پرسش وپاسخ مشکلات اپگریدی وغیر سخت افزاری ریسیورهای 3500/560/550 در این تاپیک مطرح کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hamed_sat9876

مدیر بازنشسته
2007-01-05
6
14
با سلام .

کاربران گرامی پرسش وپاسخ مشکلات اپگریدی وغیر سخت افزاری ریسیورهای 3500/560/550 در این تاپیک مطرح کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ehsan223

کاربر
2007-04-01
6
8
دوستان اگه ميشه طريقه دادن سافتكم به 550 را توضيح بدن؟

دوستان اگه ميشه طريقه دادن سافتكم به 550 را توضيح بدن؟ ممنون ميشم..:ُّـ.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali monz

adel_826

کاربر
2006-10-09
21
51
سلام دوست عزيز شما نوع رسيور را كه شامل سوپر يا الترا ميباشد اعلام نكرده ايد اما اگر رسيور شما سوپر 550 با شد بدين نحو عمل ميشود اول نرم افزار كي اديتور را در كامپيوتر نصب سپس بعد از اجراء نرم افزاربا سه گزينه مواجه ميشويد كه گزينه سافتكم را انتحاب با انتخاب سافتكم مورد نظر در قسمت open دكمه Get را زده و نرم افزار در اين جا باز ميشود و بعدا با زدن دكمهUPload سافتكم به رسيور شما منتقل ميشود البته ابتدا قبل از اجراء موارد فوق كابل انتقال به كامپيو تر و رسيور وصل و رسيور ميبايستي در حالت استند باي با شد

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
:(با سلام ریسیور 550 من فقط از ساعت 1 _ 2 شب به بعد کانال های کارتی را باز نمی کند ولی از ساعت 6:30 صبح به بعد باز می شود. در ضمن مشکل از دیش نمی باشد.

دوست عزیز موقعی که رسیورروشن می شود باید پیغامی مبنی برآبدیت شدن فریمو رسیور درصفحه تلویزیون هنگام بوت شدن رسیور ظاهر شود اگر نباشد بدین معنی است که کلیدهای آبدیت نمی شوند که این مشکل فقط مربوط به مکان دیش است حتی اگر سیگنال دریافتی بالا باشد استفاده از سوئیچر هم این مشکل را به وجود می آورد درکل مکان دیش را تعویض کنید موفق باشید

• Like

aahshz

کاربر
2007-07-13
4
2
دوستان عزیز درمورد 550الترا کمک کنید

دوستان عزیز کمک کنید که من 550الترا دارم وتنها یک فرکانس را کانال یابی میکند در صورتی که من نرم افزار ایدی ترومان وبرنامهای جدید وقدیم را به ان دادم ولی نتیجه نگرفتم
امیدوارم بتوانید کمکم کنید
با تشکر

• Like

vahidagha

کاربر
2007-04-18
9
24
سلام دوست عزیز :

1 - رسیور تازه این مشکل رو پیدا کرده یا از قبل ... ؟

2 - دیش رو چک کردین ... با یک رسیور دیگه چی ؟

3 - شما اگر نرم افزار ایدی ترومان رو به رسیور دادین

برنامه 301 رو به رسیورانتقال ندین اول یک برنامه قدیمی

و بعد ورژن 301 و هیچ از بکاپ استفاده نکنید شاید

این مشکل حل شد ...

4 - اگر مشکل حل نشد جیتک کنید و در آخر از همه مشکل تیونر

• Like

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
دوستان عزیز کمک کنید که من 550الترا دارم وتنها یک فرکانس را کانال یابی میکند در صورتی که من نرم افزار ایدی ترومان وبرنامهای جدید وقدیم را به ان دادم ولی نتیجه نگرفتم
امیدوارم بتوانید کمکم کنید
با تشکر
بیان نکردید که چه فرکانسی را سرچ میکند منظور بایین یافرکانس
بالا ولی درکل این اشکال خرابی تیونر میباشد

• Like

akhh

کاربر
2007-05-02
12
2
درخواست راهنمائي ابديت رسيور با لب تاب

دوستان عزيز من يك لب تاب دارم كه جاي هيچ پورت 9 پين ندارد و فقط پورت ( يواس پي) دارد
ايا براي ابديت كردن رسيور استارست كابل( يو اس پي) وجود دارد اگر دارد رديف سيمها بايد چگونه باشد

• Like

mmshaffii

کاربر
2008-04-01
1
2
دوست عزيز شما بايد يا يك رابط usb to rs232بخريد يا اگر لبتاپ شما pcimci كارت دارد يك رابط rs232 بخريد. در ضمن معمولا usb to rs232 مدلهاي زير 20 هزارتومنيش جواب نميده

hossin_assadi

کاربر
2007-02-13
137
284
هر گونه مشکل غیر اپگریدی فقط در تاپیک تعمیرات سخت افزاری پاسخ داده میشود در این تاپیک فقط سوالات نرم افزاری مطرح نمایید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

farrokh2010

کاربر
2006-11-11
62
147
fبا درود خدمت دوستان عزيز من چند مدت قبل پچ دانگل y4 رو به 550 ultera انتقال دادم ولي حالا ميخوام دوباره برنامه 550

رو بدم اصلا قبول نميكه حتي load هم نمكنه .... براي درست شدنش حتي ID TRUMAN هم استفاده كردم ولي بازم جواب نداد

مندم ديگه چيكار كنم ..اين پچ لعنتي رو از سايت ست98 گرفتم. حالا از دوستان صاحب نظر خواهش ميكنم راهنمايي كنيد

