نچرخیدن موتور پریمیوم

mehdidelta

کاربر
2019-08-02
60
79
با عرض سلام

ی موتور پریمیوم هست که موتورش نمی چرخه وقتی دکمه هارو میزنم صدای تق تق میاد وحرکت نمیکنه //موتور تست کردم با ی ولتاژ 12 سالم بود // اساتید محترم راهنمایی کنید مشکل از کجاست ؟

حسین23

کاربر VIP
2013-04-10
75
45
اساتید عزیز وگرامی من هم همین مشکل را دارم موتور پریمیوم هستش کار نمیکنه چراغ ها روشن موتور سالم رله ها عوض شده ولی موقع زدن کلید زیر موتور صدایی تق تق میده ولی حرکتی نداره راهنماییم کنید
عکس برد را میخواستم بزارم که نشد

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
اساتید عزیز وگرامی من هم همین مشکل را دارم موتور پریمیوم هستش کار نمیکنه چراغ ها روشن موتور سالم رله ها عوض شده ولی موقع زدن کلید زیر موتور صدایی تق تق میده ولی حرکتی نداره راهنماییم کنید

درود ب شما :

اینهایی رو که میگم مرحله به مرحله انجام بدید تا زوتر به نتیجه برسید اول با ادابتور 12 ولت 4آمپر به بالا تست کنید

ببینید میچرخه بعد اگر چرخید تمام خازنهای شیمیایی رو غوض کنید اون ترانزیستور اثرهال رو عوض کنید اونم حکم رله رو داره

در ضمن اگر میبیند چرخدنده ها نیاز به گریس کاری داشته باشن دریغ نکنید حتما با گریس مناسب شارژ کنید خیلی تاثیر گذاره در اوفت ولتاژ...

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678

درود

ای سی ایپرام رو خارج کنید و بدون ای سی تست کنید

بالا