پج استرانگsrt4902hd ورژن146p و استرانگsrt-4930hd ورژن156p بتاریخ 29.01.2014

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
نقل قول:
نکاتی را خدمت دوستان عرض می کنم اولا با تست الان بنده برای مدل 4902 در قسمت تنظیمات کلید دوگزینه تنظیمات رسیور نمایش برای پلیر رسیور وتنظیمات صدا وتصویر برای راحتی کاربران در تنظیمات کلید اضافه شده که اگر مثلا شما گزینه تنظیمات نمایش برای زیر نویس پلیر را روی (KEY 5)تنظیم کردید شما با نگه داشتن چند ثانیه دکمه عدد 5 روی کنترل به راحتی بدون وارد شدن به تنظیمات منو دستگاه می توانید تنظیمات لازم را انجام دهید ..

در پچ ورژن قبلی137 برای مدل 4902..... باز کردن کانال ها کارتی با اکانت سی سی کم البته نه هر اکانتی! بسیار عالی بود بنده الان با پچ146 تست کردم کانالهای کارتی را .. خدواکیلی یک ثانیه کانالهای اچدی را باز می کندالبته برای بنده سرعت باز کردن کانال های کارتی مهم هست . هر چند به تمام نظرات احترام می گذارم ولی شما دوستان قضاوت کنید که ایا سرعت باز کردن کانال ها عالی شده در پچ 146 یا خیر ..نظر بنده این پچ واقعا عالی هست ...

اگر در ایمیل ارسالی تیم مدیریتی دقت کنید به استاد ویزکید وتیم فنی استرانگ اعلام شده مهم پچ های مدل 4902 و4922 و4920 برای ایرانیان عزیز هست ونه مدل 4930L که بصورت تکی وارد بازار ایران شده ویا مدل جدید 4950H که حتی وارد بازار ایران تا بحال نشده !!! از استاد گل خواهش کردم پچ های این مدل ورفع باگهای این مدلها که طرفداران زیادی در ایران دارد کمی زودتر پچ ها را منتشر کند وبعد از 5 روز از اخرین ایمیل تیم مدیریتی پچ های جدید به ایمیل بنده وبعد از چند ساعت در اپلود سنتر شخصی ویزکید اپلود شد ..

با تشکر از استاد
toghrol2002

بالا