هر گونه انتقاد یا پیشنهاد در رابطه با دانگل میکروباکس فقط در این تایپک:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

سجاد

کاربر
2006-10-10
47
63
اقا علي يه جيزي يه راهنمايي در مورد اين قطع شدن بديد بابا مردم ديكه نميدونن جيكار كنن بابا خدا وكيلي اكه ميخواين ميكروباكس رو درستش كنيد خواهشن يا فعلا برنامه ندين تا درستش كنيد يا اكه برنامه ميدين يه برنامه ىرست و حسابي بدين بابا ملت موندن جيكار كنن متشكريم

akhe vaslam ke bashe hamash ghato vasl mishe nemidonam shayadam vase man injoriye

رفیق نگران نباش مال همه اینجوریه دلیلش هم خیلی واضح ماهواره هاتبرد یه ماهواره ku باند و w3 هم همینطوره وماهواره های ku باند نمیتونن data رو به درستی رسیو بکنن ولی سندشون عالیه واز طرفی ماهواره های cباند دقیقا برعکسند ولی اگر یه ماهواره باشه که هم c و هم ku باند باشه مشکل حل می شه یه ماهواره مثل w6

رفیق نگران نباش مال همه اینجوریه دلیلش هم خیلی واضح ماهواره هاتبرد یه ماهواره ku باند و w3 هم همینطوره وماهواره های ku باند نمیتونن data رو به درستی رسیو بکنن ولی سندشون عالیه واز طرفی ماهواره های cباند دقیقا برعکسند ولی اگر یه ماهواره باشه که هم c و هم ku باند باشه مشکل حل می شه یه ماهواره مثل w6
عزيزم ماهواري w6 كه c باند نيست اونهمku باند هست:eek:ky:چون تعداد كانالها كمتر هست .ديتا روي كانالها تاثير نمي گزارد.

شرینگ فوت کرد من دانگلما زیر قیمت میفروشم دیگه ازش خسته شدم کی میخواد

ما ایرانیها به صبوری معروفیم صبر کنید باز وصل میشه .

هنوز هم قطع .... خداکنه فردا وصل شه کشتی کج ببینیم

وصل شده ولي معلوم نيست تا كي

ببخشيى اقايان علي و داريوش هيج خبري از شما ها نيست دلمان براتون تنك شده حداقل يه سلامي بكنيد خيالمون راحت باشه

مثل اینکه وصل شده آره ؟

خداکنه دوباره قطع نشه

واصه این قطع و وصلها مسئولین باید چند ماه دیگه به کارکرد دستگاه اضافه کنند نظر شما
دوستان چیه ؟

ما که رفتیم جلو دستگاه تا باز کانالهارو بالا پائین کنیم بای بای

شیرینگ تمام پکیجها قطع میباشدساعت 16/30روزپنشنبه

ببخشید ولی ما ایرانیها غریبه دوستیم

تمام مسیرها همچنان قطع میباشد

تا کی باید این قطع و وصلی رو تحمل کنیم ؟

هنوز خبری نیست ؟

باسلام جناب علی آقای عزیز ازنبودن شما از کل اطلات دانگل میکرو باکس بی اطلاع هستیم واز شرکت میکروباکس خبر نداریم چرا وصل وقطع دریک ساعت میشود خواهشمندیم مارادرجریان کاربگذارید از زحمات شما تشکر وقدانی میکنیم

فعلا قطع می باشد

ساعت 18:20 قطع میباشد

قطع قطع بازم قطع

یکی از بزرگترین خریت های زندگیم همین خرید مایکروباکس بود

دیشبم بازیو کفتمون کرد

میخوام صد سال دیگه هم وصل نشه

شرکت میکروباکس می خواد موشک هوا کنه دوستان شوخی نیست که

آقا به نظر من این دانگل را تبدیل به یک رسیور کنید و ازش استفاده کنید.اینطوری لااقل دلمان خوش است که یک رسیور داریم

اقا علي معلومه كجاييد حالا كه ما بهتون نياز داريم هيج خبري ازتون نيست

باسلام جناب علی آقای عزیز ازنبودن شما از کل اطلات دانگل میکرو باکس بی اطلاع هستیم واز شرکت میکروباکس خبر نداریم چرا وصل وقطع دریک ساعت میشود خواهشمندیم مارادرجریان کاربگذارید از زحمات شما تشکر وقدانی میکنیم ولی تاکنون ازشما علی آقا خبری نیست جواب این همه دوستان عزیز بدهید چون نگران هستند وهیچ اطاعی ندارند

