وصل کابل ال وریست شدن k9k9 hdmi pvr 2

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
169
222
باسلام خدمت استادان عزیز
خدمتتان عرض کنم که مدل k9k9 hdmi pvr 2 وقتی که کابل العنبی رو متصل میکنیم بعد دستگاه بشت سرهم ریست میشود ولی درموقعی که کابل العنبی را ازتیونر جدا میکنیم دستگاه روشن مونده وهیج موشکلی نمیباشد
عملیاتی که رویش انجام دادم ریست فکتوری انتقال نرم افزار تعویض آیسی lm 317 آیسی درم البته شماره دیگری جای گزین کردم ولی متآسفانه نتیجه نگرفتم دوستان زحمت کشیده واز تجربه ی خود ماراهم بی نصیب نکنند ومشکله این مدل را رفع کنیم باتشکر وبزرگواری دوستان

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
باسلام خدمت استادان عزیز
خدمتتان عرض کنم که مدل k9k9 hdmi pvr 2 وقتی که کابل العنبی رو متصل میکنیم بعد دستگاه بشت سرهم ریست میشود ولی درموقعی که کابل العنبی را ازتیونر جدا میکنیم دستگاه روشن مونده وهیج موشکلی نمیباشد
عملیاتی که رویش انجام دادم ریست فکتوری انتقال نرم افزار تعویض آیسی lm 317 آیسی درم البته شماره دیگری جای گزین کردم ولی متآسفانه نتیجه نگرفتم دوستان زحمت کشیده واز تجربه ی خود ماراهم بی نصیب نکنند ومشکله این مدل را رفع کنیم باتشکر وبزرگواری دوستان
با سلام - ظاهرا عیب دستگاه شما به خاطر تغذیه میباشد . اگر تغذیه نتواند جریان کافی را جهت تغذیه ال ان بی تامین کند با اتصال سیم lnb و جریان کشی بیشتر از تغذیه برق به آی سی سیستم و بقیه قسمتها کم میرسد و موجب ریست دستگاه میگردد - بهتر است با یک تغذیه دیگر تست کنید یا خازن بزرگ ورودی تغذیه و 2 عدد خازنهای 1000 میکرو را تست و در صورت خرابی تعویض کنید .

Sepehr220

کاربر افتخاری
2010-06-14
101
431
45
سلام دوست عزیز
ننوشتید که آیا دستگاه دیگه ای به اون سیم وانتن وصل کردید که مشکل اتصال ال ان بی نداشته باشید
مورد دیگه هم خرابی زیاد در رگولاتور 1.8 ولت پردازنده در این مدل هست که چون نزدیک تغذیه تیونر نصب شده بوجود میاد ولتاژ این قطعه را هنگام وصل کردن سیم انتن کنترل کنید افت نداشته باشه
از سالم بودن وثابت بودن ولتاژ رگولاتور3.3 کنار تیونر هم اطمینان حاصل کنید

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
169
222
با سلام - ظاهرا عیب دستگاه شما به خاطر تغذیه میباشد . اگر تغذیه نتواند جریان کافی را جهت تغذیه ال ان بی تامین کند با اتصال سیم lnb و جریان کشی بیشتر از تغذیه برق به آی سی سیستم و بقیه قسمتها کم میرسد و موجب ریست دستگاه میگردد - بهتر است با یک تغذیه دیگر تست کنید یا خازن بزرگ ورودی تغذیه و 2 عدد خازنهای 1000 میکرو را تست و در صورت خرابی تعویض کنید .
سلام دوست عزیز این اقدامها شده است یعنی بایک پاوردیگه هم قبلش تست کردم ونتیجه نگرفتم

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
169
222
سلام دوست عزیز
ننوشتید که آیا دستگاه دیگه ای به اون سیم وانتن وصل کردید که مشکل اتصال ال ان بی نداشته باشید
مورد دیگه هم خرابی زیاد در رگولاتور 1.8 ولت پردازنده در این مدل هست که چون نزدیک تغذیه تیونر نصب شده بوجود میاد ولتاژ این قطعه را هنگام وصل کردن سیم انتن کنترل کنید افت نداشته باشه
از سالم بودن وثابت بودن ولتاژ رگولاتور3.3 کنار تیونر هم اطمینان حاصل کنید

دوست عزیز ممنون ازراهنماییتان درمورد اتصالات(العنبی.کابل) که گفتید اگرملاحضه کنید درپست بالا من گفتم که عملیاتی روی آن
انجام دادم یعنی میشه بنده بردی رادربیارم و آلمانهایی راتعویض کنم ومتوجه نشم که انتقالات سیگنال شورت شده باشه خوب آیا میشه گفت الکترونیک رومعنی کرد بله دوست عزیز این تجهیزات مربوط به تست کارم است اگربیشترراهنمایی کنید ممنون میشم

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
دوست عزیز اگر با یک پاور دیگر تست کرده اید و مشکل ریست باز هم بوده است بهتر است یک بار پایه های سی پی یو - رم و آی سی فلش را قلع کشی کرده و با تینر فوری بشویید و دوباره تست کنید - چون من خودم چندین مورد داشتم که چنین مشکلی بوده و بعد از تست متوجه لحیم مردگی در پایه های سی پی یو شدم

بالا