ممنون بابت پاسخ گوئي
خير جواب نداد نه روي موتور خودم نه روي موتور مشتري
فقط با تعويض تغذيه نو جواب ميده
نكته= ولتاژ هاي تغذيه قبل از اتصال به موتور كاملا فيكس هستند
با اتصال به موتور خط 15 ميره روي 16.5 خط 20 ميشه 23 ولت
چرا؟
سلام دوست عزیز. برا من هم چنین مواردی تو این سری برد های تغذیه پیش اومده که با تعویض خازن مسیر 15 ولت مشکل دستور نگرفتن موتور ( نچرخیدن ) حل شده .
دوست من شما باید خازن 10 میکرو صافی را 22 میکرو کنید نه خازن ایسی تغذیه را ولتاژبالا فقط ممکنه اختلال در کار ریسیور بکند ربطی به موتور ندارد شما کارهای گفته شده راخازن كوچك بورد 50 ولت 22 ميكرو بود با نمونه مشابه و بعد با 10 ميكرو جايگزين كردم فرق چنداني نكرد خازنهاي 100 ميكروي بورد تغذيه كه دو عدد هستند را با 25 و 35 ولت 220 ميكرو جايگيزين كردم يك ولت از خط 20 ولت كمتر شد و از 23.5 به 22.5 رسيد
باز بهتر از قبل شد اما هنوز بالاست
يك تصوير از مقادير تغذيه آپلود مي كنم دوستان نظر دهند
چطور بايد ولتاژ رو پائين بيارم؟
آيا بايد مقاومت اضافه كنم؟ چطور بدون اينكه گرم شوند
و به كجا؟
لينك تصوير
نميدونم چرا نشد در سايت آپلود كنم
http://uupload.ir/files/f19g_stx.jpg
دوست من شما باید خازن 10 میکرو صافی را 22 میکرو کنید نه خازن ایسی تغذیه را ولتاژبالا فقط ممکنه اختلال در کار ریسیور بکند ربطی به موتور ندارد شما کارهای گفته شده را
انجام دهید بعد با موتور چک کنید ولی اغلب تغذیه این دستگاها ولتاژشان در همین حده
همان 431 را باید عوض کنید ویک خازن با دو پایه 431 موازیه که اون را هم تعویض نماییددر اصل 22 ميكرو بود من تعويض كرده بودم ولي دوباره 10 ميكرو نصب كردم فرقي نكرد دوباره 22 ميكرو نصب كردم
هنوز موتور نميچرخه
ضمنا با ديش معمولي هم با سوئيچ كار نميده !
چرا؟
من تغذيه را روي رسيور ديگري انداختم روي اون هم دقيقا همين ولتاژ ها رو نشون ميده جالبه روي سوئيچ فقط فركانس هاي باند عمودي كار ميده ولي افقي خير !
من با يك تغذيه ازمايشگاهي يه تستي زدم خط 20 ولت رو از تغذيه و مين جدا كردم و يه ولتاژ 20 ولت از تغذيه دادم به مين بورد همه چي اوكي شد !!
نظرتون چيه؟
در اصل 22 ميكرو بود من تعويض كرده بودم ولي دوباره 10 ميكرو نصب كردم فرقي نكرد دوباره 22 ميكرو نصب كردم
هنوز موتور نميچرخه
ضمنا با ديش معمولي هم با سوئيچ كار نميده !
چرا؟
من تغذيه را روي رسيور ديگري انداختم روي اون هم دقيقا همين ولتاژ ها رو نشون ميده جالبه روي سوئيچ فقط فركانس هاي باند عمودي كار ميده ولي افقي خير !
من با يك تغذيه ازمايشگاهي يه تستي زدم خط 20 ولت رو از تغذيه و مين جدا كردم و يه ولتاژ 20 ولت از تغذيه دادم به مين بورد همه چي اوكي شد !!
نظرتون چيه؟
درود :
دو یا یک عدد ترانزسیتر سوچ سیگنال روی مینبرد دارید با شماره های s8550 و یا s8050 هر دوتا را عوض کنید .
دوست من شما باید خازن 10 میکرو صافی را 22 میکرو کنید نه خازن ایسی تغذیه را
ببخشيد شايد منظور شما رو درست نگرفتم پس منظورتون خازن 400 ولتي بوده خوب مقدارش 15 ميكرو است
ويرايش شد
خازن صافي 400 ولت فقط 33 ميكرو داشتم متاسفانه 22 ميكرو 400 نداشتم
33 رو انداختم ولتاژها 20 ولت به 24 ولت رسيد و 15 ولت به 18 ولت !
ظاهرا پس همون محدوده ترانزيستور 431 بايد دور بزنم!