اقا علي مديريت هميشه بايد باسخكوي كاربران خود باشد نه هيج خبري ازش نباشد

اقا علي وقتي مديري نباشه حتما يه معاوني هست بس جرا اونم خبري ازش نيست من از شما مطمئنم كه سخت بي*** كار هستيد ولي يه جوابي به همه اين كاربرها كه بلا تكليف موندن رو بدين متشكريم

موقعي كه شرينك وصله خوب همه هستن و اعلام وضعيت ميكنن حلا جرا اعلام وضعييتي در كار نيست

قطعی فعلی بخاطر فریز شدید اعلام شده و تیم شیرینگ در حال رفع این مشکل هستند
انشالا تا ساعت های دیگه شیرینگ وصل خواهد شد

دیتای هاتبرد تموم شده؟

الشرینج یعمل 100% hotbird

المیکرو باکس الیعمل 100%
ooooooooooooooooooooooooooooooooooook

1- النيل سات ارتي + شوتايم + جزيرة = 100%

2- الديجي تورك = 0 stop

3- اوربا ارابسك + نوفــا + سيفرا + ابسات = 98%

4- عربسات اوربت 0% tvm

100% یعمل الی هوتبرد
با درود دوستان گرامی
در این فوروم ارسال پست بزبان غیرفارسی ممنوع است این اقا با اسم وفامیل ایرانی بزبان عربی پست میزنه شرینگ قطع را وصل اعلام میکنه ازش تشکر هم بعمل میاد!!!!:busted_red:

موقعي كه شرينك وصله خوب همه هستن و اعلام وضعيت ميكنن حلا جرا اعلام وضعييتي در كار نيست
با سلام دوست من همه در تلاشند تا در این سایت اطلاع رسانی درست صورت بگیرد ..کمی تحمل..این جا مثل بعضی سایتها دروغ به خورد کاربران داده نمیشود .مرسی

مرسي از رسيدكي شما الان شد ممنون از مديريت

سلام آقا داريوش

شما خبري از علي رسيور نداري:sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk:د

با سلام

در مورد قطعی های که جدیدا ایجاد شده ایمیلی دیروز از مسئول شیرینگ دریافت کردم که متاسفانه به علت مشکلات و گرفتاری نتوانستم متن ترجمه کنم و به علت اصرار دوستان و نبود یک منبع موثق برای این دستگاه متن زیر ترجمه شده
توجه به علت اینکه متن اصلی به زبان انگلیسی در فروم های متعدد از جمله فروم های عربی کپی می شود مجبور هستم متن اصلی به زبان انگلیسی نگذارم این خبر کاملا موثق

ترجمه متن دریافتی

مشکلاتی که در دریافت دیتا مشاهده می کنید مربوط به سیستم های ما نیست بلکه از سوی ستلایت جدید (هاتبرد) انتخاب شده است و می دانیم این ست لایت نمی تواند نیاز شما را برای دریافت تصاویر واضح رفع کند و باید به اجبار دیتا را با صرف هزینه زیاد بفرسیتم پیگیر برای رفع مشکلات ستلایت یوتلست هستیم نرم افزارها آماده برای ارسال منتظر پاسخ مسئولین و برقراری دیتا از یوتلست هستیم شاید هم w6 اگر موافقت شود

با سلام علي آقا

خوشحالم كه اومدي شايد باور نكني ولي خيلي دوست دارم در ضمن از بابت اطلاع رساني هم ممنون

الان چند روز هست که دیتا امده روی هاتبرد امده ولی یک روز مثل ادم باز نکرده ایا به نظر شما کلاهبرداری نیست؟

توجه هیچ کلاه برداری در کار نیست کارخانه سازنده با توجه به استقبال تعداد بسیار زیادی تولید کرده که در بیشترکشورهای خاورمیانه در دسترس تغییر جهت دیتا به این آسانی نیست که شما فکر می کنید نیاز به زمان دارد

الان چند روز هست که دیتا امده روی هاتبرد امده ولی یک روز مثل ادم باز نکرده ایا به نظر شما کلاهبرداری نیست؟

دوست عزیز کلاهبرداری هم قسمتی از زندگی است .وقتی دو نفر وجود داشتن یکی سر دیگری کلاه گذاشته(ادم و حوا)

سلام آقا داريوش

شما خبري از علي رسيور نداري
:sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk:د
با سلام دوست من ما تمام وقت خود را صرف کاربران میکنیم و امروز هم تعطیلی است علی آقا هم خودش را میرساند ..کمی صبر

از مدیر و مسول این بخش خواهشمندم هیچگونه اجازه پست به زبان عربی به افراد ندهد . متشکرم
آقایکه عربی پست می زنی ما فارسی زبان هستیم اینجا هم ایرانه و
این سایت هم یک سایت فارسی است لطفا" عربی پست نده.

