نشناختن ال ان بی و سویچ در استارمکس a5

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود ///دوستان ریسیور فوق با تک ال ان بی مشکلی نداره ولی به محض استفاده از سویچ فقط ال ان بی 1کار میکنه و دیگر ال ان بی ها غیر فعال هستش /ولتاژ ها کاملا فیکس هستش خازنها را هم تعویض کردم ولی متاسفانه مشکل حل نشد //دوستان تجربه ای در این مورد دارن لطفا راهنمایی فرمایید

alphasystem

کاربر VIP
2008-01-16
155
360
منم با همین مشکل برخوردم تغذیه رو تنها که تست میکنم ولتاژش درسته وقتی وصلش میکنم به مین برد ولتاژ میره بالا حدود 21و22 ولت خروجی تیونرم همین حدود 3تا حازن الکترولیت روی مین برد عوض کردم درست نشد خازنای تغذیه عوض کردم فایده نداشت قبلا همین ایرادو داشتم روی دستگاه دیگه فقط سوییچ نمیکرد ولی این هم سوییچ نمیکنه هم با موتور کار نمیکنه فقط 1 ال ان بی ثابت یوی دیگه هم داشتم که همین مشکلو داشت تغذیه عوض کردم ردیف شد ولی این یکی رفته رو مخم تغذیه کاملم ندارم عوض کنم دوستان کسی راه حلی داره؟

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
منم با همین مشکل برخوردم تغذیه رو تنها که تست میکنم ولتاژش درسته وقتی وصلش میکنم به مین برد ولتاژ میره بالا حدود 21و22 ولت خروجی تیونرم همین حدود 3تا حازن الکترولیت روی مین برد عوض کردم درست نشد خازنای تغذیه عوض کردم فایده نداشت قبلا همین ایرادو داشتم روی دستگاه دیگه فقط سوییچ نمیکرد ولی این هم سوییچ نمیکنه هم با موتور کار نمیکنه فقط 1 ال ان بی ثابت یوی دیگه هم داشتم که همین مشکلو داشت تغذیه عوض کردم ردیف شد ولی این یکی رفته رو مخم تغذیه کاملم ندارم عوض کنم دوستان کسی راه حلی داره؟

درود
خازنهای ۱۰۰ میکرو تغذیه را با خازنهای ۲۲۰میکرو تعویض کنید خازن زیر تیونر را هم با ۲۲۰ عوض نمایید

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
با درود ///دوستان ریسیور فوق با تک ال ان بی مشکلی نداره ولی به محض استفاده از سویچ فقط ال ان بی 1کار میکنه و دیگر ال ان بی ها غیر فعال هستش /ولتاژ ها کاملا فیکس هستش خازنها را هم تعویض کردم ولی متاسفانه مشکل حل نشد //دوستان تجربه ای در این مورد دارن لطفا راهنمایی فرمایید

درود :

یعنی از دایسک استفاده میکنید شما فرمودین lnb یک فلان...
اگر اینطوریه بدون دایسک تست کنید و یا کاملا بندازین جامپیر میشن و اهمی...

alphasystem

کاربر VIP
2008-01-16
155
360
درود
خازنهای ۱۰۰ میکرو تغذیه را با خازنهای ۲۲۰میکرو تعویض کنید خازن زیر تیونر را هم با ۲۲۰ عوض نمایید
با تعویض این خازنا نه ولتاژ فرقی کرد نه مشکل برطرف شد

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
با تعویض این خازنا نه ولتاژ فرقی کرد نه مشکل برطرف شد

درود
من تمام این پاورها که با موتور مشکل دارند با همین روش راه اندازی کردم ولتاژهای تغذیه دقیق چقدر میباشد؟

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
با ی تغذیه دیگه تست کردم دیشو میچرخونه جالبه که خروجی این تغذیه هم مثل تغذیه خودش 22ولته ولی با این دیش میچرخه با تغذیه خودش نمیچرخه

درود:

اینجا میشه به اولیه تغذیه مزنون شد یا خازن 50ولتی str و یا خازن صافی ویا خود str

alphasystem

کاربر VIP
2008-01-16
155
360
درود

دوستان این مشکل در این مدل رسیورها با تعویض کامل خازن های الکترولیتی خروجی تغذیه حل میشه و بهتر هست از خارن های با ظرفیت بالاتر استفاه کنید .

