نگرفتن فرکانس هاي ورتيکال در رسيور آيکلاس مدل iClass 9797 XN PVR HDMi

2007-06-19
1,872
19,347
سلام

يک رسيور آيکلاس مدل iClass 9797 XN PVR HDMi دارم که فرکانس هاي ورتيکال رو نميگيره و فقط فرکانس هاي هوريزانتال رو دريافت مي کنه .

ترانزيستور وسطي که در شکل مشخص هست سوخته بود و تعويض شد ، البته قبل از اين هيچ کانالي نمي گرفت و با تعويض ترانزيستور SMD ذکر شده و LM317 اين مشکل حل شد اما در حال حاضر اين مشکل وجود داره ....

در اصل بايد وقتي روي فرکانس هاي V باشيم بيس ترانزيستور اول داراي حدود 3 ولت باشه و وقتي روي فرکانس هاي H هستيم ترانزيستور دومي و وقتي رسيور استندباي ميشه ترانزيستور سومي ....

البته الان وقتي رسيور استندباي ميشه ولتاژ به اون ترانزيستور هدايت ميشه و خروجي صفر ولت ميشه اما در حال حاضر ترانزيستورهاي مربوط به 13 و 18 ولت هر دو حدود 3.2 ولت دارند و ولتاژ خروجي روي 18 ولت هست .

البته من براي اطمينان تمام ترانزيستورها رو تعويض کردم و آي سي فلش رو پروگرام کردم و حتي پردازنده رو دوبار تعويض کردم ولي فرقي نکرد ؟

الان در پايه بيس ترانزيستورهاي مربوط به 13 و 18 ولت ولتاژ 3.2 ولت هست در صورتيکه فقط يکي بايد ولت داشته باشه ....

ترانزيستورها هم از مدار خارج شد و با شاسي کردن کلکتور ترانزيستورها ولتاژ بين 13 و 18 تغيير ميکنه اما براي چي فرمان از سي پي يو صادر نميشه ! نميدونم .... پايه هاي بيس ترانزيستورها هم از سي پي يو تغذيه ميشه ! دوستان همچين عيبي داشتند ؟

پیوست‌ها

• 66.3 کیلوبایت بازدیدها: 423
آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
ابتدا خازن به شماره شاسی c405 و 5 مقاومت جلو 3 ترانزیستور تعویض کنید اگر اتصالی داشته به احتمال زیاد مقاومت ها دچار تغییر اهم شدند این مشکل عدم فرمان پردازنده به ترانزیستور جهت تغییر ولتاژ خروجی تیونر معمولا مرتبط به خرابی پردازنده که شما دو بار تعویض نمودید بنابراین ممکن مدارهای مرتبط به پردازنده قطعی داشته باشد این نوع برد قطعی مدار زیر پردازنده دارد

آخرین ویرایش:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
دوستان راهنمایی های کامل ارایه دادند فقط خود ال ام317

را هم تعویض کنید کنار خود تیونر هم مقاومت توی مسیر تا پردازنده هست حتما چک کنید
کلیه کارهای پولاریته وسوییچ تن توسط پردازنده هدایت میشود قطعی مسیر یا سوختن مقاومتهای ریز روی برد خیلی محتمل هست

برای اطمینان از لوپ یک دستگاه سالم که سیم انتن بهش وصل هست سیم رابط به تیونر این رسیور خراب ببندید وتوی منوی انتن ولتاژ را 0کنید
بعد یک کانال هوریزنتال در دستگاه اول انتخاب کنید ببینید توی دستگاه معیوب ولت میاد وسرچ میکنه/

آخرین ویرایش:

FLASH_TNM

کاربر
2011-02-24
89
540
باسلام

جناب سرویس منول.شماابتداتیونررودردوحالت ولتازگیری کنیدطوری که توحالت عمودی ولتازتیونرروبگیرید13و18ولت روببینید دارید؟اگرمشکل باقی بود نرم افزاررسیورروعوض کنید ازنرم افزارهای قدیمی استفاده کنید بهتراست اورجینال باشه.lm317توی بازارمرغوب نیستندازروی شاسی اوراق دربیارید ومطمئن باشید سالم هستش.