از مدیر و مسول این بخش خواهشمندم هیچگونه اجازه پست به زبان عربی به افراد ندهد . متشکرم
آقایکه عربی پست می زنی ما فارسی زبان هستیم اینجا هم ایرانه و
این سایت هم یک سایت فارسی است لطفا" عربی پست نده.

اقای محترم ما می خواهیم ازفکر وکلام همدیگر استفاده کنیم فرق نمی کند چه عرب باشد وچه فارس . اقا که عربی نوشته ترجمه متن بالا است .

علی اقا خیلی خوشحالم که دوباره پستهای شما را میبینم دلمان برای سایتت خیلی تنگ شده ای کاش ان را ادامه می دادی خیلی سایت با حالی بود چرا ان را تمام کردی حیف است .

فارسی را پاس بداریم.
عرض کردم ما فارسی زبان هستیم.
فکر نمی کنم مدیر و مسئول این سایت با نظر شما مواففت داشته باشند.و همچنین خیلی از کاربران.
فارسی را پاس بداریم.

با تـــــــــــــــــــــشکر.

توجه خبری که هم اکنون آنلاین دریافت شد به شرح زیر است

چند ساعت آینده سعی می شود هاتبرد فعال کنیم که فریز های متوالی بسیار کم می شود مشکلات یوتلست زیاد است و باید رفع شود نرم افزاری می فرستیم و هاتبرد برای تغییرات تعلیق خواهد داشت

توجه

آنچه که معلوم است مسئولین تا زمان رفع مشکلاتی که برای انتقال دیتا از ماهواره یوتلست دارن سعی دارن دیتا ارسالی توسط فرکانس های هاتبرد تا حدودی رفع کنن اما مثل اینکه ماهواره هاتبرد پاسخ گو نیست و سعی دارند هرچه زودتر یوتلست را مجدد راه اندازی کنند و در متنی که دریافت شده اشاره به یوتلست w6 هم شده هاتبرد هم که همان اول اعلام کردن آزمایشی البته دوجهت قرار برای میکرو باکس همیشه فعال باشد حال یا هاتبرد و w3 یا هاتبرد w6 شاید هم برعکس به علت اینکه خودشان مطمئن نیستند اطلاع رسانی کاملی انجام نمی شود

نتيجة للكم الهائل من القطع المباعة من جهاز الدنجل ميكروبكس .. كان لتشغيلها الأثر البالغ في تشكيل ضغط هائل على حزمة البيانات المحجوزة على قمر ال W3 والتي تصل سرعتها الى 3-Mbps ..

وهذا لم يكن كافيا .. أثر على السيرفر الرئيسي في مركز البث أيضا ..

الحلول : أخذت تأتي تباعاً ..
بدأت بتوسيع السيرفرات في مركز الأرسال ..

ونتيجة للضغط الزائد وحجم البيانات الكبير ..
توقف الأرسال على قمر w3 لمدة اسبوع تقريباً ..

كان الحل بإيجاد منافذ بديلة وعلى أقمار متعددة ..
يضمنون من خلالها عدم وجود ضغط على حزمة بيانات واحدة .. وأيضاً توزيع الحمل على عدة أقمار لتلافي الأنقطاع التام عند حدوثه على أحد الأقمار المحجوزة ..

تم إضافة القمر الأوروبي : Hotbird 13e
وسوف يتم تفعيل قمر ال w3 قريباً جدا ..
وقد يضاف قمر اخر مثل ال w6 ربما ..

سلام دوستان ترجمه متن عربی اقاداریو ش از این قرار است
نتیجه نهایی برای قطعه ای به نام میکروباکس
درابتدای روشن کردن این سیستم فشار بسیاری روی دیتای موجود برروی ماهواره دبیلیو 3 وارد شد وحتی سرعت رسید به 3مگابایت
واین کافی نبود وتاثیر ی داشت برسرور مرکزی ارسال
از این دستگاهها بسیار فروخته شد (میکروباکس ) ر
در مرکز ارسال سرورها توسعه پیدا کرد
در نتیجه این فشارهای دیتا ارسال قطع شد روی دبیلیو 3 به مدت یک هفته
وراه حلی پیدا کردیم که روی یک ماهواری دیگر برویم
که ضمانت کنند که عدم فشار بر روی دیتا وقطع میکرو ویا تقسیم این فشار برچند ماهواره دیگر بود
سپس برروی هوت برد وسپس روی دبلیو 3 به زودی وشاید هم روی یک ماهواره دیگر همانند دبلیو 6

ميگم بچه ها اينجور كه كه اين ميكرو داره هي بازي در مياره دوستان بهتره بالش و خودشون رو بردارن با تي وي و رسيور برن سر پشت بوم بخوابن هوا هم كه ديگه گرمه و كلي عشق و حال دختر همسايه هم كه اگه بياد كلي عشق وحاله. بر و بچه هاي هم كه مثل ما بيچاره فقيرا خر پشته و بوم ندارن و تو برجن دست كنن جيب و سفارش ي موتور پاور اضافه بدن كه تا ميكرو مسير عوض كرد برن رو اون جهت. اينجور كه بوش مياد اين ميكرو ميخاد تموم ستلايتا رو ديتاشونو تست كنه و هي بگه به دستگاهام فشار مياد و نميشه بايد ابديت بشه. ايجوري هم تجربش زياد ميشه همم ديگه بابت ديتاي ازمايشي پول چنداني نميده وقت يك سالشم تموم ميشه اقا از من ميشنويد از خيرش بگذريم. علي اقا اگه دانگل جديد اومد بچه ها رو بي خبر نذار. منتظريم:s13:

ميگم بچه ها اينجور كه كه اين ميكرو داره هي بازي در مياره دوستان بهتره بالش و خودشون رو بردارن با تي وي و رسيور برن سر پشت بوم بخوابن هوا هم كه ديگه گرمه و كلي عشق و حال دختر همسايه هم كه اگه بياد كلي عشق وحاله. بر و بچه هاي هم كه مثل ما بيچاره فقيرا خر پشته و بوم ندارن و تو برجن دست كنن جيب و سفارش ي موتور پاور اضافه بدن كه تا ميكرو مسير عوض كرد برن رو اون جهت. اينجور كه بوش مياد اين ميكرو ميخاد تموم ستلايتا رو ديتاشونو تست كنه و هي بگه به دستگاهام فشار مياد و نميشه بايد ابديت بشه. ايجوري هم تجربش زياد ميشه همم ديگه بابت ديتاي ازمايشي پول چنداني نميده وقت يك سالشم تموم ميشه اقا از من ميشنويد از خيرش بگذريم. علي اقا اگه دانگل جديد اومد بچه ها رو بي خبر نذار. منتظريم:s13::bs_iloveyou:

حالا تکلیف چیه؟تا کی میخواد قطع باشه!حالا روی هیچ جهتی کار نمیکنه؟

:bs_iloveyou:به هر حال ما که دیونه شدیم نمی دونیم چکار بکنیم خسته شدیم یا از همون اول نمی فروختن یا موقعه ای که می فروختن نباید این مشکل رو داشته باشه این همه از میکروتعریف کردن اخرش هم اینجوری دراومد خدا به داد اون کسایی که می فروشن برسه هر چی داشتن برای خرید میکرو باکس دادن الان هم میکروباکسها رو دستشون مونده من طبق اطلاعاتی که از یک دوست که عمده فروش در دیلم وگناوه میگه قطعی اینها ادامه داره و هرروز یه مشکلی امیدوار که موفق باشید وبه قول خودشون فریز برطرف کنند

لطفا بخشی را هم به دانگل تایمر اختصاص دهید جرا که در این سایت وجود ندارد واگر دارد راهنمایی بفرمایید

نتيجة للكم الهائل من القطع المباعة من جهاز الدنجل ميكروبكس .. كان لتشغيلها الأثر البالغ في تشكيل ضغط هائل على حزمة البيانات المحجوزة على قمر ال w3 والتي تصل سرعتها الى 3-mbps ..

وهذا لم يكن كافيا .. أثر على السيرفر الرئيسي في مركز البث أيضا ..

الحلول : أخذت تأتي تباعاً ..
بدأت بتوسيع السيرفرات في مركز الأرسال ..

ونتيجة للضغط الزائد وحجم البيانات الكبير ..
توقف الأرسال على قمر w3 لمدة اسبوع تقريباً ..

كان الحل بإيجاد منافذ بديلة وعلى أقمار متعددة ..
يضمنون من خلالها عدم وجود ضغط على حزمة بيانات واحدة .. وأيضاً توزيع الحمل على عدة أقمار لتلافي الأنقطاع التام عند حدوثه على أحد الأقمار المحجوزة ..

تم إضافة القمر الأوروبي : Hotbird 13e
وسوف يتم تفعيل قمر ال w3 قريباً جدا ..
وقد يضاف قمر اخر مثل ال w6 ربما ..
اگه ميشه معني كن مهندس
ما فارسيم
عربي هيچي نمي فهمم
هميشه به زور 10-11 عربي رو قبول ميشدم

خوش به هال شما سجاد جان که با 10_11 قبول میشده من به خاطر درس عربی ترک تحصیل کردم
آقا داریوش از شما که جزو مدیران هستید بعید البته ببخشید من قسط جسارت ندارم و از دوست داران شما هستم ولی سعی کنید مطلب رو با ترجمه فارسی بگزارید

سلام /جواب این همه آدما کی میده میدونید چند ملیون نفر دانگل خریدن به نظر من یه نوع کلاه برداری چون هیچ پشتیبانی نداره واقعا متاسفم

سلام دوستان ترجمه متن عربی اقاداریو ش از این قرار است
نتیجه نهایی برای قطعه ای به نام میکروباکس
درابتدای روشن کردن این سیستم فشار بسیاری روی دیتای موجود برروی ماهواره دبیلیو 3 وارد شد وحتی سرعت رسید به 3مگابایت
واین کافی نبود وتاثیر ی داشت برسرور مرکزی ارسال
از این دستگاهها بسیار فروخته شد (میکروباکس ) ر
در مرکز ارسال سرورها توسعه پیدا کرد
در نتیجه این فشارهای دیتا ارسال قطع شد روی دبیلیو 3 به مدت یک هفته
وراه حلی پیدا کردیم که روی یک ماهواری دیگر برویم
که ضمانت کنند که عدم فشار بر روی دیتا وقطع میکرو ویا تقسیم این فشار برچند ماهواره دیگر بود
سپس برروی هوت برد وسپس روی دبلیو 3 به زودی وشاید هم روی یک ماهواره دیگر همانند دبلیو 6

قابل توجه افرادی که میدان دیدشان تا سر بینی انها است

ميگم بچه ها اينجور كه كه اين ميكرو داره هي بازي در مياره دوستان بهتره بالش و خودشون رو بردارن با تي وي و رسيور برن سر پشت بوم بخوابن هوا هم كه ديگه گرمه و كلي عشق و حال دختر همسايه هم كه اگه بياد كلي عشق وحاله. بر و بچه هاي هم كه مثل ما بيچاره فقيرا خر پشته و بوم ندارن و تو برجن دست كنن جيب و سفارش ي موتور پاور اضافه بدن كه تا ميكرو مسير عوض كرد برن رو اون جهت. اينجور كه بوش مياد اين ميكرو ميخاد تموم ستلايتا رو ديتاشونو تست كنه و هي بگه به دستگاهام فشار مياد و نميشه بايد ابديت بشه. ايجوري هم تجربش زياد ميشه همم ديگه بابت ديتاي ازمايشي پول چنداني نميده وقت يك سالشم تموم ميشه اقا از من ميشنويد از خيرش بگذريم. علي اقا اگه دانگل جديد اومد بچه ها رو بي خبر نذار. منتظريم:s13::bs_iloveyou:
با سلام دوست عزیز چون خیلی بی تابی میکنید مطلبی را به عرض شما برسانم . ارسال دیتا برای اوامر ان کاریست بسیار سهل و راحت تا جای که در ارسال کننده و دریافت کننده دیتا مشکلی وجود نداشته باشد برای این شرکت ارسال از هاتبرد و دبیلو3 و دبلیو6 وترکست هم فرقی نمیکند و از لحاظ قیمتی هم الان اختلاف زیادی ندارد و بطور کلی اگر ارقام را ذکر کنم که از حوصله بحث خارج است متوجه میشوید که مبالغ خیلی پایینتر از انست که فکر میکنید.میکروباکس مشکل سخت افزاری دارد که در مراحل تست و...مشخص نشده بوده و بعد از کارکرد بروی دبلیو 3 این امر مشخص شده و این آقایان به هر شکل ممکن میخواهند انرا با راه کاری نرم افزاری حل کنند ..حتی برای تست قطعه ای به دانگل اضافه شد که مشکل فریز کاملا حل شد اما نمیشود اینهمه دانگل فروخته شده را نادیده گرفت پس باید مشکل نرم افزاری حل شود سرورهای ماهواره هاتبرد قول دادند این مشکل سخت افزاری دانگل را با فرستادن نوع خاصی از دیتا حل نمایند که موفق نشدن ارسال کننده دیتا از دبلیو 3 تا هفته اینده قول حل این مشکل را داده و شرکت مذکور نهایت سعی خود را میکند که از دبیلو6 استفاده نکند بنابر دلایلی و.... یکسری مسایل دیگر ...دوست من صبر تا مشکل حل شود ...از من و شما مصرتر برای حل این معضل خود سازندگان این دانگل هستند که تعداد بسیار زیادی آماده برای فروش دارند که با بروز این مشکل ها روی دستشان باد کرده و بسیار از نمایندگان فروش عمده این وسیله شروع به مرجوع کردن ان نمودهاند ..باید بدانید در قبال 80% این دانگل های فروخته شده بوسیله خریدارن عمده ان پولی دریافت نکردهاند و با چک های سه وشش ماهه خرید کردهاند ..انجا ایران نیست که مجبور به خرید نقدی باشند ...پس بدانید این شرکت مجبور به حل مشکل برای جلوگیری از ضرر هنگفت است . .کمی تحمل...مرسی

خوش به هال شما سجاد جان که با 10_11 قبول میشده من به خاطر درس عربی ترک تحصیل کردم
آقا داریوش از شما که جزو مدیران هستید بعید البته ببخشید من قسط جسارت ندارم و از دوست داران شما هستم ولی سعی کنید مطلب رو با ترجمه فارسی بگزارید
دوست عزیز علی آقا فارسی این متن را برای شما گفته بود..مرسی

اطلاعیه مهم تیم شیرینگ میکرو باکس به تاریخ 29/5/2009
ترجمه متن دریافتی

قطعی اخیر را به اجبار ایجاد کردیم تصویری که با مشکل دریافت شود با صرف هزینه زیاد مناسب نیست تصمیم گرفتیم ستلایت دیگر را تست کنیم یوتلست w6 قبلا این ستلایت به خوبی پاسخگوی دیتا بود و الان هم شاید باشد برای یوتلست w3 موفق به تست مجدد نشدیم و ما برای کمپانی یوتلست در خواست فعال سازی مجدد دیتای ارسالی فرستادیم موافقت با استفاده از تجهیزاتی که به سیستم ها این ست لایت آسیب نرساند تعهد دادیم قرار داد داریم و می توانیم این ست لایت انتخاب کنیم اما w6 آن ست لایت برای دیتا هوایی بسیار مناسب مسئولین موافقت کنند این ست لایت انتخاب می شود شاید ست لایت هاتبرد برای تست این ست لایت دیرتر شروع به کار کند ما فقط قصد راه اندازی این دستگاه را بدون مشکل داریم و نیاز به زمان نرم افزارها می فرستیم از صبر شما سپاسگذاریم

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و مدیران سایت یه سوال: آیا مسیر w6 را میشه با مرکزیت هاتبرد با قیچی گرفت؟

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و مدیران سایت یه سوال: آیا مسیر w6 را میشه با مرکزیت هاتبرد با قیچی گرفت؟
بله اگر قدرت سيگنال قوي باشد مي شود من قبلا روي هايتك اين كارو انجام داده بودم.
:eek:ky:

با سلام.قطع شدنهای مکرر برای مشتریان اصلا قابل هضم نیست و هر روز یک ادم بیکار باید باشه تا همش جهت دیش را عوض کنه یا هر روز بره خونه ی مشتریهاش و نرم افزار جدید براشون بریزه.اینو قبول کنید هر مشتری باشه از این وضع خسته میشه و دیگه به هیچ دانگلی اعتماد نمیکنه....

با سلام.قطع شدنهای مکرر برای مشتریان اصلا قابل هضم نیست و هر روز یک ادم بیکار باید باشه تا همش جهت دیش را عوض کنه یا هر روز بره خونه ی مشتریهاش و نرم افزار جدید براشون بریزه.اینو قبول کنید هر مشتری باشه از این وضع خسته میشه و دیگه به هیچ دانگلی اعتماد نمیکنه....
با سلام دوست عزیز شدیدا با شما موافقم ..اما بهتر نیست این مسایل را در قسمت مربوط به خود مطرح کنیم....تشکر

.darush

کاربر افتخاری
2008-02-05
618
1,749
هر گونه انتقاد یا پیشنهاد یا اخبار در رابطه با دانگل میکروباکس فقط در این تایپک:

هر گونه انتقاد یا پیشنهاد یا اخبار در رابطه با دانگل میکروباکس فقط در این تایپک:

آخرین ویرایش:

mohammad gh

کاربر
2008-07-18
47
70
من محترمانه از تمامی دوستان ومدیران عزیز معذرت خواهی میکنم اگه به کسی بی احترامی شده مرا ببخشید
من یکی از دوست دارن علی آقا و آقا داریوش هستم
من هم در خراسان شمالی با مشتریانم مشکل دارم
همه میخان دستگاه میکروشونو با دانگل y_4 عوض کنن
منم خدا خدا میکنم تا این مشکلات هر چه زودتر تموم بشه

aminsat2000

کاربر
2009-05-15
159
499
44
من یکی از دوست دارن علی آقا و آقا داریوش هستم
من هم در خوزستان با مشتریانم مشکل دارم
همه میخان دستگاه میکروشونو پس بدن خواهشا یه فکری برای ما بکنید ممنون می شم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: .darush

mnkh

مدیر بازنشسته
2007-06-09
285
425
اقا علي حالا معلوم نيست كي وصل ميشن امروز فردا كي جون عزيز ما خم ميخوايم به مشتريها بكيم اونا كه سر از ستلايت و نرم افزار در نميارند بابا ما هم مثل شماها *** افتاديم ولي برعكس شما ما هميشه جلوي جشم مشتري هاييم ولي شما رو كسي نميبينه اين مزييت شماست ببين ماها جي ميكشيم واسه همينه همه اصابا به هم ريختس ببخشيد خلاصه ز زحمات شما متشكريم به فكر ما فروشنده ها هم باشين

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: .darush

mohammad gh

کاربر
2008-07-18
47
70
همچنان صبر میکنیم تا وصل بشه !؟!؟
جمعه که تموم شد !!!!!
تموم برنامه ها رو از دست دادیم !!!!!!
نمیدونم چرا همیشه جمعه ها قطع میشه ؟

mohamad shojaie

کاربر
2009-05-01
25
154
45
اخبار و تبادل نظر کاربران درمورد شرینگ میکروباکس

با اجازه از محظر دوستا ن و مدیران محترم سایت این تابیک رو جهت اینکه تمام کاربران در هر بخشی و در هر قسمتی از سایت مطرح نکنند اخبار سوالها و پیشنهادها و تبادل نظر در مورد دانگل میکروباکس وبطور کلی شرینگ در این تابیک مطرح کنند

اخبار و تبادل نظر کاربران درمورد شرینگ میکرو باکس

سلام

بنظر شما کدامیک از جهات w6 w3 OR هاتبرد برای شرینگ میکرو باکس بهتره ::: و از چه نظر و به چه علت
تا انشا ال... و اگه خدا خواست شاهد این باشیم که شرینگ دانگل میکرو باکس بدون قطعی و کمترین فریز و بلاخره بدون هر گونه مشکل همگی به توانیم از این دانگل استفاده کنیم ....اصلا ایا این امکان پذیر است یا نه

موفق باشید

mohamad shojaie

کاربر
2009-05-01
25
154
45
قرار بود شرینگ میکروباکس به دابلیو 3 برگرده

سلام

در جایی خوندم که شرینگ قرار بود شرینگ به

جهت دبلیو 3 برگرده دوباره به همون جا برگرده ..

تا الان که 30 بامداد روز شنبه 9 . 3. 1388

شرینگ همه جهات قطع میباشد

[COLOR="Blue"[COLOR="DarkSlateGray"]] دابلو 3 و هاتبرد:\[/COLOR]

showtime

art nilesat

art hotbird

jsc nilesat

jsc hotbird

bahla

digiturk

bistv

orbit [/COLOR]

همگی 0%

hamidyek

کاربر
2007-06-27
3
7
درود

دوست گرامی موضوع خوبی است ( دانگل میکروباکس در کدام جهت بهتر است ؟ )
اما فکر میکنید که کسانی که این دانگل را درست کردند اهمیتی به نظر مصرف کنندگان میدهند و یا اصولا این نظرها در دسترس انها هست ؟
بهرحال به نظر بنده همان سمت یوتلست 3 که خود انها در ابتدا انرا انتخاب کرده بودند بسیار خوب است چون به هاتبرد نزدیک اس و اصولا ماهواره شلوغی نیست و برای فرستادن دتا خوب است حالا چرا دستند در کاران میکروباکس تا به الان نتوانستند این جهت را درست بکار بی اندازند خدا میداند

