هيچكس پيدا نميشه جواب مارو بده ؟

sabzesabz

کاربر
2009-10-12
8
4
من دو روزه يه سوال كردم ولي هيچكس جوابم و نداده.
با عرض سلام خدمت اساتيد محترم.من حدود يكماهيست كه يك كارت sky star 2 v2.8 گرفتم و جهت آن را هم به سوي w3 ,10928 v 27491 3/4* تنظيم كردم. ولي تنها موفق به دانلود عكس ان هم با برنامه اسكاي گرابر شدم و با اين كه از تمام اسكاينت هاي موجود در سايت و حتي سايتهاي ديگر استفاده كرده ام باز هم موفق به دانلود ئوزيك و فيلم نشدم و اصلا انگار اسكاينتها هيچكدام كار نميكنند. مي خواستم كمكم كنيد تا من هم كه در اين امر مبتدي مي باشم بتوانم از دانلوئ آفلاين لذت ببرم.ممنون.

spv333

کاربر
2008-10-28
3
1
ولي اين لينك كه كار نميكنه.بايد چيكار كنم؟

شما از سایت www.z-b.blogfa.com اخرین اسکاینت رو دان کن بعد انتی ویروست رو غیر فعال کن و برو این استریم ریدر رو تو پوشه اسکاینت کپی کن و بعد هم از skynet.ini تنظیمات فرکانس و انجام بده و برنامه رو اجرا کن فقط قبلش فایل skynet.ini رو سیو کنی .
feq=10928 sr 27500 po=v

پیوست‌ها

Jeffrey

کاربر
2009-09-27
1
0
دانلود افلاین به درد نمیخوره من یکباره دیدم 20 تا worm دانلود کردم جمش کردم راحت شدم از دست افلاین.

sabzesabz

کاربر
2009-10-12
8
4
اينكارارو كرده بودم و يكباره ديگه طبق راهنماييت عمل كردم. اما اسكاينتهاي من همگي باز ميشن ولي دانلود ندارند

spv333

کاربر
2008-10-28
3
1
اينكارارو كرده بودم و يكباره ديگه طبق راهنماييت عمل كردم. اما اسكاينتهاي من همگي باز ميشن ولي دانلود ندارند

همون اسکاینتی که گفتم رو دان کردی
و دانلود نداشتی ؟
میشه درایور کارت رو به من بگی ؟
و وقتی اسکاینت رو باز میکنی ایکن (setup4pc in taskbar (notification aria چه رنگی میشه ؟
میزان سیگنال 10928 رو هم بگو ؟
و ایا سوییچ داری تو مسیر یا نه ؟:s13::s13::s13:

sabzesabz

کاربر
2009-10-12
8
4
1-بله دانلود كردم
2-TechniSat DVB-PC TV Star PC ودر اينكه درست نصب كردم شكي ندارم
3-سبز مشه
4-سيگنال كيفيت (بالايي)54% و پاييني 33%
5-بله سوييچ دارم واون را هم كاملا تنظيم كردم

mohamad hamedi

کاربر
2009-03-22
1
0
25
دانلود افلاین به درد نمیخوره من یکباره دیدم 20 تا worm دانلود کردم جمش کردم راحت شدم از دست افلاین.

دوست عزیز در مورد دانلود آف اول این نکته رو باید مد نظر داشته باشی که انتخاب مسیره من خودم تو مسیر اکسپرس دانلود آف دارم من خودم به این نتیجه رسیدم که بهترین مسیر واسه دانلوده همین دیشب تو فایل exe رو که میدیدم بهترین نرم افزار هارو دانلود کرده بود از آخرین ور پراق .کاسپراسکای .ور جدید dvb dream و......
توهم یه سری به اون مسیر بزن

بالا