2007-06-19
1,872
19,347
سلام

با تشکر از دوستان ، اما وقتي ترانزيستورهاي رو در ميارم و کلکتور رو شاسي مي کنم يا بيس ها رو آزاد مي کنم و به بيس ها ولتاژ ميدم ولتاژ 13 و 18 و صفر ميشه يعني اينکه lm317 و مداراتش سالم هستند ..... !

حالا يا واقعا تيونر خرابه و روي خطوط فرمان تاثير گذاشته يا اينکه پردازنده ....

پردازنده که تعويض شد ، مونده تيونر که اونو هم الان عوض مي کنم ، البته بعيد مي دونم از تيونر باشه چون کانال هايي که ميگيره بدون اشکال هستند ....

مرحله بعد ميرسيم به حرف علي آقا که گفتند ممکنه مدارات قطعي داشته باشه ، چون اين مدل دستگاه ها سابقه زيادي در اين زمينه دارند و بردهاي بدي دارند ....

2007-06-19
1,872
19,347
ابتدا خازن به شماره شاسی c405 و 5 مقاومت جلو 3 ترانزیستور تعویض کنید اگر اتصالی داشته به احتمال زیاد مقاومت ها دچار تغییر اهم شدند این مشکل عدم فرمان پردازنده به ترانزیستور جهت تغییر ولتاژ خروجی تیونر معمولا مرتبط به خرابی پردازنده که شما دو بار تعویض نمودید بنابراین ممکن مدارهای مرتبط به پردازنده قطعی داشته باشد این نوع برد قطعی مدار زیر پردازنده دارد

سلام

علي آقا c405 رو نتونستم پيدا کنم ! کجاي برد هست ؟ البته c504 رو ديدم ....

2007-06-19
1,872
19,347
سلام

يک رسيور آيکلاس مدل iClass 9797 XN PVR HDMi دارم که فرکانس هاي ورتيکال رو نميگيره و فقط فرکانس هاي هوريزانتال رو دريافت مي کنه .

ترانزيستور وسطي که در شکل مشخص هست سوخته بود و تعويض شد ، البته قبل از اين هيچ کانالي نمي گرفت و با تعويض ترانزيستور SMD ذکر شده و LM317 اين مشکل حل شد اما در حال حاضر اين مشکل وجود داره ....

در اصل بايد وقتي روي فرکانس هاي V باشيم بيس ترانزيستور اول داراي حدود 3 ولت باشه و وقتي روي فرکانس هاي H هستيم ترانزيستور دومي و وقتي رسيور استندباي ميشه ترانزيستور سومي ....

البته الان وقتي رسيور استندباي ميشه ولتاژ به اون ترانزيستور هدايت ميشه و خروجي صفر ولت ميشه اما در حال حاضر ترانزيستورهاي مربوط به 13 و 18 ولت هر دو حدود 3.2 ولت دارند و ولتاژ خروجي روي 18 ولت هست .

البته من براي اطمينان تمام ترانزيستورها رو تعويض کردم و آي سي فلش رو پروگرام کردم و حتي پردازنده رو دوبار تعويض کردم ولي فرقي نکرد ؟

الان در پايه بيس ترانزيستورهاي مربوط به 13 و 18 ولت ولتاژ 3.2 ولت هست در صورتيکه فقط يکي بايد ولت داشته باشه ....

ترانزيستورها هم از مدار خارج شد و با شاسي کردن کلکتور ترانزيستورها ولتاژ بين 13 و 18 تغيير ميکنه اما براي چي فرمان از سي پي يو صادر نميشه ! نميدونم .... پايه هاي بيس ترانزيستورها هم از سي پي يو تغذيه ميشه ! دوستان همچين عيبي داشتند ؟

سلام

تيونر رو عوض کردم فرقي نکرد ....

farshad@gh

مدير بخش تعميرات سخت افزاري
2009-10-27
301
2,484
سلام
دوستان همه موارد رو گفتن این مورد هم چک کنید پایه وسطLM317 در حالتی که سیم انتن lnb به تیونر وصل هستش اگه افت ولتاژ پیدا میکنه خود LM317 خرابه -تو بازار همش خرابه از روی شاسی اوراقی بردارید.

