واقعا برای تیم شرینگ میکروباکس ونماینده نمادینش متاسفم هر کی میکرو داره بخونه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mehdi_1365

کاربر
2007-04-04
44
133
خسته نباشید خدمت تمام مدیران سایت
می خوام بدونم تا کی می خواین به این وضع افتضاح شرینگ میکرو 2 ادامه بدید؟علی اقا مگه شما نماینده شرکت و تیم شرینگ نیستید؟چرا پاسخگو نیستید؟این فریز تا کی ادامه داره؟پس دی جی ترک چی شد؟چرا الکی با حرفهای تبلیغاتی سر ملت شیره میمالید واقعا متاسفم که باید ایجوری صحبت کنم...فکر کنم منظور شما از اینکه باید صبر کنیم اینه که تا پایان اعتبار میکرو 2 که دیگه چند ماهی ازش مونده باید صبر کنیم؟تیم شرینگ دارک.تیم شرینگ موباکس به نظر من خیلی بهتر از این تیم مزخرف میکرو باکس هستش.. خلاصه باید بگم واقعا متاسفم از این تیم شرینگ و نمایده نمادینش ..من قصد توهین نداشتم ولی می دونم این حرف دل همه هست....
:busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red:

amiric

سرپرست فروشگاه امیر آی سی
2007-09-29
670
6,121
می خوام بدونم تا کی می خواین به این وضع افتضاح شرینگ میکرو 2 ادامه بدید؟علی اقا مگه شما نماینده شرکت و تیم شرینگ نیستید؟چرا پاسخگو نیستید؟این فریز تا کی ادامه داره؟پس دی جی ترک چی شد؟چرا الکی با حرفهای تبلیغاتی سر ملت شیره میمالید واقعا متاسفم که باید ایجوری صحبت کنم...فکر کنم منظور شما از اینکه باید صبر کنیم اینه که تا پایان اعتبار میکرو 2 که دیگه چند ماهی ازش مونده باید صبر کنیم؟تیم شرینگ دارک.تیم شرینگ موباکس به نظر من خیلی بهتر از این تیم مزخرف میکرو باکس هستش.. خلاصه باید بگم واقعا متاسفم از این تیم شرینگ و نمایده نمادینش ..من قصد توهین نداشتم ولی می دونم این حرف دل همه هست....
:busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red:
دوست عزیز علی اقا کی وکجا گفته که نماینده شرکت وتیم شرینگ؟؟؟؟
که با ید به شما ویا دیگران پاسخگو باشد/؟؟؟
همچین میگی سر ملت شیره میمالید که انگار علی اقا به شما ویا شخصی ظلم کرده وهزینه ای از کسی گرفته ؟؟
بجای این که از علی اقا بخاطر مطالبی که رایگان در اختیار من وشما میگذارد تشکر کنی
مدعی هم هستی ؟

Kaveh-HHH

کاربر
2010-12-19
12
36
همچین میگی سر ملت شیره میمالید که انگار علی اقا به شما ویا شخصی ظلم کرده وهزینه ای از کسی گرفته ؟؟
بجای این که از علی اقا بخاطر مطالبی که رایگان در اختیار من وشما میگذارد تشکر کنی
مدعی هم هستی ؟

البته اون آقا راست میگه،آخه این علی آقا خیلی حرفا زده که حقیقت نداشته،و اعتماد من یکی رو جلب نکرده!!!

دوستان این بحثا رو ادامه ندن!!!

