نسخه جدید لودر میکروباکس برای حل مشکلات

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
دوستان این لودر تازه به دستم رسیده و بنظر میرسد برای رفع مشکلاتی از قبیل عدم پذیرش نرم افزار ارائه شده است.
برای استفاده از آن بر روی فایلProject1کلیک کنید و سپس با استفاده از صفحه کلید کامپیوتر ctrl+c را بزنید و از لودر استفاده کنید.
توجه:این توضیحات مربوط به عملکرد لودر همراه با لودر ارسال گردیده است و بنده موفق به انجام تست نشده ام. و مسئولیت استفاده از ان بعهده شخص استفاده کننده میباشد.ولی به نظر میرسد علاوه بر میکروباکس برای فلاش کردن رسیورهای استارست مگا و تیتانیوم نیز بتوان از آن استفاده نمود.
دوستانی که تست کرده اند نظر خود را اعلام نمایند.

33.JPG

پیوست‌ها

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
در تصویر نشان داده شده که برای تغییر شماره سریال فلاش کارایی دارد اما فکر نمیکنم چنین چیزی صحت داشته باشد.در هر صورت دوستانیکه میکرو قدیمی در اختیار دارند در صورت تمایل تست کنند.

ahmadbibi

کاربر
2007-07-28
345
787
شیهان جان سلام

من لودر رو دانلود کردم ولی وقتی دانلود ویا آپلود که میزنی منوی لودر که مربوط به نمایش transfering شروع به حرکت میکنه وهیچ عملی روی دانگل انجام نمیشود
من هم همین مشکل رودارم کسی هست تست کرده باشه

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
دوستان این لودر تازه به دستم رسیده و بنظر میرسد برای رفع مشکلاتی از قبیل عدم پذیرش نرم افزار ارائه شده است.
برای استفاده از آن بر روی فایلProject1کلیک کنید و سپس با استفاده از صفحه کلید کامپیوتر ctrl+c را بزنید و از لودر استفاده کنید.
توجه:این توضیحات مربوط به عملکرد لودر همراه با لودر ارسال گردیده است و بنده موفق به انجام تست نشده ام. و مسئولیت استفاده از ان بعهده شخص استفاده کننده میباشد.ولی به نظر میرسد علاوه بر میکروباکس برای فلاش کردن رسیورهای استارست مگا و تیتانیوم نیز بتوان از آن استفاده نمود.
دوستانی که تست کرده اند نظر خود را اعلام نمایند.

مشاهده فایل‌پیوست 49810
اقا این الودر چند روز پیش منتشر شد من دانلود کردم ولی دیدم مشکل داشت واسه همین اپلود نکردم

moein1366

مدیر اخبار کانال ها
2011-02-27
402
2,335
علی اقا شما افتخار مایید متشکریمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

بالا