نظرسنجی درباره برترین وقدرتمندترین انتی ویروس جهان(دوستان لطفا شرکت کنید.)

AVIRA PREMIUM

کاربر
2010-08-16
378
1,369
41
سلام خدمت دوستان عزیز دوستان اگه امکانش هست تو این نظر سنجی شرکت نمایید .علل علمی انتخابتون رو در یک خط بنویسید.نه اینکه بیاین بگین nod32 ساده و کم حجم هستش و تمام.لطفا شسته و پخته نظر منطقی بدید.
موفق باشید.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

من خودم بیت دیفیندر رو دوست دارم هم کرک داره و هم لیسانس اصلی ارزان قیمت و هم روی سیستمهای متوسط به راحتی اجرا میشه هم از نظر نصب روی شبکه آپدیت روی شبکه بستن پورت و... کامله و مشکلی نداره
الکی چیزی رو ویروس نمیشناسه به نظر من عالیه هم رو ایکس پی سون ویستا و ویندوز 2008

sina4312

مدیر بازنشسته
2010-01-27
1,427
5,840
من نظر شخصی ام اینه که nod32 با توجه به اینکه لایسنس های دردسترسی داره و دیتا بیس خوبی نسبت به دیگرآنتی ویروسها داره ، آپدیت آن هم براحتی انجام میشه چه از طیق انلاین و چه آفلاین ، و برای اسکن فایل ها سیستم را نیز درگیر نمی کنه و همچنین در شناسایی اکثر ویروسها موفق بوده و در بین کاربران هم از محبوبیت بالاتری برخوردار است می پسندم
البته این نکته هم اضافه بکنم که در تست های آنتی ویروسها nod همیشه در رده اول تا سوم قرار دارد

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
من نظر شخصی ام اینه که nod32 با توجه به اینکه لایسنس های دردسترسی داره و دیتا بیس خوبی نسبت به دیگرآنتی ویروسها داره ، آپدیت آن هم براحتی انجام میشه چه از طیق انلاین و چه آفلاین ، و برای اسکن فایل ها سیستم را نیز درگیر نمی کنه و همچنین در شناسایی اکثر ویروسها موفق بوده و در بین کاربران هم از محبوبیت بالاتری برخوردار است می پسندم
البته این نکته هم اضافه بکنم که در تست های آنتی ویروسها nod همیشه در رده اول تا سوم قرار دارد
منم حرفای دووستموونو تایید میکنم
واسه ما که تو ایران زندگی میکنیمو سخته واسمون رعایت قانوون کپی رایت چون توو دنیایی خارج از بقیه کشورها هستیم eset antivirus یه گزینه خوبه چون کدهای لایسنسش براحتی توو دسترسه ونه اکسپایر میشه و راحت آپ و فکر کنم یکی از ویژگیهای اصلی یه آنتی ویروس آپدیت شدن اوون میتونه باشه

hasa2005

کاربر
2006-10-04
225
1,074
منم ازانتی ویروس nod 32 اخرین ورژن استفاده میکنم اخرین لیسانسی که ازسایت ایران ستاب بطور اتفاقی برداشتم یکماه میگزرد ودیگه لیسانس نمیخواد وتوی گزینه اخرین مهلت نوشته 16.12.2016 خیلی راضی ام وچند سالیه ازهمین انتی ویروس استفاده میکنم شید شاید خوب باشه ولی در یک نصب ازمایشی تمام فایلهای exeمنو پاک کرد که برگردوندم به همون نود نود براحتی تمام ویروسهای جدید را شناسایی کرده وتا بحال با اتوران وسایر تروجان ها هیچ مشکلی نداشتم خیلی خیلی راضیم

kianosh14

کاربر افتخاری
2011-05-02
686
2,802
بنظر من انتخاب آنتی ویروس بستگی به سیستم کامپیوتر و نوع استفاده از اینترنت و حتی اینکه ساکن چه کشور هستیند داره همچنین هر آنتی ویروسی یه سری ضعف ها داره همچنین یه سری نقاط قوت