BEHROOZ

مدیر بازنشسته
2010-01-01
2,398
13,727

گیج می زنی دوست من توپت خیلی پره
یوزر دارک شو خوب مگه کسی اینجا از اینکه شمااز میکروباکس استفاده میکنی سود می بره که از رفتنت ضرر ببینه !
کجای کاری. نماینده کجا هست این بابا
داره اطلاعاتشو مفت و مجانی در اختیار من وتو قرار میده این حرفارم بشنوه
مشکل جای دیگست دوست من

ali2

کاربر
2006-10-04
62
162
ما كه تا حالا حرف دورغي از علي اقا نشنيديم براي ميكرو باكس 1 هم همه حمله ها و تهمت ها طرف علي اقا بود در حالي هيچ گونه تقصييري متوجه او نبود و او فقط اطلاع رساني مي كرد و بس .چرا يه مقدار واقع بينانه به مسايل نگاه نمي كنيم

mehdi_1365

کاربر
2007-04-04
44
133
گیج می زنی دوست من توپت خیلی پره
یوزر دارک شو خوب مگه کسی اینجا از اینکه شمااز میکروباکس استفاده میکنی سود می بره که از رفتنت ضرر ببینه !
کجای کاری. نماینده کجا هست این بابا
داره اطلاعاتشو مفت و مجانی در اختیار من وتو قرار میده این حرفارم بشنوه
مشکل جای دیگست دوست من

مدعی هم هستی ؟

ما كه تا حالا حرف دورغي از علي اقا نشنيديم براي ميكرو باكس 1 هم همه حمله ها و تهمت ها طرف علي اقا بود در حالي هيچ گونه تقصييري متوجه او نبود و او فقط اطلاع رساني مي كرد و بس .چرا يه مقدار واقع بينانه به مسايل نگاه نمي كنيم

خدمت اون دوستی که گفت یوزر دارک بشم بگم که من دارک 2 داشتم گه از شانس گند من تیونرش خراب شد..بعدشم دیگه دارک گیرم نیومد گه بگیرم وگرنه عمرا میکرو میگرفتم

دوست بعدی که میگه اطلاعاتشون ایشون مفت و مجانی در اختیار میذارن درسته ولی اینکه این اطلاعات باید درست و راست باشه نه دورغ و کذب...من سر همین اطلاع رسانی شخص ایشون که می گفت میکرو2 این پکیج ها....... رو باز میکنه این کارو کردم و میکرو خریدم...بعد دیدم دی جی ترکی در کار نیست اصلا...ونخواهد بود

و اینکه ایشون خودشون میگه با تیم شرینگ ارتباط داره حالا نماینده بودنش بماند...

واسه دوستان دیگه که منظور منو بد برداشت کردن متاسفم انقد فریز ببینید و حالشو ببرید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
گفتگو بسته شد

تذکر:
دربخش تاپیک به اندازه کافی موجود هست
باز کردن تاپیک با چنین عناوینی درست نیست!
مگر ما دراین سایت به کسی میکرو فروختیم؟
100بار به کاربران میگوییم که خودتان هرچی میخواهیدانتخاب کنید ما فروش نداریم وبه کسی نمی گوییم چی بخر:sadwalk:
باز به کاربران بدهکار هستیم جالب هست که اطلاع رسانی هم عواقب داره:blow:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
بهتر است این طور زود قضاوت نکنید !

اگر با کار شرینگ ماهواره ای آشنا هستید برای چنین مواردی تاپیک باز نکنید

شرینگ ماهواره ای هیچ موقع دارای ثبات لازم و بدون فریز نخواهد شد به هزار دلیل البته ممکن شما دانگل دیگری بخواهید مقایسه کنید اما همان دانگلها هم 100% با مشکل مواجه بودند و می شوند به طور مثال دانگل تایمر موقع قطعی شرینگ میکرو باکس همه جا تبلیغ این دانگل بود حالا چطور آیا واقعا مصرف کنندگان این دانگل از انتخاب خود راضی هستند