با سپاس فراوان

mohamad shojaie

کاربر
2009-05-01
25
154
45
درود

دوست گرامی موضوع خوبی است ( دانگل میکروباکس در کدام جهت بهتر است ؟ )
اما فکر میکنید که کسانی که این دانگل را درست کردند اهمیتی به نظر مصرف کنندگان میدهند و یا اصولا این نظرها در دسترس انها هست ؟
بهرحال به نظر بنده همان سمت یوتلست 3 که خود انها در ابتدا انرا انتخاب کرده بودند بسیار خوب است چون به هاتبرد نزدیک اس و اصولا ماهواره شلوغی نیست و برای فرستادن دتا خوب است حالا چرا دستند در کاران میکروباکس تا به الان نتوانستند این جهت را درست بکار بی اندازند خدا میداند

با سپاس فراوان

به نظر بنده هم همان w3 بهترین جهت میباشد چون هم بیم پوششی ان حداقل روی اکثر قسمتهای ایران بسیار عالی است و هم به گفته شما دوست عزیز ماهواره خلوتی نسبت به هاتبرد است

2 در مورد اینکه سازندگان این دانگل اهمیتی به نظر مصرف کنندها میدهند یا نه به نظر بنده شاید اهمیتی ندهد اما حداقل برای بالا بردن فروش بیشتر این محصول هم که شده که همانا سود بیشتر بردن --خودشان در سدد راه اندازی هرچه زودتر این شرینگ هستند و بنظر من این 3 یا 4 ماه که این محصول وارد بازار شده درسته فروش خوبی کرده اما مطمعنا هنوز شاید هزینه و سرمایه اولی که در این کار گذاشته شده رو هنوز در نیاورده چه رسد به اینکه انها سود کرده باشند و بیخیال ساپورت این دانگل شوند و این بندگان نا معلو م ال هویت

حداقال یکسالی که اعلام کردن که این دانگل کار میکنه بیش خود یک براورد کرده اند تا یکسال شاید جواب کار خود را به گیرند

پس نتیجه اینکه ::

انها اگه شده باشه خود را به اب و اتیش بزنن این جریان شرینگ رو درست و حل میکنند البته نه بخاطر من یا شما

بلکه به خاطر سود از دست رفته و مایه تیله اولیه خودشان
ممنون از شما

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amiroooo

mohammad gh

کاربر
2008-07-18
47
70
به قول علي آقا اين دستگاه هنوز اوايل كارشه پس زياد بهش سخت نگيرين
ناراحت نشين اينم مثل y_4 يه روزي مياد كه هر روز اعلام وضعيت مثبت باشه نه اعلام قطعي
پس به اميد اون روز
صبر و بردباري كار ما ايرانيهاست
به مشتريهامونم دلداري بديم

mohammad gh

کاربر
2008-07-18
47
70
بهترين جهت دبليو 3 هستش
ولي همه جهات با هم بازم بهتر و مطمئن تر
منم خدا خدا ميكنم زودتر راه بيفته
بغير از سود عاملين ما هم بايد به فكر فروختن دستگاههاي تو دستمون باشيم
پس همه با هم سود يا ضرر ميكنيم
باز هم صبر

prance_of_pirsia

کاربر
2006-10-21
65
146
كلاه برداري از اين واضح تر؟به زودي اعلام مي شه بايد دانگل جديد بخريم تا ميكرو باكس كار كنه ... بعداً نگين نگفتين.
تا 2 روز وصل شد هزارتا سينه چاك مي يان اينجا انگار كمپاني مال باباشونه و شروع مي كنند به تبليغ كه بله .. خوبه ... چه دستگاهي اينقدر باز مي كنه ، مگه چقدر پول دادين ... بعد از دو روز دوباره ...
فينال اروپا رو كه از دست داديم .. بقيش مهم نيست. جالبه كه تا ساعت 10 شب وصل بود ... بعدش شروع كرد به فريز... اونم چه فريزي ... از فريزر هم بالاتر بود اين فريز. فريز شد كه ديگه نيومد.
از اينكه وقت گراميتون رو گرفتم واقعاً معذرت مي خوام.

mohammad gh

کاربر
2008-07-18
47
70
سایت ساکت ساکت
همه چشم انتظار
خبری نیست ؟؟؟؟؟؟
اعصاب ها ****************
یکی یه خبر خوب بده
دلامون شاد بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا