نــــــرم افـــــزار بـه تــاريخ 27/06/2012 XDSR 400HD NAND ... Version 2.10.67

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,406
17,779
40
[FONT=&quot]>>>>>>>> [/FONT][FONT=&quot]اپــدیت هــا و بــازسازیهــا [/FONT][FONT=&quot]<<<<<<<<[/FONT]

[FONT=&quot]
Version 2.10.67 June 27 2012

1. Software download from online server : Updated[/FONT] [FONT=&quot]
- Software can be download from server in the backgroung,( you can continue watchiing TV while software is being download from server)[/FONT] [FONT=&quot]
- After downloading completed, windows will pop-up asking you to update software Now / Install before Turn OFF[/FONT] [FONT=&quot]
Note:- You should keep the USB/HDD connected to receiver for Online Software Update !!![/FONT] [FONT=&quot]

2. Internet Radio+ / RSS URL server download : Supported[/FONT] [FONT=&quot]
3. Enhanced Weather Forecast : Updated[/FONT] [FONT=&quot]
- Some areas that cannot load weather data are removed[/FONT] [FONT=&quot]

4. RSS News URL Server upgrade : Supported[/FONT] [FONT=&quot]
5. Upgrade Internet Radio+ : Upgraded[/FONT] [FONT=&quot]
- Total number of URL list : 100 -> 200 increased[/FONT] [FONT=&quot]
- Overlap checking for URL list[/FONT] [FONT=&quot]
- Deleting URL list separately[/FONT] [FONT=&quot]
- Deleting URL list All by hot key[/FONT] [FONT=&quot]

6. Playlist Path bug : Solved[/FONT] [FONT=&quot]
- When connected with Internal HDD and External USB, shows wrong play list path : Solved[/FONT] [FONT=&quot]
7. Serach by Russian language in YouTube : Supported[/FONT] [FONT=&quot]
8. While downloading FDU (Channel List) Receiver Hangup : Solved[/FONT] [FONT=&quot]
9. Satellite Renamed in Arabic or Persian does not show : Solved[/FONT] [FONT=&quot]
10. Downloading process is failed from the server : Solved[/FONT] [FONT=&quot]
11. Iran and Syria cities in weather forecast list : Added[/FONT] [FONT=&quot]
12. Daylight Saving time IRAN : added[/FONT] [FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]برای راه اندازی و بروز رسانی دستگاه خود از اخرین نرم افزار و اخرین پلاگین استفاده کنید و از روش ذیل پیروی کنید[/FONT] :

1 - [FONT=&quot]از کانالهای خود بکاپ بگیرید[/FONT].
2 -[FONT=&quot]پلاگین خود را با برنامه [/FONT]Delete Var [FONT=&quot]پاک کنید[/FONT].
3 -[FONT=&quot]اخرین نرم افزار را به رسیور وارد کنید[/FONT]
4-[FONT=&quot]در قسمت ریکاوری تمام گزینه را ریست کنید[/FONT].
5 -[FONT=&quot]کانالها را وارد کنید[/FONT]
6 -[FONT=&quot]در اخرین پلاگین را دانلود و وارد کنید[/FONT] .

[FONT=&quot]قابل توجه تمامی کاربران عزیز که از رسیور های ایکسکروز استفاده می کنند[/FONT]:

[FONT=&quot]حتما برای خارج کردن [/FONT]usb [FONT=&quot]و یا هارد رسیور را خاموش کرده و یا از قسمت منو بخش[/FONT] storage manager
[FONT=&quot]رفته و با زدن دکمه قرمز از کنترل خود ان را غیر فعال کنید در غیر این صورت به چیپ ست رسیور شما آسیب جدی وارد خواهید کرد[/FONT].[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

reza007

کاربر
2010-07-08
121
266
یک سوال اگر جواب بدید من حدود سه هفته هست که ایکس کروز 400 ناند خریدم اول 2.10.52ریختم بعد پلاگین که برای شبکه 3 بود ریختم تا آخر بازیها بعد دادم سی سی کمه 60ماهه ریخت البته آن کسی برام میریخت گفت هر کاری کردم پلاگین قبلی پاک کنه پاک نمی شد هفت هشت بارسعی کرد 20با هم کارخانه تا سی سی کمو نصب کرد حالا اگه من بخوام این برنامه را روی ریسیور بریزم پلاگین را نمیخوام پاک کنم چون مکافات نصب سی سی کم رودارم آیا راهنمایی برای من دارید باتشکرازمدیریت ارشد

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
یک سوال اگر جواب بدید من حدود سه هفته هست که ایکس کروز 400 ناند خریدم اول 2.10.52ریختم بعد پلاگین که برای شبکه 3 بود ریختم تا آخر بازیها بعد دادم سی سی کمه 60ماهه ریخت البته آن کسی برام میریخت گفت هر کاری کردم پلاگین قبلی پاک کنه پاک نمی شد هفت هشت بارسعی کرد 20با هم کارخانه تا سی سی کمو نصب کرد حالا اگه من بخوام این برنامه را روی ریسیور بریزم پلاگین را نمیخوام پاک کنم چون مکافات نصب سی سی کم رودارم آیا راهنمایی برای من دارید باتشکرازمدیریت ارشد
سلام خیر امکانش نیست چون باید بعد از نصب نرم افزار رسیور را ریست کنید و راهی نیست بهتر هست نرم افزار را زیاد عوض نکنید در صورت مشکل نرم افزاری فقط تغییر دهید

بالا