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
fبا درود خدمت دوستان عزيز من چند مدت قبل پچ دانگل y4 رو به 550 ultera انتقال دادم ولي حالا ميخوام دوباره برنامه 550

رو بدم اصلا قبول نميكه حتي load هم نمكنه .... براي درست شدنش حتي ID TRUMAN هم استفاده كردم ولي بازم جواب نداد

مندم ديگه چيكار كنم ..اين پچ لعنتي رو از سايت ست98 گرفتم. حالا از دوستان صاحب نظر خواهش ميكنم راهنمايي كنيد
به لینک زیر مراجه کنید طریقه رفع این مشکل قبلا توضیح دادم نیاز به جیتک نیست

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=20610

arsham_333

ناظم انجمن
2006-10-05
1,509
1,678
باسلام
برای به روز کردن رسیور x60cu usp بايد فايلها با فرمت dzp باشه چطوري اين كارو انجام بديم
براي باز كردن كانالهاي كارتي بايد سافتكم داد؟وبايد با فرمت dzp بديم؟

دوست عزیز شما باید سوال خوتون رو در بخش مربوطه بپرسید تا توسط اساتید پاسخ داده بشه .موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ilgar

ghazall

کاربر
2007-01-04
4
6
مشكل در 550 اولترا

با سلام خدمت همه سروران گرامي

استارست 550 اولترا دارم كه خاموش است با برسي مدار تغذيه متوجه شدم كه ديود يكسو ساز برق 3.3ولت شورت شده و خازن 1000ميكرو باد كرده خازن و ديود را تعويض كردم دستگاه روشن مي شود و كار مي كند وتصوير هم دارم ولي نوشته هاي روي پنل علاوه بر سون سگمنتهايي كه مربوط به اعدادهست روشن مي شود كمي كاراكترهاي ديگر هم روشن مي شوند حالا اين مسئله خيلي مهم نيست مسئله مهم اين است كه ديود 3.3 ولت ( به شمارهsb360 ) و خازن شديدا داغ ميكنند و حدود 850 ميلي آمپر جريان مي كشند كه اگر به همين منوال كار كند ديري نمي پايد كه اين ديود هم مثل ديود قبلي گدازه شده و ميسوزد در ضمن cpu هم قدري داغ ميكند . سوكت مربوط به پنل را جدا كردم باز ديود داغ كرد چه در حالت استدباي و چه در حالت كار فقط زماني كه سوكت تغذيه جدا شود ويا خروجي 3.3 جدا شود واز تغذيه 3.3جداگانه اي تغذيه شود ديود داغ نمي كند. با همه اين تفاصير آيا عيب از cpu است يا از قسمت ديگر مادر برد؟
دوستان لطفا راهنمايي نمائيد ..............
با تشكر (ببخشيد كه طولاني نوشتم)

ghazall

کاربر
2007-01-04
4
6
مشكل در 560 اولترا

با سلام و عرض احترام

استارست 560 اولترا دارم كه خاموش است . تغذيع سالم است ولتاژ در مادر برد هست .يك بار به اشتباه ic فلش مربوط به 550 اولترا روي مدار گذاشتم كه پس از روشن نشدن متوجه شدم و نسبت به تعويض آن اقدام نمودم ولي جواب نگرفتم فقط كمي به طور نامحسوس لامپ مربوط به پنل روشن مي شود در ضمن از ic فلش نيز مطمئن هستم ولي به جهت احتياط آن را مجددا تعويض كردم .آيا اين مورد هم مربوط به عيب از cpu است .چون cpu گرم مي شود (در مورد مشابه با تعويض ic فلش عيب بر طرف گرديد) .
با تشكر لطفا به پست 8 نيز دوستان عنايت فرماييد

rezahd

کاربر
2008-01-15
5
4
دوست عزیز شما فلش ایتارست سری 550 را که کذاشتی این دو درست است که این دو رسیور شبیه هم هستند ولی از لحاظ پنل جلو فرق میکنند پس شما فلش 560 را گذاشته وبا یک بار فلش کرده یا اینکه اگر فلش نکردید نر مافزار 560 را به دستگاه داده تا پنل جلو روشن شود

rezahd

کاربر
2008-01-15
5
4
این کا ر را نکردی نرم افزار را انتقال بده برنامه استارست 560 تا مشکل حل شود

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ghazall

arsham_333

ناظم انجمن
2006-10-05
1,509
1,678
با سلام و عرض احترام

استارست 560 اولترا دارم كه خاموش است . تغذيع سالم است ولتاژ در مادر برد هست .يك بار به اشتباه ic فلش مربوط به 550 اولترا روي مدار گذاشتم كه پس از روشن نشدن متوجه شدم و نسبت به تعويض آن اقدام نمودم ولي جواب نگرفتم فقط كمي به طور نامحسوس لامپ مربوط به پنل روشن مي شود در ضمن از ic فلش نيز مطمئن هستم ولي به جهت احتياط آن را مجددا تعويض كردم .آيا اين مورد هم مربوط به عيب از cpu است .چون cpu گرم مي شود (در مورد مشابه با تعويض ic فلش عيب بر طرف گرديد) .
با تشكر لطفا به پست 8 نيز دوستان عنايت فرماييد

دوست عزیز شما باید مشکلات سخت افزاری خودتون رو در بخش سخت افزار مطرح کنید تا توسط اساتید پیسخ داده بشه.موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا