من پلیری که استفاده میکنم progdvb یه.پلاگین vplug رو نصب کردم.آخرین گرفتم.
softcam keys 19.07.2010
france5/action/motor tv
ولی بیشتر کانالها رو نمیتونم باز کنم. France 2/france 4 رو باز میکنه ولی کانالی مثل
لطفا یه راهنمایی کلی کنید.که چطور میتونم بیشترین کانالها رو باز کنم.
دوست گرامي شما آخرين vplugكه vplug245 مي باشد را دانلود و نصب كنيد و سپس vkeysمخصوص اين پكيج را بريزيد كانالها كلا بازمي شوند. vsidرا مي توانيد به روز بريزيد و پس از رفتن برروي كانال مربوطه روي كره نارنجي رنگي كه در taskbarشما ظاهر شده و آيكن vplugمي باشد كليك كرده ودر كادر بالايي برروي كليدي كه20810 نوشته دابل كليد نماييد .ky:سلام
من پلیری که استفاده میکنم progdvb یه.پلاگین vplug رو نصب کردم.آخرین گرفتم.
Softcam keys 19.07.2010
ولی بیشتر کانالها رو نمیتونم باز کنم. france 2/france 4 رو باز میکنه ولی کانالی مثل
france5/action/motor tv
لطفا یه راهنمایی کلی کنید.که چطور میتونم بیشترین کانالها رو باز کنم.
با تشکر از شما آقا حسین و مدیران محترممن تازگی یک کار اسکای استار 2 خریدم ولی قادر به باز کردن شبکه های کارتی نیستم لطفا به طور کامل راهنمای کنید که برنامه های مورد نطرو ازکجا تهیه کنم و کدام برنامه بهت است و و کرکهی که مثلا بدست اوردم چطور استفاده کنم تا شبکه ها رو باز کندمبا تشکر
سلام خدمت همه دوستان
من به تازگی یه کادت dvbخریدم میخام کانالهای کارتی رو باز کنم ولی بلد نیستم لطفا به صورت کامل راهنمایی کنید کارتم skystar 2 هست واز نرم افزارprog dvb 6.61.3 pro استفاده میکنم همچنین vplug 2.4.6رو هم دارم ولی بلد نیستم با اون کار کنم