این موارد تجربه شخصی خودم هست و حتما ملاک بر صحت ان نیست
مثلا کسانی که سرعت بیشتر از دقت براشون ملاک باشه نود 32 خیلی عالی ولی ضعفش در پاک کردن یه سری ویروس ها هست که باعث پاک شدن برنامه اصلی میشه همچنین با اکثر کرک ها ناسازگار و باید براش تعریف بشه ولی از لحاظ وبگردی خیلی عالی و سرعت اینترنت پائین نمیاره کلا انتی ویروس خوبیه

انتی ویروس بیت دیفیندر سیستم باید بالا باشه ولی انتی ویروس فوق العاده دقیقی هست که کیفیت در اون بیشتر از کمیت ملاک ولی از لحاظ وبگردی ضعبف و سرعت اینترنت پائین میاره

انتی ویروس نورتون از لحاظ فایرفال دوم و خیلی عالی همچنین از لحاظ ویروس شناسی ولی عکس العملش خیلی ضعیف اکثرا کشورهای اروپا و امریکا از نورتون استفاده میکنند

آنتی ویروس کسپراسکای سیستم باید بالا باشه و اگه برنامه زیاد تو سیستم نصب کنی سرعت سیستم پائین میاره
از لحاظ شناخت ویروس های جدید خیلی بروز و دقت بالائی داره و هم از لحاظ کمی و کیفی عالی سرعت اینترنت را هم نسبتا پائین نمیاره

بشخصه آنتی ویروس کسپراسکای و بیت دیفیندر بیشتر از بقیه ترجیح میدم

تا حالا از اویرا و اوست هم استفاده نکردم که بدونم چجوری دوستان اگه اطلاعات بیشتری دارند قرار بدند

AVIRA PREMIUM

کاربر
2010-08-16
378
1,369
41
بنظر من انتخاب آنتی ویروس بستگی به سیستم کامپیوتر و نوع استفاده از اینترنت و حتی اینکه ساکن چه کشور هستیند داره همچنین هر آنتی ویروسی یه سری ضعف ها داره همچنین یه سری نقاط قوت

این موارد تجربه شخصی خودم هست و حتما ملاک بر صحت ان نیست
مثلا کسانی که سرعت بیشتر از دقت براشون ملاک باشه نود 32 خیلی عالی ولی ضعفش در پاک کردن یه سری ویروس ها هست که باعث پاک شدن برنامه اصلی میشه همچنین با اکثر کرک ها ناسازگار و باید براش تعریف بشه ولی از لحاظ وبگردی خیلی عالی و سرعت اینترنت پائین نمیاره کلا انتی ویروس خوبیه

انتی ویروس بیت دیفیندر سیستم باید بالا باشه ولی انتی ویروس فوق العاده دقیقی هست که کیفیت در اون بیشتر از کمیت ملاک ولی از لحاظ وبگردی ضعبف و سرعت اینترنت پائین میاره

انتی ویروس نورتون از لحاظ فایرفال دوم و خیلی عالی همچنین از لحاظ ویروس شناسی ولی عکس العملش خیلی ضعیف اکثرا کشورهای اروپا و امریکا از نورتون استفاده میکنند

آنتی ویروس کسپراسکای سیستم باید بالا باشه و اگه برنامه زیاد تو سیستم نصب کنی سرعت سیستم پائین میاره
از لحاظ شناخت ویروس های جدید خیلی بروز و دقت بالائی داره و هم از لحاظ کمی و کیفی عالی سرعت اینترنت را هم نسبتا پائین نمیاره

بشخصه آنتی ویروس کسپراسکای و بیت دیفیندر بیشتر از بقیه ترجیح میدم

تا حالا از اویرا و اوست هم استفاده نکردم که بدونم چجوری دوستان اگه اطلاعات بیشتری دارند قرار بدند

