نکات مهم در مورد میکروباکس .... همه بخوانید .........

Reza99

Banned
2006-10-22
36
59
دوستان عزیز میکروباکس های 1 موجود الان 3 دسته هستند:

1.میکروباکس سری اول که با نام MicroBox وارد بازار شده و تولید سال 2009 بودند و از دور خارج شده و برای فعال سازی باید قطعه مورد نظر تهیه و نصب شود

2. میکرو باکس سری دوم که با نام Alpha وارد بازار شده و تولید سال 2010 بودند و جدیدا از دور خارج شده و برای فعال سازی باید قطعه مورد نظر تهیه و نصب شود

3.میکروباکس سری سوم که با نام MicroBox5 وارد بازار شده و تولید سال 2011 هستند و هم اکنون فعال و تا سال 2012 فعال میباشند
*نام تجاری این محصول MicroBox5 میباشد و نام MicroBox x5 مربوط به دانگل دیگری هست

قطعه مورد نظر میکروباکس های سری اول و دوم رو به میکروباکس سری سوم (میکروباکس5) تبدیل میکند

نکات قابل توجه در مورد میکروباکس سری سوم (میکروباکس5):

-با لودر GxDownloaderIII V2.004 از فلش دستگاه یک بکاپ بگیرید زیرا فایل فلش هر دستگاه
مختص همان دستگاه هست و برای دستگاه های دیگر جوابگو نیست.... این نکته شامل قطعات جدید نیز میشود...

- هرگز از فایل Clean Microbox استفاده نکنید

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
درود
تشکر از شما دوستان دیگر میکروباکس آخرهای عمرش باید باشد از هر لحاظ سری اول این دانگل خوب بود اما از سری دوم با مشکلات قطعی شرینگ روبرو شد در صورتی که دانگل دارک میتوانم به جرات بگم که بهترین شرینگ را در بین تمام دانگل ها داشت

Reza99

Banned
2006-10-22
36
59
خیر دوست عزیز ..... میکروباکس آخر عمرش نیست و با فروش آیسی های جدید و میکروباکس های سری جدید ،از لحاظ مادی این شرکت تامین میشود و قطعا در آینده ای نزدیک شاهد شیرینگ و ساپورت بهتر این دانگل خواهیم بود

در مورد دانگل دارک بنده حرف شما رو صددرصد تائید میکنم ..... بهترین دانگل تا الان دارک هست ..... به خصوص با نرم افزار جدیدی که اومده دیگه ترکونده و پکیج نیست که باز نکنه .....

در کل به نظر من در رده بندی دانگل ها :
1. دارک2
2.میکروباکس5

باقی دانگل ها رو تائید نمیکنم ....

lilion

کاربر
2011-04-20
93
194
خیر دوست عزیز ..... میکروباکس آخر عمرش نیست و با فروش آیسی های جدید و میکروباکس های سری جدید ،از لحاظ مادی این شرکت تامین میشود و قطعا در آینده ای نزدیک شاهد شیرینگ و ساپورت بهتر این دانگل خواهیم بود

در مورد دانگل دارک بنده حرف شما رو صددرصد تائید میکنم ..... بهترین دانگل تا الان دارک هست ..... به خصوص با نرم افزار جدیدی که اومده دیگه ترکونده و پکیج نیست که باز نکنه .....

در کل به نظر من در رده بندی دانگل ها :
1. دارک2
2.میکروباکس5

باقی دانگل ها رو تائید نمیکنم ....

دوست عزيز نميخواد تاييد كني چون يه آدم حرفه اي ميدوني كه mini1 از همه بهتر و بعدش دارك1.2 ولي مزخرفشون ميكرو به نظر من ميكرو رو نبايد به مشتري داد چون آبرو ريزيه فقط برا حرفه اي ها خوبه مثل شما
icon10.png

بالا