نکته جالب در کارت اسکای استار 3 skystar3 sky star 3

peyman13618

کاربر
2009-06-28
6
26
تقریبا یک سال بود که من کارت اسکای استار 3 رو خریده بودم و هرچی تلاش کردم باهاش کانالی رو بگیرم جواب نمی داد و با اینکه دیش کاملا تنظیم بود کیفیت سیگنال بین 0 تا 100 دائم تغییر می کردش . کلا بی خیال کارت شده بودم چون یکی می گفت کارت تقلبی هستش و یکی می گفت مشکل تیونر هستش تا اینکه هفته ی پیش یکی از دوستان منو راهنمایی کرد و گفت بدنه ی فلزی کارت رو که پیچ میشه به کیس باز کن و کارت رو یه جوری تو اسلات جا بزن که اتصال بدنه به کیس نداشته باشه به عنوان آخرین راه این رو هم امتحان کردم و با کمال تعجب دیدم سیگنال کاملا ثابت موند و کانال ها کاملا گرفتش.

این مشکل با کارت skystar3 رو تو خیلی از فروم ها دیدم گفتم اینجا بنویسم تا اگه کسی همچین مشکلی رو داره شاید به این طریق رفع بشه. ورژن پروگ دی وی بی هم همونی هستش که تو خود cd همراه کارت بود

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز البته آن قسمت که پیچ می شود به بدنه اتصال منفی که بسیار عجیب شاید کارت شما اتصالی داشته باشد

larsulrich

کاربر
2008-04-03
87
131
تقریبا یک سال بود که من کارت اسکای استار 3 رو خریده بودم و هرچی تلاش کردم باهاش کانالی رو بگیرم جواب نمی داد و با اینکه دیش کاملا تنظیم بود کیفیت سیگنال بین 0 تا 100 دائم تغییر می کردش . کلا بی خیال کارت شده بودم چون یکی می گفت کارت تقلبی هستش و یکی می گفت مشکل تیونر هستش تا اینکه هفته ی پیش یکی از دوستان منو راهنمایی کرد و گفت بدنه ی فلزی کارت رو که پیچ میشه به کیس باز کن و کارت رو یه جوری تو اسلات جا بزن که اتصال بدنه به کیس نداشته باشه به عنوان آخرین راه این رو هم امتحان کردم و با کمال تعجب دیدم سیگنال کاملا ثابت موند و کانال ها کاملا گرفتش.

این مشکل با کارت skystar3 رو تو خیلی از فروم ها دیدم گفتم اینجا بنویسم تا اگه کسی همچین مشکلی رو داره شاید به این طریق رفع بشه. ورژن پروگ دی وی بی هم همونی هستش که تو خود cd همراه کارت بود

کارت رو به همون شکل داخل کیس جا بزن و اونو پیچ کن و از بدنه کیس یه اتصال بدنه با یک سیم به زمین وصل کن مثلا با یه سیم به لوله آب وصل کن(earth) نول ورودی برق منزل احتمالا بطور کامل صفر نیست و باعث می شود پایه منفی به جای صفر بودن باردار باشد .

peyman13618

کاربر
2009-06-28
6
26
مشکل من با جدا کردن همون پایه از کارت حل شد. فکر می کنم بدنه کیس نویز زیادی رو روی سیگنال دریافتی از دیش می انداخت که با ایزوله شدنش از بدنه کیس این سیگنال نویز حذف شده دیگه. این مشکل رو چون تو فروم های دیگه هم دیده بودم که مطرح شده و به جوابی نرسیدم خودم اینجا نوشتم.

arshia_rooz_2010

کاربر
2009-09-24
9
8
34
سلام بچه ها اگه ميتونيد يكيتون منو راهنمايي كنه. !من بايد هر ماه 1024گيگ يعني 1 ترا از اينترنت دانلود كنم !براي سند كردن ديتا هم از وايرلس مجاني استفاده ميكنم و ميخواهم هزينه اشتراكشم كم باشه اگه مجاني هم باشه كه عاليه حالا اگه كسي كمكم كنه و روشش رو بگه ممنونش ميشم!!

عباس رنجبر

کاربر
2009-10-09
3
2
44
من مدل همین کارت دارم(sky star 3 ) مدتی کار کرد با توجه به اینکه الان از لحاظ سخت افزاری نصب و دیش هم کاملا تنظیم میباشد ولی درصد ندارد و هیچ کانالی نمیگیرد لطفا راهنمایی فرمایند.

davood_r

کاربر
2009-08-01
5
9
درايور اسكاي استار3 براي ويندوز7 skystar3 win7 drivers

مژده مژده
درايور اسكاي استار3 براي ويندوز7
skystar3 win7 drivers

با سلام بالاخره بعد از 6 ماه جستجو تونستم پيداش كنم

دوستان بعد از خارج كردن از حالت زيپ فايل setup.exe رو اجرا كنيد.براي محكم كاري هم يك بار سيستم رو ريستارت فرماييد.
من خودم تست كردم و جواب گرفتم البته فقط پخش با progdvb رو آفلاين شرو اونقدر خوشحال بودم كه نتونستم :eek:k: .
اگر مشكلي داشتين با اين ايميل تماس بگيريد.
اين هم لينك دانلودش فقط توجه كنيد كه براي كارت با vendor:14f1 & device:8800,8802
http://rapidshare.com/files/411699785/digistar3driver.zip

:s13: تقديم به همه دوستان for all frends :s13:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

paranoia

کاربر
2010-08-09
1
1
41
با سلام
این درایور روی تمام کارتهای اسکای استار 3 کار میکنه یا نه

arman3700

کاربر
2009-09-26
1
1
تورو خدا اگر گسی درایور ویندوز سون اسکای استار 3 skystar3 Technicalsat رو داره بذار. ماههاست که دنبالشم
حتی حاظرم بخرم
مرسی از همتون

xeeber

کاربر
2010-08-11
4
10
39
سلام درایور skaystar3 رو میخوام برای ویندوز XP سی دیش رو گم کردم از اینترنت هم نتونستم بگیرم لطفاً کمکم کنید . ممنون

بالا