش:

rezasepah

کاربر
2006-12-08
7
20
به نام خدا
با سلام . من 4622 دارم . فلش 8 گیگ وصل نموده ام . هرگاه میخواهم ضبط کنم باید اول تست سرعت را بزنم و الا تصاویر فریز میشود . اما وقتی تست سرعت را میزنم بعد از ان بدون مشکل ضبط میکنه!!! لطفا راهنمای بفرمایید چرا و راه حل برطرف کردن این مشکل چیست؟؟؟

سلام عزيز از المبي شما هست دوست عزيز المبي پرميونم بگذار وساعت ان روي 9.30 الي 10 باشه موفق باشيد ...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

rezasepah

کاربر
2006-12-08
7
20
قابلیت پچ:
مشکلی را به wiz kid در چند نامه در میان گذاشتم که لطف کرد واین مشکل را حل کرد.
مشکل:
نبودن چند ماهوراه در لیست ماهواره ها واپدیت نبودن فرکانس ها که لطف کردن واین ماهواره ها را در لیست ماهواره ها اضافه کرد اگر لیست ماهواره ها را نگاه کنید به قابلیت پچ جدید پی میبرید.
متن نامه ای که به wiz kid ارسال کردم وجواب های او را در زیر قرار دادم:
متن نامه اول من به wiz kid:
Dear wizkid
the satellite and frequency list in strong is very old .please updated satellite and frequency list .
Strong fans
جواب او به نامه من:
What is the model number you are asking for

egards
متن نامه دوم فرستاده شده برای جواب به سوال wiz kid:
Srt 4622xii conax - new front panel

جواب او به نامه من:
To update the list, download the latest sofwtare and do factory default, then receiver will restore the latest channel list data
جواب من به اخرین جواب wiz kid :
The last software is used.(154p
for example,set dish battalion need adjustment express am 22
in strong satellite list no express am 22
and each must be entered manually to the receiver
for example in w3a frequency list no 10720.22000.h
با تشکر
هادی
دوست گرامی با سلام و ادب و تشکراز شما . حالا که شما با جناب پچ نویس از طریق ایمیل ارتباط دارید لطفا دو مشکل اساسی استرانگ های 4622 را به ایشان گوشزد فرمایید 1 - مشکل اساسی و عمیق در تنظیم ساعت استرانگ . هر بار و هر وقت ساعتی بی ربط و اشتباه را نشان میدهد!!! چرا مشکل ساعت را برطرف نمیکنند؟؟؟ 2 -

من به استرانگ 4622 فلش 8 گیگ وصل نموده ام . هرگاه میخواهم ضبط کنم باید اول تست سرعت را بزنم و الا تصاویر فریز میشود . اما وقتی تست سرعت را میزنم بعد از ان بدون مشکل ضبط میکنه!!! لطفا راهنمای بفرمایید چرا و راه حل برطرف کردن این مشکل چیست؟؟؟
چرا اقای پچ نویس این مشکل را برطرف نمیکند؟؟ لطفا این دو مشکل را با نامبرده مطرح نموده و تقاضای رفع مشکل بفرمایید . ممنونم . مرسی . بهاری باشید

rezasepah

کاربر
2006-12-08
7
20
با عرض سلام و ادب . لطفا در مورد این دو مشکل اساسی این حقیر را یاری نمایید . استرانگ من 4622 میباشد : 1 - مشکل اساسی و عمیق در تنظیم ساعت استرانگ . هر بار و هر وقت ساعتی بی ربط و اشتباه را نشان میدهد!!! چرا مشکل ساعت را برطرف نمیکنند؟؟؟ 2 -
من به استرانگ 4622 فلش 8 گیگ وصل نموده ام . هرگاه میخواهم ضبط کنم باید اول تست سرعت را بزنم و الا تصاویر فریز میشود . اما وقتی تست سرعت را میزنم بعد از ان بدون مشکل ضبط میکنه!!! لطفا راهنمای بفرمایید چرا و راه حل برطرف کردن این مشکل چیست؟؟؟
چرا اقای پچ نویس این مشکل را برطرف نمیکند؟؟ ممنونم . مرسی . بهاری باشید

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
به نام خدا
با سلام . من 4622 دارم . فلش 8 گیگ وصل نموده ام . هرگاه میخواهم ضبط کنم باید اول تست سرعت را بزنم و الا تصاویر فریز میشود . اما وقتی تست سرعت را میزنم بعد از ان بدون مشکل ضبط میکنه!!! لطفا راهنمای بفرمایید چرا و راه حل برطرف کردن این مشکل چیست؟؟؟

سلام عزيز از المبي شما هست دوست عزيز المبي پرميونم بگذار وساعت ان روي 9.30 الي 10 باشه موفق باشيد ...