دوست عزیز تمام خازنارو با مقدار بیشتر عوض کردم ولی بی فایده

alphasystem

کاربر VIP
2008-01-16
155
360
درود
من تمام این پاورها که با موتور مشکل دارند با همین روش راه اندازی کردم ولتاژهای تغذیه دقیق چقدر میباشد؟

ولتاژ پاور به ترتیب 14و18و5 ولت وفتی زیر بار نیست بعد از اینکه به مین وصل میکنم میشه 17و24و5 ولت

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
ولتاژ پاور به ترتیب 14و18و5 ولت وفتی زیر بار نیست بعد از اینکه به مین وصل میکنم میشه 17و24و5 ولت
درود
دوست عزیز باید ولتاژ24 را تا 20 ولت کاهش دهید تا مشکلتان حل شود.

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
با درود //والا منم تمام خازنها حتی با یک پاور نو تست کردم ولی همچنان مشکل باقی هستش ....دوستان دیگه که این مشکل را دارن و به نتیجه رسیدید لطفا اعلان فرمایید
درود
یک خازن 220 میکرو با اون خازن زیر تیونر یا موازی کنید یا جایگزین البته ولتاژهای تغذیه نباید از حد مجاز بالا تر باشه

farjadpc

کاربر
2010-09-02
31
99
درود:

اینجا میشه به اولیه تغذیه مزنون شد یا خازن 50ولتی str و یا خازن صافی ویا خود str

سلام.
جسارتا به نظر بنده به str نمیتونه مربوط باشه.
کار str اصولا سوئیچ زدن با فرکانس بالاست. اگر در ثانویه و بعد از دیود فست ولتاژ داشته باشیم یعنی str داره کار خودش رو انجام میده. اطرافstr، قسمتی از مدار مربوط به سافت استارت هست (عموما خازن کوچک اولیه و مقاومت وات بالا کم اهم). بعد از استارت، دریافت فیدبک از خروجی برای تنظیم فرکانس سوئیچینگ (مسیر مقاومتهای چهار یا پنج رنگ و معمولا یک آی سی ولتاژ رفرنس قبل از اپتوکوپلر و خود اپتوکوپلر).

معمولا در صورت خرابی خازن کوچک اولیه، یا خرابی اپتوکوپلر، ولتاژهای خروجی بسیار ناپایدار میشوند. یعنی ولتاژ داریم اما نوسان زیادی داره. این بدلیل ایراد در مدار سافت استارت (همون خازن کوچک) یا دریافت فیدبک نادرست از مسیر اپتوکوپلر خواهد بود.

امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره. با ارادت.

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
سلام.
جسارتا به نظر بنده به str نمیتونه مربوط باشه.
کار str اصولا سوئیچ زدن با فرکانس بالاست. اگر در ثانویه و بعد از دیود فست ولتاژ داشته باشیم یعنی str داره کار خودش رو انجام میده. اطرافstr، قسمتی از مدار مربوط به سافت استارت هست (عموما خازن کوچک اولیه و مقاومت وات بالا کم اهم). بعد از استارت، دریافت فیدبک از خروجی برای تنظیم فرکانس سوئیچینگ (مسیر مقاومتهای چهار یا پنج رنگ و معمولا یک آی سی ولتاژ رفرنس قبل از اپتوکوپلر و خود اپتوکوپلر).

معمولا در صورت خرابی خازن کوچک اولیه، یا خرابی اپتوکوپلر، ولتاژهای خروجی بسیار ناپایدار میشوند. یعنی ولتاژ داریم اما نوسان زیادی داره. این بدلیل ایراد در مدار سافت استارت (همون خازن کوچک) یا دریافت فیدبک نادرست از مسیر اپتوکوپلر خواهد بود.

امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره. با ارادت.
بيدبک.jpg

با درود :

دوست من ما اینجا در کل میگم تعمیرکاران بیشتر بر حسب تجربه و سابقه کاری تا رزومه خودمان اطلاعات در اختیار دوستان و اساتیدمان رد و بدل میکنیم چرا که هر تعمیرکاری دبیر و یا دکتری الهیات قطعاً نمیتونه تعمیرکار باشه منظور من قطعاً سر همان فیدبک هست خیلی از strهای ما داریم هیچ مشکلی نداشند و فقط اشکالشون در اثر جریانهای فیدبک که از خزابی دیوها اتفاق میفته بوجود میاد و بنده و دیگر دوستان بخاطر تسریع جواب دوستان این مطالب رو عرض میکنیم همه فرمایشات شما حاکی از دانش علمی شماست قطعاً جای تقدیر وتحسین دارند حالا که موضوع رو به سمت فیدبک کشیدیم خاسته یا ناخواسته خوبه کوچیک گریزی به شکل تصویری توصیح بدیم .

بالا