پرسش و پاسخ به سوالات و مشکلات مدل های full hd

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
[h=2]پرسش و پاسخ به سوالات و مشکلات مدل های full hd[/h]
در این تاپیک شما میتوانید به مسائل زیر بپردازید
: 1-مشاوره
2-پرسش سوالات و مشکلات
تنها خواهشی که از شما عزیزان داریم این است که به مطالب دیگری
در این تاپیک نپردازید بعد از ارسال پست خود کمی فرصت دهید تا پاسخ
شما داده شود این تاپیک انحصارا برای مدل های آی کلاس مدلهای Full HD
میباشد

تایپیک قبلی بسته و به ارشیو منتقل شد

از امروز در این تایپیک در خدمت شما هستیم

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
باسلام به دوستان نرم افزار این سریال Ococknr5s4000461 جهت شرینگ رایگان مجود هست باتشکر

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
باسلام به دوستان نرم افزار این سریال Ococknr5s4000461 جهت شرینگ رایگان مجود هست باتشکر

درود
دوست عزیز از نرم افزار 13132 استفاده کنید اگر شرینگ فعال نشد
سافتکم ser 30 را منتقل کن قطعا شرینگ فعال خواهد شد
موفق باشید

negin89

کاربر افتخاری
2007-10-08
1,156
3,175
با سلام خدمت دوستان.دیشب از این ورژن استفاده کردم و بدون نیاز به سافتکم به راحتی کانالها را باز کرد.از کمپانی بی کلاس بعید بود یه کار خوب انجام بدند.در ضمن من از بکاپ هم استفاده کردم که هیچ مشکلی هم نداشت و کانالهای فرکانس11727 روی هاتبرد را براحتی باز کرد.با تشکر از آقا وحید گل

NEWCELL

کاربر افتخاری
2010-06-25
455
747
46
نرم افزار جدید k9k9 wifi hd pvr تاریخ 6 خرداد 92
نسخه 13138
قابلیت اضافه کردن کد جدید برای دستگاه های جدید

سلام خسته نباشید داداش من این نرم افزار رو انتقال دادم به دستگاه شرینگ فعال شد فقط یه هفته شبکه ها باز بود بعد دیگه هیچ شبکه ای باز نشد الان امروز هم جدید ترین نرم افزاری که گذاشتید هم انتقال دادم ولی فایده نداشت

saeidata_133

مدیر بازنشسته
2009-07-15
4,883
6,052
44
سلام خسته نباشید داداش من این نرم افزار رو انتقال دادم به دستگاه شرینگ فعال شد فقط یه هفته شبکه ها باز بود بعد دیگه هیچ شبکه ای باز نشد الان امروز هم جدید ترین نرم افزاری که گذاشتید هم انتقال دادم ولی فایده نداشت

با درود
دوست عزیز اگر قبلا از جست و جوی اتفاقی استفاده کردید یک بار از جست و جوی اتوماتیک استفاده کنید و تمامی کانال ها را جست و جو کنید.

قابل توجه همه ی دوستان اگر ار جست و جوی اتفاقی استفاده کنید و کانالی که با شرینگ باز میشه باز نشد از جست و جوی اتوماتیک استفاده کنید به دلیل اینکه جست و جوی اتفاقی امکان داره فرکانس کانال را با چند عدد پایین یا بالا پیدا کند و این امر باعث تداخل در شرینگ و باز نشدن کانال میشود.
با تشکر

NEWCELL

کاربر افتخاری
2010-06-25
455
747
46
با درود
دوست عزیز اگر قبلا از جست و جوی اتفاقی استفاده کردید یک بار از جست و جوی اتوماتیک استفاده کنید و تمامی کانال ها را جست و جو کنید.

قابل توجه همه ی دوستان اگر ار جست و جوی اتفاقی استفاده کنید و کانالی که با شرینگ باز میشه باز نشد از جست و جوی اتوماتیک استفاده کنید به دلیل اینکه جست و جوی اتفاقی امکان داره فرکانس کانال را با چند عدد پایین یا بالا پیدا کند و این امر باعث تداخل در شرینگ و باز نشدن کانال میشود.
با تشکر

واسه ما که فرقی نکرد یه مشکل دیگه هم دارم و اون اینکه چند شبکه مثل pmc روی دستگاه عادی به خوبی میگیره ولی روی این دستگاه میگه سیگنال ضعیف است

saeidata_133

مدیر بازنشسته
2009-07-15
4,883
6,052
44
واسه ما که فرقی نکرد یه مشکل دیگه هم دارم و اون اینکه چند شبکه مثل pmc روی دستگاه عادی به خوبی میگیره ولی روی این دستگاه میگه سیگنال ضعیف است

من با چنین دستگاهی روبرو شدم این دستگاهی که شما دارید مشکل سخت افزاری داره و بعضی از فرکانس ها را نمیگیره و باید چندتا پایین تر بدید مثلا 11747 را 11740 بدید امتحان کنید خبرشا بدید اگه حل شد باید از جست وجوی اتفاقی یا blind search استفاده کنید که اگه اینطور باشه کانال هایی که با شرینگ باز میشه و مجبورید فرکانسشا پایینتر مانند نمونه بالا بدید باز نمیکنه.

NEWCELL

کاربر افتخاری
2010-06-25
455
747
46
من با چنین دستگاهی روبرو شدم این دستگاهی که شما دارید مشکل سخت افزاری داره و بعضی از فرکانس ها را نمیگیره و باید چندتا پایین تر بدید مثلا 11747 را 11740 بدید امتحان کنید خبرشا بدید اگه حل شد باید از جست وجوی اتفاقی یا blind search استفاده کنید که اگه اینطور باشه کانال هایی که با شرینگ باز میشه و مجبورید فرکانسشا پایینتر مانند نمونه بالا بدید باز نمیکنه.
داداش مشکل شبکه ها رو حل کردم ایراد از فیشها بود اما مشکل باز نشدن شبکه های کارتی حل نشد میشه مشکل از سرعت اینترنت باشه اخه اینترنتنم رو از مخابرات گرفتم

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
درود
دوستان این تاپیک مخصوص نرم افزار است نه پرسش و پاسخ
لطفا رعایت کنید

دوستان عزیز هرگونه مشکلی یا سوالی داشتید به تاپیک پرسش و پاسخ مطرح کنید تا مدیران عزیز
سریعتر جواب شما را بدهن

آقای newcell باز کردن کانال های کارتی ربطی به سرعت اینترنت ندارد احتمال زیاد مشکل شما از تنظیمات ریسیور (شبکه) است
شما از نرم افزار13132 استفاده کنید اگر دوباره باز نکرد از سافتکم سری 30 ویا 31 استفاده کن قطعا مشکل باز کردن کانال ها حل می شود

موفق باشید

NEWCELL

کاربر افتخاری
2010-06-25
455
747
46
درود
لطفا رعایت کنید

دوستان عزیز هرگونه مشکلی یا سوالی داشتید به تاپیک پرسش و پاسخ مطرح کنید تا مدیران عزیز
سریعتر جواب شما را بدهن

آقای newcell باز کردن کانال های کارتی ربطی به سرعت اینترنت ندارد احتمال زیاد مشکل شما از تنظیمات ریسیور (شبکه) است
شما از نرم افزار13132 استفاده کنید اگر دوباره باز نکرد از سافتکم سری 30 ویا 31 استفاده کن قطعا مشکل باز کردن کانال ها حل می شود

موفق باشید
داداش شرمنده من در این بخش تاپیکی در مورد پرسش و پاسخ ندیدم وگرنه اینجا سوالاتم رو نمیپرسیدم

NEWCELL

کاربر افتخاری
2010-06-25
455
747
46
درود
لطفا رعایت کنید

سریعتر جواب شما را بدهن

موفق باشید
داداش من این ورزن رو پیدا نکردم

NEWCELL

کاربر افتخاری
2010-06-25
455
747
46
درود
دوست عزیز از این نسخه استفاده کنید اگر باز نکرد سافتکم سری 30 و یا 31 استفاده شود
موفق باشید
ممنون داداش ولی فایده نداشت میشه از تنظیمات شرینگ باشه اخه من توی بخش تنظیمات شرینگ که میرم سرور ها غیر فعال هستن ممنون میشم اگه تنظیماتی داره راهنماییم کنید

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
ممنون داداش ولی فایده نداشت میشه از تنظیمات شرینگ باشه اخه من توی بخش تنظیمات شرینگ که میرم سرور ها غیر فعال هستن ممنون میشم اگه تنظیماتی داره راهنماییم کنید

سلام دوست من

اخرین نرم افزار رو بزن تنظیمات بکه رو انجام بده

پیوست‌ها

abassjor

کاربر
2010-12-12
180
621
سلام آقا وحيد گل
من ريسيور كا 9 كا9 اچ دي دارم وبا آخرين ور‍‍ژن آبديت كردم براي شبكه هاي ايران epg آن فعال نمي شود لطفا راهنمائي كنيد چگونه فعال مي شود آيا تنظيمات خاصي دارد
با تشكر منتظر جوابتان هستم

بالا