2007-06-19
1,872
19,347
سلام
دوستان همه موارد رو گفتن این مورد هم چک کنید پایه وسطLM317 در حالتی که سیم انتن lnb به تیونر وصل هستش اگه افت ولتاژ پیدا میکنه خود LM317 خرابه -تو بازار همش خرابه از روی شاسی اوراقی بردارید.

سلام

دوستان عجب گيري به LM317 داديد ......

ميگم ولتاژ ها 13 و 18 ميشه و افت هم نداره و مدارات مربوط به lm317 مشکلي نداره ، فقط پايه هاي بيس ترانزيستورهاي SMD که در شکل مشخص کردم بايد از پردازنده قطع و وصل بشه که اينکار انجام نميشه و هر دو تا ولت داره .........

آخرین ویرایش:
2007-06-19
1,872
19,347
سلام

مشکل iClass 9797 XN PVR HDMi حل شد .

بيشتر دقت کردم و متوجه شدم که ولتاژ مربوط به ورتيکال بين صفر ولت و 3.2 ولت کم و زياد ميشه اما قسمت هوريزانتال هميشه روي 3.2 ولت بود .

مسيرهاي خروجي پردازنده به ترانزيستورهاي SMD رو قطع کردم و از مدار زير استفاده کردم و پايه اي که نوشتم ( به پايه خروجي فرمان پردازنده ) به همون مداري که ولتاژش قطع و وصل مي شد وصل کردم ، رله هم ار اين رله هاي دوحالته هست ، يعني يک حالت وصل هميشگي داره و در حالتي که رله رو فعال کنيم اون حالت قطع ميشه و زبانه ديگه رله عمل ميکنه ....

با اين روش تونستم ترانزيستورهاي مربوط به V و H رو کنترل کنم و تنها ايرادي که داره اين هست که رله يک صداي کوچک تيک تيک ميکنه وقتي که رسيور از حالت V به H يا بالعکس سويچ ميکنه ، البته مدار ترانزيستوري کامل هم ميشد درست کرد اما اين ساده ترين روش ممکن بود ....

موفق باشيد .

پیوست‌ها

• 61.6 کیلوبایت بازدیدها: 313
  • 83 کیلوبایت بازدیدها: 311

potin48

کاربر
2008-01-02
59
98
سلام منم یک مدل ۹۶۹۶pvrفقط vرو دریافت میکنه تمام کارهای که کردم
تعویض lm317چندی مدل از رسیور اوراقی
پاور سالم
تیونر تعویض
تعویضsmdاطراف 317
در کل ۱۸ ساخته نمیشه دیگر ولتاژ ها مشکلی نداره
پایه های lm317رو که اتصال میدم کانالهایhرو میگره دمای CPU نرمال هیت
هم دادم

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
169
222
سلام به دوستان واستادن عزیز بنده هم این مشکل رادررسیورایکلاس کا9 کا9 فول اچ دی دارم فقط دریافت روی فرکانسها ی هورزونتال سیگنال دارم وورتیکال سینگنال موجودنیست آیسی ال م713راتعویزکردم لطفادوستان راهنمایی کنند تامشکل رارفع کنم ممنون میشج

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,546
سلام به دوستان واستادن عزیز بنده هم این مشکل رادررسیورایکلاس کا9 کا9 فول اچ دی دارم فقط دریافت روی فرکانسها ی هورزونتال سیگنال دارم وورتیکال سینگنال موجودنیست آیسی ال م713راتعویزکردم لطفادوستان راهنمایی کنند تامشکل رارفع کنم ممنون میشج

درود :

ترانزیستور های کنار مقاومت ntc را برسی کیند .

بالا