پرسش و پاسخ رسیورهای ای استار فقط در این تایپیک

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود ///دوستان كه اي استار 30000 دارن لطفا راهنمايي كنيد //به گفته يكي از دوستان كيفيت تصوير اي استار 30000 خيلي بالاست و از شرينگ 2 ساله هوايي هم برخورداره .سوالي كه از دوستان داشتم اينه كه ايا كيفيت تصوير از ايكلاس k9k9 اچ دي بالاتره ؟و سوال ديگه اينكه ايا شرينگ 2 ساله هوايي به راحتي قابل راه اندازي ميباشد يا نه ؟و حدود قيمت اين سري دستگاه ها ي ريسيور چند قيمته ؟///با سپاس

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
با درود ///دوستان كه اي استار 30000 دارن لطفا راهنمايي كنيد //به گفته يكي از دوستان كيفيت تصوير اي استار 30000 خيلي بالاست و از شرينگ 2 ساله هوايي هم برخورداره .سوالي كه از دوستان داشتم اينه كه ايا كيفيت تصوير از ايكلاس k9k9 اچ دي بالاتره ؟و سوال ديگه اينكه ايا شرينگ 2 ساله هوايي به راحتي قابل راه اندازي ميباشد يا نه ؟و حدود قيمت اين سري دستگاه ها ي ريسيور چند قيمته ؟///با سپاس

به نظرم کیفیتش بهتره

شیرنگ هوایی هم داره

و به راحتی هم راه اندازی میشود

masoud_7840

کاربر
2012-01-16
2
3
باسلام وخسته نباشید خدمت شما من برنامه ورژن1.50رو روی دستگاه2000aceریختم دستگاه کارمیکنه شبکه عوض میشه ولی روی صفحه تلویزیون نشون نمیده در ضمن ورژن قبلی دستگاه1.42بوده ممنون میشم منوراهنمایی کنید

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
باسلام وخسته نباشید خدمت شما من برنامه ورژن1.50رو روی دستگاه2000aceریختم دستگاه کارمیکنه شبکه عوض میشه ولی روی صفحه تلویزیون نشون نمیده در ضمن ورژن قبلی دستگاه1.42بوده ممنون میشم منوراهنمایی کنید

سلام
دوست عزیز اینجا بخش ای استار است رسیور شما استارست هست دقت کنید
یکبار ورژن کارخانه ای را با کابل انتقال بدهید و نتیجه را اعلام کنید

http://1.irantks.biz/t72481

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
لطفا روش باز کردن شبکه ورزش روی ای استار 2000 مگا

messi20

کاربر
2015-09-11
1
2
باز نشدن کانالهای کارتی

سلام من اکانت سی سی کم دارم ورِن نرم افزار جدید رو هم ریختم داخل رسیور ولی باز نمیکنه کانالها رو
لطفا راهنمایی کنید

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام من اکانت سی سی کم دارم ورِن نرم افزار جدید رو هم ریختم داخل رسیور ولی باز نمیکنه کانالها رو
لطفا راهنمایی کنید

درود
دوست من این موضوع را باید از انجایی که اکانت گرفته اید پیگیری کنید

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
با سلام
برام یه ایستار 20000HDاوردن ظاهرا طرف لیست کانال رسیور دیگری را زده الان دستگاه روی loadingمونده بالا نمیاد لوگوی ایستار میاد
یه بار ایسی را فلش کردم
طبق اموزشی که استاد شهرام اموزش دادن با لودر انجام دادم وقتی میخواد از فلش برنامه انتقال پیدا کنه fileمیده
چیکار کنم دوستان راه دیگه ای بلد هست؟؟
اخه این چه رسیوری هستش که یدونه لودر نداره برای انتقال نرم افزار!!!!!!واقعا حیف نیست پولتونو به این رسیورها میدین هنگ هم که تا دلتون بخواد میکنه

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
با سلام
برام یه ایستار 20000HDاوردن ظاهرا طرف لیست کانال رسیور دیگری را زده الان دستگاه روی loadingمونده بالا نمیاد لوگوی ایستار میاد
یه بار ایسی را فلش کردم
طبق اموزشی که استاد شهرام اموزش دادن با لودر انجام دادم وقتی میخواد از فلش برنامه انتقال پیدا کنه fileمیده
اخه این چه رسیوری هستش که یدونه لودر نداره برای انتقال نرم افزار!!!!!!واقعا حیف نیست پولتونو به این رسیورها میدین هنگ هم که تا دلتون بخواد میکنه

درود دوست عزيز

شما فايل فلش رسيورتون رو از بخش دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید حالا اسم فایل رو به ( rom ) یک بار و یک بار هم به romnewتغیر نام بدین و تو یو اس پی کپی کنید و به ورودی یواس پی رسیورتون وصل کنید . حالا کلید پشت رسیور رو خاموش روشن کنید و به محض روشن کردن کلید چندبار پشت سرهم کلید ( menu ) کنترل رو بزنید تا رسیورتون بوت شده و نرم افزار رو قبول کنه نرم افزار طی 3 مرحله نصب میشه و رسیورتون میاد بالا در حین نصب نرم افزار هم رو پنل رسیور وهم رو صفحه تی وی اعدادی شروع به شمارش میکنن نرم افزار که نصب بشه رسیور خودش ریستارت میشه و میاد بالا بدرود . با نقل قول از استاد [COLOR=#8000000]h.l.ahttp://forum.irantksat.com/member.php?u=134315 [COLOR=#8000000]لينكش هم اينه : http://forum.irantksat.com/showthread.php?t=82047[/COLOR][/COLOR]

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
راهنمايي فلش كردن رسيورi star x35000 mega هست تا چك شود

درود به همكاران و اساتيد گرامي:

چند روز پيش يك رسيور
I Star x35000 megaبرام اومده كه مشكل پاور داشت پاورش رو تعمير كردم البته قبل از اينكه روي پاور كار كنم يك پاور نو يعني از يك رسيور آك در آوردم و روي رسيور معيوب گذاشتم رسيور فقط ميكرو سويچهاش روشن شدن و هيچ عددي روي پانل و يا از خروجيهاي اون ديده نميشه حتي صفحه tv هم سياه و يا پارازيتي موقعي كه به برق بزنم ديده نميشه و با پاور فافريك هم ب همين شكل : كار هاي انجام شده فايل فلشش رو به rom و romnew تغيير دادم و در usb ...اما متاسفانه هيچ نتيجه اي نگرفتم خواستم بدونم لودر اين رسيور هنوز نيومده چرا كه چند ماه پيش سوال كردم ظاهراً نبود حالا هم كه آپ شده يكي فلس بود و ديگري با صفحه CMD ران ميشه ...لطفاً راهنمايي بفرماييد چرا كه اين رسيور آيسي فلشش چيپست هست اگر اشتباه نكنم سپاس از اينكه نگاه گرمتان را نثار پستم داده ايد

پیوست‌ها

• 47.8 کیلوبایت بازدیدها: 107
  • 127.5 کیلوبایت بازدیدها: 106
آخرین ویرایش:

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
با سلام
یه بار ایسی را فلش کردم

درود
از این لودر استفاده کنید

پیوست‌ها

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
درود دوست عزيز

شما فايل فلش رسيورتون رو از بخش دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید حالا اسم فایل رو به ( rom ) یک بار و یک بار هم به romnewتغیر نام بدین و تو یو اس پی کپی کنید و به ورودی یواس پی رسیورتون وصل کنید . حالا کلید پشت رسیور رو خاموش روشن کنید و به محض روشن کردن کلید چندبار پشت سرهم کلید ( menu ) کنترل رو بزنید تا رسیورتون بوت شده و نرم افزار رو قبول کنه نرم افزار طی 3 مرحله نصب میشه و رسیورتون میاد بالا در حین نصب نرم افزار هم رو پنل رسیور وهم رو صفحه تی وی اعدادی شروع به شمارش میکنن نرم افزار که نصب بشه رسیور خودش ریستارت میشه و میاد بالا بدرود . با نقل قول از استاد [COLOR=#8000000]h.l.ahttp://forum.irantksat.com/member.php?u=134315 [COLOR=#8000000]لينكش هم اينه : http://forum.irantksat.com/showthread.php?t=82047[/COLOR][/COLOR]

درود
از این لودر استفاده کنید
سلام خدمت هر دو دوست عزیز
ممنون بابت راهنمایی
اموزشی که جناب حافظ محمد گفتن را انجام دادم متاسفانه رو لودینگ مونده البته فایلها را بدون پوشه داخل فلشش موری فرمت شده کپی کردم فرقی نکرد
جناب فرهادی از این لودر هم استفاده کردم از اینم نتیجه نگرفتم
با تشکر از هر دو دوست عزیز

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام خدمت هر دو دوست عزیز
ممنون بابت راهنمایی
اموزشی که جناب حافظ محمد گفتن را انجام دادم متاسفانه رو لودینگ مونده البته فایلها را بدون پوشه داخل فلشش موری فرمت شده کپی کردم فرقی نکرد
جناب فرهادی از این لودر هم استفاده کردم از اینم نتیجه نگرفتم
با تشکر از هر دو دوست عزیز

درود
دوست من ریختن برنامه باید طبق انجیزی باشد که راهنکایی لودر گفته باشد طبق ان انجام دادید؟

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
درود
دوست من ریختن برنامه باید طبق انجیزی باشد که راهنکایی لودر گفته باشد طبق ان انجام دادید؟
سلام
طبق اموزشی که استاد شهرام تو بخش توضیح دادن انجام دادم

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
درود
لطفا لینکش را بگذارید
ببخشید اشتباه شده اموزش را تو سایت همسایه دادن لینک نمیتونم بدم ولی اموزش را کپی میکنم
تمام مراحل بخوبی پیش رفت ولی وقتی میخواد از فلش برنامه به رسیور انتقال پیدا کنه ارور میده
شروع کار:

شما ابتدا رسیور رابه برق وصل کرده ولی کلید پشت را روشن نکنید
سپس لودر را اجراء کرده ودرقسمت com number ورودی پورت سریال را مشخص کنید
در قسمت BaudR عدد 115200 را انتخاب کنید
مقابل کام پورت باید close comدیده شود یعنی پورت سریال باز باشد
حالا موس خود را روی داخل مستطیل بالای برنامه که خال هست برده وچپ کلیک کنید
مرحله مهم اینجاست:
شیفت+@ را روی کیبورد گرفته(اول شیفت رابگیرید بعد@)
حالا با دست دیگرتون دکمه پشت دستگاه را روشن کنید در این هنگام داخل مستطیل که کلیک کردید شروع به نوشتن مطالبی میشود که شما باید سریعا دوبار کلید space کیبورد را بزنید
تصویر شماره 1 را خواهید داشت nxp
حالا با دقت تایپ کنید run menu و اینتر بزنید
حالا میشود تصویر 2
دستگاه امده روی بوت یوزر که همه دنبالش بودند!
بوت مد با 4 گزینه ظاهر شده وشما باید حالت چهارم را انتخاب کنید با تایپ عدد 4 واینتر
تصویر 3 را خواهید داشت
بعد از اینتر روی نوشته عدد4 منو به حالت اخرین تصویر یعنی شماره 4 خواهد رسید
تبریک شما موفق شدید دستگاه را برای قبول نرم افزار از پ.رت usbآماده کنید

خوب حالا فلش مموری را بدستگاه متصل کنید وکلید برق پشت دستگاه را خاموش وروشن کنید.
خواهید دید دستگاه بعد از چند ثانیه مثل زمان سالمی شروع به ارتقاء نرم افزار خواهد کرد

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
تاپيك پرسش و پاسخ رسيور I Star x35000 mega

درودي ديگر

البته از مدير بخش جناب فرهادي عزيز ك واقعا از روزي ك ب اين درجه نائل شدن هيچ پستي رو نديدم بدون پاسخ بگذارند از اهتمام ايشان سپاس

تست رو بر روي رسيورI Star x35000 mega

انجام دادم كه

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
با سلام
بله جناب فرهادی واقعا تو سایت فعال هستن منم به نوبه خودم از ایشون تشکر میکنم
در مورد رسیورهای ایستار یکی از بی کیفیت ترین رسیوریست که دیدم
یعنی چی مگه میشه یه رسیور لودر برای انتقال نرم افزار نداشته باشه مخصوصاx30000وx20000

بالا