کیانوش جان ممنونم.شما از اویرا استفاده کنید اون کیفیت و خدا میدونه چجور اون المانیها اون طراحی کردن که هوش موتور جستجوی اون فکر کنم از انسان قویتر باشه.به نظر من کاسپر که خیلی شلوغ کرده محیط نرم افزارش رو واقعا حجم اپدیت ها بالاست یه روز میبینیم 5 میگ هست یه روز 15 مگابایت حجم اپدیت روزانه اش هست.خوب این تو ماه حداقل 200 مگ از حجم اینترنت رو میبره.درثانی بسیار بسیار کند سیستم رو اسکن میکنه.خیلی طولانی.درصورتیکه اویرا از لحاظ سرعت اسکن 5 برابر قویتر وپرسرعتر از کاسپر وnod32 هستش...............................و معایب و مزایا رو ان شالله اگه مدیریت محترم سایت انجمن نرم افزارهای امنیتی رو به تالار کامپیوتر اضافه کنه و همه چیز منظم و مرتب بشه بیان خواهیم کرد.

tda2030

کاربر
2009-07-30
105
1,107
56
بادرود.همه آنتی ویروسهامثل ند32وکاسپراسکای ومکافی واویراودکتروب ونوترون هرکدام یه معایب ویه مزایایی دارن.ولی من درکل ند32روبیشترمی پسندم.

با سلام به همه دوستا ن من هم با نظر شما دوست خوبم موافقم . با تشكر .

AFSAN1357

کاربر
2010-10-08
7
14
46
با سلام
در مورد آنتی ویروسها براتون بگم: من هر ساله نسخه اصل آنتی ویروسها را میخرم از bit defender براتون بگم درسته که تشخیص سریع ویروسها رو داره ولی نمیتونه جوری پاکش کنه که سیستم به کارش درست ادامه بده البته در مورد ویروسهای هولناکه که وارد سیستم میشن منظورمه . شاید بعضیها بگن بعد پاک کردنش سیستمم درست کار میکنه! اگه میخواین واقعا بدونین ویندوزه روتین چیه برین نسخه اصلشو بخرین بعد آپدیت متوجه میشین چه خبره نکین کرکیش با اصلش فرق نداره ، داره خوبم داره بهت مایکروسافت
اپدیت میده ولی چی؟ آپدیت قبلی رو پاک نمیکنه سیستم به اصتلاح چاق میشه و سرعت پائین انتظار نداشته باشید که فکر کنید اونا نمیفهمن اونها آخرشن.حالا از کاسپر که دلم خونه و همچنین nod32 کلهم ورژنهاش بیخودن حال بریم سر وقت avira va avast وای وای آخرشن اویرا تو ایران نسخه اصلش هست ولی اوست که باز بهتر از اویرا هست نسخه اصلش نیست یکجا هم پیدا کردم که قیمت امسالش 100 هزاره الکی گرونه در مورد اون دوستمون که گفت شید خوبه با اویرا به سایتش بری در جا بلوکش میکنه یعنی عزیزم اون آنتی ویروس و سایتش اطلاعات سیستمتو میدزدن یا مرورش میکنن.امیدوارم مفید واقع شده باشه تا بعد.

blue303

کاربر
2010-06-18
16
115
یه مشکل بزرگ که ماها داریم اینه که فکر میکنم انتی ویروی حلال تمام مشکلات هست درصوردتی که این طوری نیست ما باید به امکاکانات از جمله فایروال انتی ویروس توجه کنیم که از اهمیت بالا بر خورداره

blue303

کاربر
2010-06-18
16
115
دوستان فقط ویروس عامل مخرب میشناسن؟

یک سوال از دوستان دارم؟ ایا ویندوز شما خراب بشه بهتره یا اطلاعات شما به سرقت بره

همگی موافق این هستیم که ویندوز خراب بشه بهتره اما تنها انتی ویروس امنیت تکمیل نمیکنه ما نیاز به فایر وال و بد افزار داریم

دوستان یک مرورگر قدیمی هم میتونه یه کاری کنه با 100 تا انتی ویروس قوی نتونید مشکل بر طرف کنید

بالا