vahid 6630
معاونت انجمن
- 2010-07-29
- 4,405
- 17,775
- 40
پرسش و پاسخ رسیورهای ای استار فقط در این تایپیک
با درود ///دوستان كه اي استار 30000 دارن لطفا راهنمايي كنيد //به گفته يكي از دوستان كيفيت تصوير اي استار 30000 خيلي بالاست و از شرينگ 2 ساله هوايي هم برخورداره .سوالي كه از دوستان داشتم اينه كه ايا كيفيت تصوير از ايكلاس k9k9 اچ دي بالاتره ؟و سوال ديگه اينكه ايا شرينگ 2 ساله هوايي به راحتي قابل راه اندازي ميباشد يا نه ؟و حدود قيمت اين سري دستگاه ها ي ريسيور چند قيمته ؟///با سپاس
باسلام وخسته نباشید خدمت شما من برنامه ورژن1.50رو روی دستگاه2000aceریختم دستگاه کارمیکنه شبکه عوض میشه ولی روی صفحه تلویزیون نشون نمیده در ضمن ورژن قبلی دستگاه1.42بوده ممنون میشم منوراهنمایی کنید
سلام من اکانت سی سی کم دارم ورِن نرم افزار جدید رو هم ریختم داخل رسیور ولی باز نمیکنه کانالها رو
لطفا راهنمایی کنید
با سلام
برام یه ایستار 20000HDاوردن ظاهرا طرف لیست کانال رسیور دیگری را زده الان دستگاه روی loadingمونده بالا نمیاد لوگوی ایستار میاد
یه بار ایسی را فلش کردم
طبق اموزشی که استاد شهرام اموزش دادن با لودر انجام دادم وقتی میخواد از فلش برنامه انتقال پیدا کنه fileمیده
چیکار کنم دوستان راه دیگه ای بلد هست؟؟
اخه این چه رسیوری هستش که یدونه لودر نداره برای انتقال نرم افزار!!!!!!واقعا حیف نیست پولتونو به این رسیورها میدین هنگ هم که تا دلتون بخواد میکنه
با سلام
برام یه ایستار 20000HDاوردن ظاهرا طرف لیست کانال رسیور دیگری را زده الان دستگاه روی loadingمونده بالا نمیاد لوگوی ایستار میاد
یه بار ایسی را فلش کردم
طبق اموزشی که استاد شهرام اموزش دادن با لودر انجام دادم وقتی میخواد از فلش برنامه انتقال پیدا کنه fileمیده
چیکار کنم دوستان راه دیگه ای بلد هست؟؟
اخه این چه رسیوری هستش که یدونه لودر نداره برای انتقال نرم افزار!!!!!!واقعا حیف نیست پولتونو به این رسیورها میدین هنگ هم که تا دلتون بخواد میکنه
درود دوست عزيز
شما فايل فلش رسيورتون رو از بخش دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید حالا اسم فایل رو به ( rom ) یک بار و یک بار هم به romnewتغیر نام بدین و تو یو اس پی کپی کنید و به ورودی یواس پی رسیورتون وصل کنید . حالا کلید پشت رسیور رو خاموش روشن کنید و به محض روشن کردن کلید چندبار پشت سرهم کلید ( menu ) کنترل رو بزنید تا رسیورتون بوت شده و نرم افزار رو قبول کنه نرم افزار طی 3 مرحله نصب میشه و رسیورتون میاد بالا در حین نصب نرم افزار هم رو پنل رسیور وهم رو صفحه تی وی اعدادی شروع به شمارش میکنن نرم افزار که نصب بشه رسیور خودش ریستارت میشه و میاد بالا بدرود . با نقل قول از استاد [COLOR=#8000000]h.l.ahttp://forum.irantksat.com/member.php?u=134315 [COLOR=#8000000]لينكش هم اينه : http://forum.irantksat.com/showthread.php?t=82047[/COLOR][/COLOR]
سلام خدمت هر دو دوست عزیزدرود
از این لودر استفاده کنید
سلام خدمت هر دو دوست عزیز
ممنون بابت راهنمایی
اموزشی که جناب حافظ محمد گفتن را انجام دادم متاسفانه رو لودینگ مونده البته فایلها را بدون پوشه داخل فلشش موری فرمت شده کپی کردم فرقی نکرد
جناب فرهادی از این لودر هم استفاده کردم از اینم نتیجه نگرفتم
با تشکر از هر دو دوست عزیز
سلامدرود
دوست من ریختن برنامه باید طبق انجیزی باشد که راهنکایی لودر گفته باشد طبق ان انجام دادید؟
سلام
طبق اموزشی که استاد شهرام تو بخش توضیح دادن انجام دادم
ببخشید اشتباه شده اموزش را تو سایت همسایه دادن لینک نمیتونم بدم ولی اموزش را کپی میکنمدرود
لطفا لینکش را بگذارید