کاهش پهنای باند -پ ارازیت -تنظیم نبودن جهت دیتا -مشکلات فنی سرور -عدم استفاده از کارت های اصلی همه باعث فریز و عدم ثبات شرینگ از طریق ماهواره می شود اینجانب هیچ مسئولیتی ندارم و شما و شخص دیگری مجبور به تهیه دانگل نکردم قیمت اصلی دانگل میکرو باکس درب کارخانه چینی 18 دلار و اینجا تا50 دلار یا بیشتر خرید و فروش می شود اگر فکر می کنید من باعث شدم شما این مبلغ ضرر کنید مشکلی نیست شماره حساب بدهید تا پول دانگل شما پرداخت کنم تا دیگر همین طوری افرادی مانند شما تهمت نزنند اینکه اعلام کردم پکیج دی جی ترک بزودی شر می شود به نظر شما شیر مالیدن سر مردم ! اگر قصد من به قول شما شیره مالیدن و کلاه برداری بود کارهای می دانم و می توانم انجام دهم که فقط 24 ساعت می توانم 100 برابر پول این دانگل را به دست آورم نیاز هم نیست به قول شما تبلیغ برای دانگلی کنم که هیچ سودی برای من ندارد نه فروشنده ام نه نصاب و نه وارد کننده دانگل که با بخواهم با تبلیغ و فروش سود کلان ببرم

در مورد اینکه آیا من راست می گویم بهتر است چیزی عنوان نکنم اما در همین حد بدانید اعلام خبر دروغ و یا راست هیچ سودی برای من نخواهد داشت اگر یادتان باشد موقع قطعی دانگل میکرو باکس وعده های از طرف سرور دادم که تمام انجام شد مانند بازگشایی تعدادی از کانالهای پکیج اسکای ایتالیا آن زمان هیچ دانگلی این پکیج دریافت نمی کرد و موقع اعلام این خبر خیلی ها شوکه شدند بعضی ها هم مانند الان شما فقط تهمت زدند و........

حدود یک هفته است میکرو باکس 2 و 1 وضعیت شرینگ مناسبی دارد و این طور هم که شما اعلام می کنید نیست با 50 هزار تومان نهایت 100 هزار تومان چه انتظاری دارید در همین حد هم بسیار عالی شما اگر از نظر مالی مشکلی ندارید پیشنهاد می کنم یک رسیور لینوکسی با اکانت فول سی سی کام برای یک سال بگیرید آن موقع ایراد بگیرید این طوری حداقل هزینه زیادی پرداخت کردید و ارزش دارد نه الان برای یک دانگل ...........اگر بخواهم ادامه دهم طولانی و از حوصله من خارج البته فراموش کردم اینجا ایران و مردم ایران که خودم هم از آنها جدا نیستم چند حسن خوب داریم

آخرین ویرایش:

tara

کاربر
2006-11-27
16
36
میکرو باکیفیت عالی وبا قدرت بسیار مناسب در جهت w.3و.1002فعال میباشد ................................................................................این اقا معنای شرینگ هوایی رانمیداند

Ali_sat88

کاربر
2010-05-08
48
109
33
درود.علی آقا نگفتید که چکاره میکرو هستین؟بگید ملت منتظرن...!!!

tara

کاربر
2006-11-27
16
36
میکرو باکیفیت عالی وبا قدرت بسیار مناسب در جهت w.3و.1002فعال میباشد .
...............این اقا معنای شرینگ هوایی رانمیداند ........ علی اقا خسته نباشید....تشکر از شما

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: noodels

tara

کاربر
2006-11-27
16
36
میکرو باکیفیت عالی وبا قدرت بسیار مناسب در جهت w.3و.1002فعال میباشد .
...............این اقا معنای شرینگ هوایی رانمیداند ........ علی اقا خسته نباشید....تشکر از شما

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
تشکر و قدردانی از ali.risiver

اگر میکرو به خوبی خوب وصل بود نمی یایم از علی آقا تشکر وقدردانی بکنیم
اما وقتی که میکرو ثبات خوبی نداشته باشد کلی شاکی می شویم و به دیگران تهمت می زنیم
والله علی آقا خوب صبری داره
من همین جا به آن خسته نباشی می گم واقعا دراین سایت زحمات زیادی می کشد
این سایت صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد و تصمیم گیری با شماست
و سعی نکنیم دیگران را مقصر بدانیم
شهرام عزیز بهتره این تایپک بسته بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا