نرم افزار رسمی دانگل ویولت ساپورت پروتوکل twin به تاریخ 2010/07/21

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,190
نرم افزار رسمی دانگل ویولت ساپورت پروتوکل twin به تاریخ 2010/07/21 .

قابلیت نرم افزار : اضافه شدن دو پروتوکل TWINو FREE برای سازگاری دانگل با ریسیورهای ساپورت کننده این سیستم.

پیوست‌ها

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
ببخشید جناب فکرکنم قابلیت این بچ وقت درحالت رسیوری هست ودرحالت رسیور این گزینه فعال میشه ودانگلهای که twin دارد کانالها رادرویولت بازمیکند وقابلیت دیگر این بچ پکیچ absat وبعضی ازکانالهای آستارا بازمیکند با تشکر

active20099002

کاربر
2010-08-19
9
3
42
دانگل ویلویت چه کانالایی و مسیری باز میکنه؟
اگه بخام دیجی تورک و داسمارت ترکیه باز کنم باید چیکار کنم؟(یا چه دانگلی این مسیرار و باز میکنه؟
سوال اخر:اگه بحام استارمکس 1&1 پلاس بخرم ایا چینی کره ای داره؟ یا قیمتش چنده
واقعا متشکرم

در ضمن منظور من استار مکس نه سوپر مکس
و دانگل ویولیت دانگل اختصاصی استار مکسه یا سوپر مکس؟

و کدام دانگل ها به استارمکس1 &1 پلاس میخوره و مناسب و بهترین دانگل برای استارمکس 1&1 پلاس چیه؟

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
دانگل ویلویت چه کانالایی و مسیری باز میکنه؟
اگه بخام دیجی تورک و داسمارت ترکیه باز کنم باید چیکار کنم؟(یا چه دانگلی این مسیرار و باز میکنه؟
سوال اخر:اگه بحام استارمکس 1&1 پلاس بخرم ایا چینی کره ای داره؟ یا قیمتش چنده
واقعا متشکرم

در ضمن منظور من استار مکس نه سوپر مکس
و دانگل ویولیت دانگل اختصاصی استار مکسه یا سوپر مکس؟

و کدام دانگل ها به استارمکس1 &1 پلاس میخوره و مناسب و بهترین دانگل برای استارمکس 1&1 پلاس چیه؟

سلام یادم رفت ببخشید

سلام دوست عزيز

به نقل از سايت ارائه کننده نرم افزار. اين دانگل بيش از 400 کانال در مسيرهاي مختلف باز ميکند که DIGITURK هم نام برده شده(البته فقط نقل قول از سايت رسمي هست و خود من تست نکردم)

در مورد استارمکس فعلا مدل تقلبي بيرون نزده. همشون زده DESIGNED BY KOREA . دانگل ويولت اختصاصي استارمکس هست. تمام دانگل هايي که پروتکل TWIN دارند با اين رسيور سازگارند. مثل ميکروباکس - دانگل هاي سري Y - تايمر و...

بهترين دانگل براي اين رسيور به نظر من همين VIOLET هست. چون USB هم ميخوره و اگر هم زماني مدت اعتبارش تمام شود ميتوانيد با نرم افزار به رسيور SUPERMAX 9200 CXT تبديلش کنيد.:eek:k:

active20099002

کاربر
2010-08-19
9
3
42
سلام و تشکر از شما واقعا م********ن
بازم یه سوال:رسیور من استار مکس من اگه بخوام دانگل ویولیت بخرم ایا فقط برای استار مکس کارایی داره مثلا اگه بخئام رسیورم عوض بکنم دانگل ویولیت به رسیورهای دیگه هم میخوره؟
و بهترین دانگل برای باز کردن دیجی ترک و د اسمارت ترکیه چیست؟
و در حال حاضر قیمت رسیور استارمکس 1&1 پلاس چنده؟
و قیمت دانگل ویولیت چنده و از کجا تهیه کنم
ممنون میشم اینارو هم جواب بدین منتظرم

بالا