نظریه درباره میکرو 1

aminsat2000

کاربر
2009-05-15
159
499
44
سلام دوستان بنده موضوعی رو می خواستم به اطلاع دوستان برسانم که امیدوارم به دردتون بخوره یکم درباره برنامه های میکرو 1 هستشآقا علی عزیز اگه حرفی دارن بعد از این نظریه اعلام کنن تا استفاده کنیمبرنامه میکرو چرا عوض می شه؟ و چطور این نرم افزار کانالهایی که کد شده را باز می کنهدوستان اگه اطلاع داشته باشن هر نرم افزاری از یک فرکانس در جهت دیتا مثلا w3 یا اینتل 1002 استفاده میکنهبنظر من در برنامه نویسی این نرم افزار دستور شناختن فرکانس جدید اعمال می شهحال این فرکانس مثلا ( 10721 عمودی 27500 ) یک مشخصات دیگه هم دارهپی آی دی (VPID ) و(APID) که موقعیت صدا و تصویر رو اعلام می کنن تا کانالها با هم تداخل نداشته باشن یعنی بجای Manoto1 کانال simaye azadi رو نبینیم امیدوارم تا اینجا متوجه منظورم شده باشید. حال برای دیتا نیز همین قانون وجود داره و به آن پی دی اس (PDS) یا همان موقعیت قرار گرفتن دیتا. پس چرا ورژن 1.71 که از کار افتاد ورژن 1.78 برای میکرو جدید به کار افتاد؟ و ورژن 1.41 برای میکروهای قدیم عیناً شبیه ورژن 1.78 کد کانالها رو باز کردمن به این نتیجه رسیدم که حتی در آینده اگر باز هم ورژن 1.41 از کار افتاد تیم شیرینگ فقط پی دی اس (PDS) فرکانس دیتاشون رو عوض می کنن و بر روی یک فرکانس بیشتر از 15 پی دی اس (PDS) وجود نداره و دوستان می تونن از نرم افزار های قدیم دوباره شیرینگ رو برقرار کنند. البته اینکه آی سی جدید برای نرم افزارهای جدید کاربرد داره نه برای نرم افزارهای قدیم چون اونها هم نرم افزارهای قدیم یا همون 1.41 رو قبول نمی کنن. درضمن دنبال نرم افزار باز کردن سورس برنامه های دانگل ها هستم اگر به نتیجه ای رسیدم به اطلاع شما دوستان می گذارماین هم یک دامپ از دانگل میکرو 1 خودم که تنظیمات فرکانسش انجام شده فقط کافیه به دانگل میکرو 1 خود بدین و کانالها رو تماشا کنینامیدوارم این پست مورد توجه دوستان قرار بگیره.

پیوست‌ها

• 388.8 کیلوبایت بازدیدها: 95

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز شرینگ ماهواره ای بر اساس الگوریتم های متفاوتی قابل اجراء تنها pid تغییر داده نمی شود بلکه اطلاعات دیگری هم همیشه جهت از کار انداختن و فعال کردن نرم افزارها تغییر می کند از جمله مک های دیتا بزودی سعی می شود توضیحات کاملی ارائه شود

aminsat2000

کاربر
2009-05-15
159
499
44
چون فونت نوشتن کوچک بود بزرگتر نوشتم

سلام دوستان بنده موضوعی رو می خواستم به اطلاع دوستان برسانم که امیدوارم به دردتون بخوره یکم درباره برنامه های میکرو 1 هستش آقا علی عزیز اگه حرفی دارن بعد از این نظریه اعلام کنن تا استفاده کنیمبرنامه میکرو چرا عوض می شه؟ و چطور این نرم افزار کانالهایی که کد شده را باز می کنه دوستان اگه اطلاع داشته باشن هر نرم افزاری از یک فرکانس در جهت دیتا مثلا w3 یا اینتل 1002 استفاده میکنه بنظر من در برنامه نویسی این نرم افزار دستور شناختن فرکانس جدید اعمال می شهحال این فرکانس مثلا ( 10721 عمودی 27500 ) یک مشخصات دیگه هم دارهپی آی دی (VPID ) و(APID) که موقعیت صدا و تصویر رو اعلام می کنن تا کانالها با هم تداخل نداشته باشن یعنی بجای Manoto1 کانال simaye azadi رو نبینیم امیدوارم تا اینجا متوجه منظورم شده باشید. حال برای دیتا نیز همین قانون وجود داره و به آن پی دی اس (PDS) یا همان موقعیت قرار گرفتن دیتا. پس چرا ورژن 1.71 که از کار افتاد ورژن 1.78 برای میکرو جدید به کار افتاد؟ و ورژن 1.41 برای میکروهای قدیم عیناً شبیه ورژن 1.78 کد کانالها رو باز کردمن به این نتیجه رسیدم که حتی در آینده اگر باز هم ورژن 1.41 از کار افتاد تیم شیرینگ فقط پی دی اس (PDS) فرکانس دیتاشون رو عوض می کنن و بر روی یک فرکانس بیشتر از 15 پی دی اس (PDS) وجود نداره و دوستان می تونن از نرم افزار های قدیم دوباره شیرینگ رو برقرار کنند. البته اینکه آی سی جدید برای نرم افزارهای جدید کاربرد داره نه برای نرم افزارهای قدیم چون اونها هم نرم افزارهای قدیم یا همون 1.41 رو قبول نمی کنن. درضمن دنبال نرم افزار باز کردن سورس برنامه های دانگل ها هستم اگر به نتیجه ای رسیدم به اطلاع شما دوستان می گذارماین هم یک دامپ از دانگل میکرو 1 خودم که تنظیمات فرکانسش انجام شده فقط کافیه به دانگل میکرو 1 خود بدین و کانالها رو تماشا کنید امیدوارم این پست مورد توجه دوستان قرار بگیره.

بالا