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با عرض سلام و ادب . لطفا در مورد این دو مشکل اساسی این حقیر را یاری نمایید . استرانگ من 4622 میباشد : 1 - مشکل اساسی و عمیق در تنظیم ساعت استرانگ . هر بار و هر وقت ساعتی بی ربط و اشتباه را نشان میدهد!!! چرا مشکل ساعت را برطرف نمیکنند؟؟؟ 2 -
چرا اقای پچ نویس این مشکل را برطرف نمیکند؟؟ ممنونم . مرسی . بهاری باشید

سلام عزيز با فرمت ديگر كه در صفحه قبل هست تست كن درست ميشه موفق باشي ....

eng2006

کاربر
2010-08-29
45
81
1) مشکل ساعت
من 4622ii دارم.مشکل من اینه که ساعت سیستم من با تغییر کانال مخصوصا وقتی از یک ماهواره به ماهواره دیگر (مثلا از کانال هاتبرد به یوتلست) میرم ساعت سیستم هم تغییر میکنه
توی تنظیمات ساعت دستگاه گزینه GMT usage را در وضعیت خاموش offهم که میگزارم بازهم ساعت دستگاه با تغییر کانال عوض میشه!
پچ 155 هم ریختم اما درست نشد.ریست فکتوری هم کردم.
pache 155p
H/Wv : 1
boot version :2/03(0b/54
لطفا به من کمک کنیدو بگید چیکار باید بکنم تا درست بشه
توی سایت های مختلفی مطرح کردم جواب نگرفتم.این اولین پست من در این سایته لطفا منو راهنمایی کنید

2) در ضمن پچ 155 رو هم نصب کردم ولی tv globo رو باز نمیکنه و میزنه scarmbled channel
پچ هم on هست ولی باز نمیکنه!
3)تلتکست دستگاه دیگه رو کانال هایی که تلتکست داشتن عمل نمیکنه
4)گوشه های تصویر به فاصله حدود1 سانت از هر طرف از کادر خارج شده .انگار یکم زوم شده باشه.توی تنظیمات تصویری هم رفتم هم تلوزیون هم رسیور هم پال و هم ... گزاشتم ولی درست نشده
تورو خدا شما که باهاش ارتباط داری بهش اینا رو بگید ببینید میتونه کاری بکنه!!

آخرین ویرایش:

eng2006

کاربر
2010-08-29
45
81
من رفتم خونه دوستم و رسیورش رو تست کردم پچ155 که من نصب کردم اون هم داشت ولی ساعتش اصلا تغییر نمیکرد
من مطمئن هستم که واسه اون تغییر نمیکرد(البته اون جدید خریده 2 ماه هست و مدل DVR اما واسه من پارسال خریدم و pvr
در ضمن tv globo رو واسه من باز نمیکنه و میزنه scrambled channel ولی واسه اون باز میکنه!!
راستی پچ اصلی کارخانه رو ریخم ساعتم دیگخ تغییر نمیکنه اما دیگه نمیتونستم از پچ استفاده کنم دوباره مجبور شدم 155 رو بریزم که دوباره ساعتم رو تغییر داد
-----------------------------------------------
اقای طغرل عزیز به ویزکید ایمیل زدی؟
از وقتی پچ نصب کردم ساعت سیستم با عوض کردن کانال ها تغییر میکنه!!
خیلی رفته روی اعصابم

kooler

کاربر
2010-09-02
1
1
39
سلام یه سوال داشتم چرا4622xiiپچش نمیاد این مدل با مدل4620xiiیکی من نمیدونم لطفا راهنمای کنید

x222

کاربر
2007-09-06
11
15
من هم 4622xiiدارم ولی ساعتش هیچ مشکلی ندارهتوی تنظیمات شهر رو روی تهران یا همون ساعت3.30 گذاشتم و هیچ مشکلی هم ندارم البته من ماهواره اینتل ست هم دارم شاید با اون ماهواره خودشو مچ میکنه.

بالا