نرم افزار جدید و رسمی istar x99 ورژن 2.25 به تاریخ 2011/11/4

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
درود با سپاس از کاربر گرامی نرم افزار در سایت آپلود شد

قابلیت نرم افزار:بازگشایی پکیج zee tv و sitel با آخرین سافتکم

رنگی شدن نوار سیگنال در تنظیم آنتن

پیوست‌ها

hasa2005

کاربر
2006-10-04
225
1,074
قابلیتهای این نرم افزار زیاد است که میتوان از ان جمله باز شدن کانالها کارتی با سرعت زیادتر از قبل . ازمنوی تنظیمات انتن علاوه بر تغییر رنگ نشان دهنده سیگنال وقدرت انتن کلیدهای میانبر اضافه شده به این صورت که در منوی تنضیمات انتن میتوان بازدن کلید سبز سیگنال وقدرت بصورت بزرگ روی صفحه قابل نمایش شده ..کلیدزرد برای سرج دستی ..کلید قرمز برای ساختن سرچ ..وکلیدابی برای جستجوی ماهوارهدر نظر گرفته شده بنابر این دیگر لازم نیست شما اول انتن را تنظیم کنید و از منوی تنظیم انتن خارج شده وبه منوی تنظیم دستی یا منوی تنظیم اتوماتیک بروید از همین منو تنظیم انتن میتوان تمام کارها را انجام داد دیگر قابلیت این نرم افزار ضبط برنامه خیلی بهبود یافته من از چند کانال کارتی اسکای اسپورت 1و2 و اسکای کالچو 15 و NatGeoFarsiبرنامه ضبط کردم نتیجه خیلی عالی بو د در ضمن کانالهای zee tv باشرینگ هوایی بازند واحتیاج به سافتکم در این مدل رسیور نیست

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
با سلام من این برنامه را روی دو تا 99 سوپر تست کردم ولی کانالی باز نشد مشکل از کجاست خواهشمندم راهنمائی بفرمائید سپاسگزارم

سلام کاربر گرامی نرم افزار سالم و رسمی هست و شرینگ برقرار احتمالا دیش شما مشکل دارد یا اینکه تیونر دوم دستگاه شما فعال نیست بعد از انتقال نرم افزار یک بار ریست کنید و تیونر دوم را فعال کنید درست میشود

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
دوست عزیز تو سایت مطلب درباره راه اندازی شرینگ x99 هست تو بخش ای استار. بعد هم اگه شرینگ هوایی مد نظر هست ببین النبی جهت 3 wرو درست وصل کردی سیگنال داری اتصال به تیونر مخصوص شرینگ رو درست انجام دادی یا نه تنظیمات خود رسیور رو هم چک کن از اول یکبار کامل چک کن درست میشه . موفق باشید

liveking

کاربر
2010-05-27
54
107
سلام کاربر گرامی نرم افزار سالم و رسمی هست و شرینگ برقرار احتمالا دیش شما مشکل دارد یا اینکه تیونر دوم دستگاه شما فعال نیست بعد از انتقال نرم افزار یک بار ریست کنید و تیونر دوم را فعال کنید درست میشود
با تشکر از شما من دو دستگاه را در دو جای مختلف نصب کردم و اولین بار هم نیست که 99 می بندم و تمام مراحل نصب هم درست می باشد.

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
یه مشکل اساسی که این پچ داره اینه که سیستم
راهنمای الکترونیکی برنامه یا همون (epg) از کار میفته
البته بعضی از پکیچها مثه نوا کار میکنه اما بازم با اشکال
چندین بار تست کردم فقط روی ورژن 2.16 خوب کار میکنه
میدونم راه حلشم فقط و فقط نرم افزار جدیده

بالا