پج غیر رسمی استارست x97 usb وx95 با قابلیت های متفاوت به تاریخ 07-08-2012

2009-05-15
0
28,977
پج غیر رسمی استارست x97 usb وx95 با قابلیت های متفاوت به تاریخ 07-08-2012

یک پج فوق العاده دیگر تقدیم به هم وطنان گرامی...
عزیزان پج توسط خودم بارها تست شده و مشکلی ندارد با خیال راحت بریزد....

عزیزان تمام شبکه های نام برده بدون نیاز به نصب سافتکم باز خواهند شد.

فایل قابلیت ها در کنار پج موجود می باشد....

-عزیزان پس از نصب پج برای اینکه ماهواره ها وفرکانس ها بروز شود حتما باید ریست فاکتوری کنید..و از نوع جستجوی کانال ومرتب چینی و خلاصه اگر خواستید بکاب بگیرد.....

جدیدترین تغییرات نامی ماهواره ها بر گرفته از سایت فلای ست

این لیست ماهواره ها وفرکانس ها تا تاریخ امروز براتون آپدیت کردم.....
شامل 72 ماهواره بروز با آخرین تغییرات فرکانسی....حذف تمام فرکانس های قدیمی و سوخته.....

اضافه کردن خیلی از ماهواره هایی که قبلا نداشتید...مثل Yahsat-1A

Eutelsat 3C وخیلی از ماهواره های دیگه که بهش نیاز داشتید...

-رنگ سبز بالای منو

-دو لوگو جدید وبسیار زیبا برای پشت زمینه منو ورادیو

-باز کردن دو کانال فرانسوی در جهت استرا که با هیچ کدوم از پج ها باز نمیشد..کاملا تست شد.

-بهبود مشکل ضبط و پخش تا حدودی

- واضافه کردن تعدادی از فرکانس ها در برنامه وحذف فرکانس های ها اضافی به نسبت آپدیت آخری....
و..........
V2.06 --2012-08-07

-GREEN EDIT up menu

-fix logo tv and radio (TOP)

-fix logo radio (TOP)

-FRACE 3/FRACE 5---(11817-27500-19.0E)------FIXED PAJ--->OK

-Improve recording and playback problems

-Satellites and TP List updated(72 Satellites-updated-2012-08-06)

-EDIT ADD-TP-11013-29900----DEL--->12539-27500===>HOTBIRD

-EDIT ADD-TP-11096-27500--11585-27500---11680-27500===>KU-BADR/4/5/6

-ALL KEYS update (2012-08-07)

-bug fixed
----

-IRIB 3 TV (11900) (26°E)---------FIXED

-Persia CA--11919--(26.0°E)----FIXED

-CH33 ( Dubai Sport) (11747) (13°0E)---------FIXED

-Lider TV -(13°E)--12149-27500--------FIXED

-AustriaSat----0D050C-----(19.0E)----FIXED

-TNT SAT-----030B00-------(19.0E)----FIXED

-Canalsat---022610---------(19.0E)----FIXED

منبع:xplodhttp://1.tcsat2.in/members/xplod.html

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
لطفا از آپلود این نوع نرم افزارها در انجمن خود داری کنید تمام قابلیت های فوق که نمی توان گفت قابلیت توسط دو فایل softcam-sat.sdx به رسیور اضافه می شود قبلا هم اعلام شد رسیورهای سری جدید 95-97 استارست به دلیل تغییر ایپرام امنیتی موجود در سخت افزار نیاز به محاسبه دو قسمت چک سام 32 بیتی در نرم افزار دارند و امکان محاسبه چک سام دوم نیست به همین دلیل امکان آپدیت دستگاه توسط نرم افزارهای ادیت شده نیست

hafez99

کاربر
2012-08-08
1
8
آقا دمت گرم .
قابلیت ویژه ای که باید به آن اضافه بکنم اینه که در رابطه با سیسیکم با سرعت خارق العاده ای جواب میده .
من قبلا از نرم افزار 1.64 برای سیسیکم استفاده می کردم ولی سرعتش در برابر این یکی در انتقال به کانالهای کارتی خیلی کمتر بود .
باز هم سپاس

SAMED 67

کاربر
2012-08-05
2
12
لطفا از آپلود این نوع نرم افزارها در انجمن خود داری کنید تمام قابلیت های فوق که نمی توان گفت قابلیت توسط دو فایل softcam-sat.sdx به رسیور اضافه می شود قبلا هم اعلام شد رسیورهای سری جدید 95-97 استارست به دلیل تغییر ایپرام امنیتی موجود در سخت افزار نیاز به محاسبه دو قسمت چک سام 32 بیتی در نرم افزار دارند و امکان محاسبه چک سام دوم نیست به همین دلیل امکان آپدیت دستگاه توسط نرم افزارهای ادیت شده نیست
والا من که استفاده کردم....بی شک بهترین پج همینه...از خود رسمی هم بهتر تست کنید خودتون متوجه میشد... نمیدونم شما به چه چیزی می گویید قابلیت... فرکانس ها وماهواره ها که کاملا بروز شده--رنگ بالای منو عوض شده--لوگو زیبا به نرم افزار اضافه شده...دو کانال از پکیج tnt satرا هم باز میکنه و.....دوستان خودشون میتونند قضاوت کنند. واقعا تشکر میکنم از شخص ادیت کننده و اون کسی که این پج را اینجا قرار داد تا ما دانلود کنیم..... خیلی خیلی ممنونم..کلی حال کردم....مخصوصا آپدیت ماهواره هاش عالیه به خدا...

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
=============================================

دوست عزیز متوجه این پستتان نشدم لطفا به صورت ساده توضیح دهید این دوست عزیز خودش تست کرده وقتی راحت کار میکنه دیگه نیازی نیست که گیر بدین باید تشکر کرد

SAMED 67

کاربر
2012-08-05
2
12
سلام دوستان گل ..

مسولیت پچهای غیر رسمی با خود دوستان هست وهمکاران بنده هیچ مسولیتی قبول نمی کنند .موفق باشید ...

سلام به شما....حرف شما درسته ولی..انقدر این دوستمون که شخص به نام xplod صاحبت ادیت کننده پج است..مطمئن است چند بار اعلام کرده پج را تست کرده وبا خیال راحت بریزد..پس مطمئنم کارش درسته...حتی من دیشب تو گوگل دنبال می کردم دیدم چند تا پج غیر رسمی دیگر ارائه کرده که اونها را هم تست کردم به خوبی جواب دادند..ولی این یکی آخریه که اینجاست خیلی عالیه...و واقعا جای تشکر داره که یک ایرانی توانسته چنین کاری انجام بده...پاینده باشی ایران

بالا