نظر سنجی ایا از ایکلاس خود راضی هستید یا خیر؟

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
دوستان عزیز هدف از ایجاد این تایپیک یه نظر سنجی ساده برای دارندگان رسیورهای ایکلاس میباشد تا دوستانی که تازه میخواهند اقدام به خرید این رسیورها بکنند از تجربه های شما عزیزان استفاده و بعد اقدام به خرید رسیور مورد نظر خود کنند

دوستان گرامی لطف کنید اگر نظری میدهید دلایل خود را نیز ذکر کنید

آخرین ویرایش:

adel_826

کاربر
2006-10-09
21
51
سلام دوستان من يك رسيور اسي كلاس9696pvrچند ماهي هست كه خريده ام از اين رسيور راضي هستم ولي چند عيب دارد كه امكان ذخيره كانال هاي انتخاب شده در رسيوررا نداشته ( مثل رسيور 550سوپر استار ست) و هم چنين امكان خذف كامل يك فركانس كه كانال يابي شده را مستقيم نداشته و ميبايستي دستي خذف شوند و گاهي هم ريست كردن ناگهاني و نداشتن حساسيت زياد جهت فركانس و كواليته كه در موقع رصد ماهواره زياد كارآئي دارد

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
سلام.منم حدود 3 ماهی هست 9696x pvr دارم با دیش گردان.از همه چیز آن راضیم.نسبت به قیمت و آپشنهایی که داره رسیور خیلی خوبیه.( البته مدل اصلی آن ) من برای چند تا از دوستان و فامیلها هم خریدم و نصب کردم همه راضیند و تا حالا مشکلی نداشتند.

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
دوستان عزیز هدف از ایجاد این تایپیک یه نظر سنجی ساده برای دارندگان رسیورهای ایکلاس میباشد تا دوستانی که تازه میخواهند اقدام به خرید این رسیورها بکنند از تجربه های شما عزیزان استفاده و بعد اقدام به خرید رسیور مورد نظر خود کنند

دوستان گرامی لطف کنید اگر نظری میدهید دلایل خود را نیز ذکر کنید
خیلی ممنون از ایجاد این تاپیک...کاشکی برای همه مدل های رسیور ها این تاپیک نظرسنجی ایجاد شود.

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
دلیل این رضایت هم اینه که تا حالا مشکلی وجود نداشته که ازش شکایت کنند.وقتی مصرف کننده راضی باشه ( کار کردن با دستگاه راحت و بدون دردسر هست ) پس حتما دستگاه خوبیه. ساپورت نرم افزار خوبی داره و بین نرم افزار و سخت افزار آن ارتباط مناسبی وجود داره. البته کمی رسیور کندی هست ( خصوصا در تعویض کانال ) ولی این عیب چندان برای مصرف کننده عادی قابل فهم نیست و متوجه آن نمی شود. این دستگاه به نظر من نسبت به مدلهای مشابه و بعضا پیشرفته تر از ریموت کنترل خوبی برخورداره و تقریبا هر چیزی که از یک دستگاه کنترل از راه دور بخوای روی اون هست.
ضبط برنامه که از دو فرمت mpg و ts به خوبی انجام میشه، به راحتی در دسترس است و توسط تایم شیتی که از روی ریموت کنترل در دسترس هست قادر خواهید بود به راحتی به جستجو در برنامه ضبط شده اقدام نمایید.
به نظر من اینها از نکات ارزشمند این رسیور هستند. ابته از تیونر قابل قبول و ظاهر خوب دستگاه هم نمیشه به راحتی گذشت.

pelastic

Banned
2009-09-08
72
123
39
من الان هم ایکلاس 9696 دارم هم ای استار x20000 ولی به نظر من 9696 نگاهش به ای استار ارزش داره
قبلا هم چند نمونه ریسیور داشتم که به نظر من ایکلاس از همه بهتره درسته x20000 همه فرمتها رو پخش میکنه ولی برای من که سینمای خانگی دارم بدرد نمیخوره یا اگه کامپیوتر داشته باشین تصویر ایکلاس بهتره شکل منو و کار کردن با ان خیلی ساده و خوب من ازش راضی هستم هر کس هم این دو نوع رو توخونه من میبینه بعد از یک یا دو ساعت میگه ایکلاس بهتره ممکن در لحظه اول نظرش روی 20000 باشه ولی به سرعت نظرش عوض میشه

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,860
دستگاهای سری اول خیلی خوب بودند اما الان سری دوم نه
این دستگاهها باقاب اصلی ولی تقلبی وارد ایران شدن 9595pvr-9696pvr-9696hdmi
اما این مدل ها خوب هستند9797-9898-9696fullhd

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
اصلا رسیورهای جالبی نیستند و امنیت قفل پایینی دارند اگر کانالی رو قفل کودک میزنی از هر چند گاهی باز میشن و اگر خاموش و روشن کنی برمیگرده روی کانال قفل شده و باز میشن من روی یک کانال پورنو )dorcel( یک بار مپم باز شده و کیفیت تصویر پایینی دارند

آخرین ویرایش توسط مدیر:

rayan-mcs

کاربر
2010-01-17
12
24
من الان هم ایکلاس 9696 دارم هم ای استار x20000 ولی به نظر من 9696 نگاهش به ای استار ارزش داره
قبلا هم چند نمونه ریسیور داشتم که به نظر من ایکلاس از همه بهتره درسته x20000 همه فرمتها رو پخش میکنه ولی برای من که سینمای خانگی دارم بدرد نمیخوره یا اگه کامپیوتر داشته باشین تصویر ایکلاس بهتره شکل منو و کار کردن با ان خیلی ساده و خوب من ازش راضی هستم هر کس هم این دو نوع رو توخونه من میبینه بعد از یک یا دو ساعت میگه ایکلاس بهتره ممکن در لحظه اول نظرش روی 20000 باشه ولی به سرعت نظرش عوض میشه

چرا؟ مگه آی استار مشکلی داره؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدید/من قصد خرید بین 3 رسیور آیستار x98 ، استرانگ 4622xii و 9797 آیکلاس دارم.دارم در موردشون تحقیق میکنم.
عیبی داره آیستار؟

hadihama1360

کاربر
2006-10-16
30
96
نه اصلا راضی نیستم من تا الان شاید بالای 200 تا فروختم اما بیشتر اون اوایل خوب بود و کمتر اذیت داشت این اواخر کیفیت بردش خیلی آشغال شده و جنس فیبرش افتضاح از همه بدتر حرارت سی پی یو این دستگاه هست که خیلی بالا هست و چند تا دارم که تا 10 دقیقه کار میکنه و بعدش ریست میشه و یا هنگ میکنه و دیگه کار نمیکنه و این که خیلی از آی کلاس ها با سویچ مشکل داره این اواخر هم که اکثرا ارور چینی میده با این که اصل هم هست من نمیدونم با این همه ایرادی که الان پیدا کرده د شرکت آیکلاس برای محصولاتش چه فکری میخواد بکنه؟

fifi-titi

کاربر
2009-05-12
33
72
52
کانال یابی آی کلاس و استرانگ خیلی کند تر از استارست های جدید مثل x95 ,x97 هست . آی کلاس از نظر شکل ظاهری شکیل تره ولی x95 یا x97 حتی سری قدیم x95 که نقره ای هستن به نظر من بهتره. استرانگ ها که از هر دو تای دیگه کندتره. هم توی کانال یابی و هم توی تعویض کانال.
من با همه ی این مدلها دارم کار میکنم توی خونه ی مردم و اون چیزی که تجربه کردم رو عنوان کردم. قصد من تبلیغ این مدل ها نیست بلکه در میان گذاشتن تجربه ام بود.

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,860
خیلی مهم

نه اصلا راضی نیستم من تا الان شاید بالای 200 تا فروختم اما بیشتر اون اوایل خوب بود و کمتر اذیت داشت این اواخر کیفیت بردش خیلی آشغال شده و جنس فیبرش افتضاح از همه بدتر حرارت سی پی یو این دستگاه هست که خیلی بالا هست و چند تا دارم که تا 10 دقیقه کار میکنه و بعدش ریست میشه و یا هنگ میکنه و دیگه کار نمیکنه و این که خیلی از آی کلاس ها با سویچ مشکل داره این اواخر هم که اکثرا ارور چینی میده با این که اصل هم هست من نمیدونم با این همه ایرادی که الان پیدا کرده د شرکت آیکلاس برای محصولاتش چه فکری میخواد بکنه؟
من ازقبل درپست های مختلف این موضع را گفته بودم باز هم می گم
دستگاهای سری جدید با قاب اصلی اما تقلبی وارد ایران شده اند
دستگاهای سری اول عالی بودند الان سری جدیداصلا خوب نیستند
یا پیغام چینی می دهند برنامه نمی گیرندباید اسی فلاش بشند یا زود پاورشون(تغذیه) می سوزد

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,860
کانال یابی آی کلاس و استرانگ خیلی کند تر از استارست های جدید مثل x95 ,x97 هست . آی کلاس از نظر شکل ظاهری شکیل تره ولی x95 یا x97 حتی سری قدیم x95 که نقره ای هستن به نظر من بهتره. استرانگ ها که از هر دو تای دیگه کندتره. هم توی کانال یابی و هم توی تعویض کانال.
من با همه ی این مدلها دارم کار میکنم توی خونه ی مردم و اون چیزی که تجربه کردم رو عنوان کردم. قصد من تبلیغ این مدل ها نیست بلکه در میان گذاشتن تجربه ام بود.
استارسات مدل های 230-95-97.....هم دردانگل سریعتراز ای کلاس جواب میده وهم درکانال یابی
اما دو تصویرهمزمان ای کلاس بهتره

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
من که تا حالا راضی بودم .رسیورهای سری اول Iclass که عالی بودن. ساپورت نرم افزاریش که خیلی خوبه و سرعت و قابلیتهای دستگاه و راحت و اسان بودن منوی دستگاه برای کاربر نسبت به رسیورهای دیگه و ضبط با 2 فورمت و تایم شیفت و کیفیت تصویر خوب و سازگاری مناسب با دیش گردون و ظاهر شکیل ریموت کنترل و خود دستگاه مزایایی هستن که این دستگاه نسبت به قیمت مناسبش داره. بجز این اواخر که دستگاههای چینی Iclass واقعا همه رو اذیت کرده. در کل دستگاه خوبیه.

lion11

Banned
2010-05-03
11
18
52
نه اصلا راضی نیستم بنده فروشنده هستم ونسبت به رسیورهای قدیمی عیب وایراد فراوان داشته بیش از 10 مورد خرابی آیسی فلاش. تغذیه. واز همه مهمتر ریسیت شدن وهنگ کردن داشته که رو دستم مونده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

technics

کاربر
2007-09-25
46
353
من از چند مدل دستگاه که استفاده کردم به این نتیجه رسیدم که رسیور ای کلاس در رده اخر بود جنسی که تقلبیش از خودش در بازار بیشتر است به این منظور ساخته میشود که پول پارو کند و مردم هم گول تبلیغات رو میخورند من تا به امروز یک ایکلاس دست مشتری ندادم و به هیچ کس در این مورد دینی ندارم ولی رسیورها ی مثل تیتانیوم 10000 و 12000 و مدل دیگری مثل ایکس کروز 250 که دارای منوی فارسی عالی هست که البته ناگفته نماند که اینها هم معایبی دارند ولی خوبیهایش به معایبشان می چربد به عنوان مثال در ایکس کروز از پیچیده بودن منو و تعداد کانال 3000 تا بیشتر نمیشود که اگر از خریدار خوبی برخوردار بودند این معایب نیز با تعویض ایسی فلش از دو مگ به چهار مگ حل میشد و دیگر اینکه در این جهار سال یک عدد مرجوعی و یک مشتری ناراضی نداشتم چه از خود دستگاه و چه از بابت ریموت کنترلش.
اما چرا خوبند . در نصب خیلی راحتند و با هیچ گونه سوئیچ مشگلی ندارند و در نصب با موتور از هر نوع خیلی خوب عمل میکنند و تیونر خوبی دارند و از نظر سخت افزاری خیلی بهتر از دستگاههای دیگر هستند و در تیتانیوم از نظر نرم افزاری که خیلی عالی هستند و مشتری مدارند
هدف من تخریب یک شرکت و به نفع کسان دیگر صبحت کردن نبود و فقط فقط اگاهی دادن به دوستان گلم و حیف و میل نشدن پول هم وطنانم بود.

بالا