پچ جدید استارست 550 سوپر ورژن 372 با قابلیت های ویژه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام به دلیل استقبال دوستان از پچ قبلی این پچ راهم بامنوسوپر با یک سری قابلیت خوب تقدیم می کنم 1-باز کردن پکیج های TPS-ABSAT-SRG-BISS-CRIPTWORKهمچنین کانال کارتون نتورک و کلاسیک 2-عوض شدن عکسهای بک گراند -منو -ورادیو 3-سرعت خیلی بالا در باز کردن کانال های کارتی وجابه جا کردن کانالهاودیگر برای باز شدن پکیج احتیاج به خاموش وروشن کردن ریسیور نیست بعد از مکث چند ثانیه ای روی یکی از کانالها کل پکیج باز می شود 4- داشتن فرکانسها وکانال های بروز شده دو ماهواره هاتبردواینتلست 902 استانی وچیده شده به ترتیب از اول (کانال های ایرانی - فیلم -ورزش -کارتون -موزیک )کسانی هم که نمی خواهند از این لیست استفاده کنند قبل از آبگرید از لیست کانالهای خود توسط ریسیور بکاپ بگیرند بعد از آبگرید ریستور کننداین لیست جوری چیده شده که دیگر شبکه ها مثل هم نمی شوند ومستر کد که روی شبکه های قفل شده عمل می کند 987600 به 678900 و 200800 تبدیل شده است با تشکر

:ُّـ :hed:

hamed

Banned
2006-10-22
16
19
تشكر خيلي دستتون درد نكنه اقا كسي تست كرده

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ahmad_mir

DESPERADO

مدیر بازنشسته
2006-10-10
2,157
1,745
باتشکر از دوست خوبم علی ریسیور

دوستان پیج جدید ورسمی استارست هم می توانید از لینک زیر بگیرید

لینک کلیک کنید

sasan2020

کاربر
2006-10-07
13
5
با سلام و خسته نباشید
چرا فقط برای 550 سوپر این نوع پچ ها ساخته میشه و برای بقیه مثلا 3100 سوپر حتی برنامه های غیر رسمی هم ساخته نمیشه ؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ahmad_mir

hojat

کاربر
2006-10-31
3
0
سلام

سلام دوستان ...
چه طوری باید از کانالها بک اپ بگیریم . . . که همشه داشته باشیم سخته اگه بخواهیم دوباره از اول همه رو بچینیم ...
ممنون

ahmad0551

کاربر
2006-10-07
47
30
سلام دوستان ...
چه طوری باید از کانالها بک اپ بگیریم . . . که همشه داشته باشیم سخته اگه بخواهیم دوباره از اول همه رو بچینیم ...
ممنون
سلام دوست من .شما تودستگاه اول منو بعدتنظيم سيستم بعدبك اب سيستم بعداوكي.بعدازاين كه دستگاه رابرنامه دادي..اول منو بعدتنظيم سيستم بعدريستارسيستم بعداوكي....حالاتمام كانالهاي قبلي برگشتن سرجاشون.موفق باشيد

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام دوستان ...
ممنون
دوست عزیز وارد منو شوید در قسمت تنظیمات سیستم گزینه backup را اوکی کنید بعد از انتقال پچ دوباره کارهای بالا را انجام دهید با این تفاوت که به جای بکاپ گزینه پایین آن ریستور را اوکی کنید حالا ریسیور ریستار می شود وبه حالتی که بکاپ گرفتید برمی گردد موفق باشید

salmo

کاربر
2006-10-04
2
0
لطفا نحوه باز كردن كارتون نتورك راباورژن 371توضيح دهيد.

pars_isatis

کاربر
2006-12-18
4
23
سپاس از شما به خاطر ساخت این پچ امیدوارم پچهای بعدی قابلیت بازکردن کانالهای محبوبتر
وبهتر راداشته باشد.

eshagh

کاربر
2006-10-07
14
28
ضمن تشکر از برنامه بسیار خوبی که ارایه دادید
متاسفانه باتوجه به اینک من از کانالهایم back up هم تهیه کرده بودم ریستور نکرد وهمان کانالهای ویرایش شده را داشت و مجبور شدم با pc editor کانالها را برگردانم .
همچنین کانالهاFOX TV-BISS-CRIPTWORK بعد از ریستور دیگر باز نشدند .
ویک سئوال داشتم که ایا راهی جهت دسترسی به سیستم کد دهی دستی (input code )
در این نوع رسیور وجود ندارد با توجه به حذف این گزینه بهد از ریستور کردن ...؟

با تشکر فراوان

salman68

کاربر
2006-10-22
7
15
اگر بگاپی که از کانالهاتون گرفتین با pc editor ورژن قبل بوده ( ورژن 1 ) بعد از ریختن بگاپ منوی input code حذف میشه اما اگه با pc editor جدید باشه این مشکل پیش نمیاد .

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
ضمن تشکر از برنامه بسیار خوبی که ارایه دادید
متاسفانه باتوجه به اینک من از کانالهایم back up هم تهیه کرده بودم ریستور نکرد وهمان کانالهای ویرایش شده را داشت و مجبور شدم با pc editor کانالها را برگردانم .
همچنین کانالهاFOX TV-BISS-CRIPTWORK بعد از ریستور دیگر باز نشدند .
ویک سئوال داشتم که ایا راهی جهت دسترسی به سیستم کد دهی دستی (input code )
در این نوع رسیور وجود ندارد با توجه به حذف این گزینه بهد از ریستور کردن ...؟

با تشکر فراوان
دوست عزیز این پچ با بکاپ مشکل ندارد اگر بکاپ را یک بار درست اجرا کنید بعد از ریستور کردن تنظیمات اولیه می آید این کار تست شده هست برای اطمینان همیشه 2 بار بکاپ بگیرید واحتیاج به ادیتور نیست موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا