پچ جدید استارست 550 ورژن 524با قابلیت باز کردن شبکه3 سیما به تاریخ 10/11/2008

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام
این ورژن کاملا اختصاصی سایت تعمیرکاران قابلیت این پچ بازگشایی شبکه 3 ایران کاملا تست شده و این کانال هنگام کد شدن باز خواهد شد البته بازگشایی این کانال توسط فیکس کردن cid,pid هنگام استفاده از سیستم biss امکان پذیر شد و در صورتی که نام کانال از نرم افزار حذف شود و مجدد سرچ شود کانال باز نخواهد شد قابلیت دیگر این ورژن انتخاب بک گراند از تصاویر دریافتی برای رادیو و همچنین لیست کانالها ترانسپوردرها و آیدینت های dcw کاملا به روز شده بزودی برای سایر مدلهای مشابه پچ ارائه خواهد شد

آپلود کردن این نرم افزار در فروم های دیگر بدون ذکر منبع مجاز نیست

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]polsat:eek:k just key nagra two[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]IRIB TV 3 IRAN OK [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]IRDETO 2 FOR SHOWTIME,ART:WORK KEY [/FONT]​

پیوست‌ها

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
این ورژن فعلا آزمایشی بزودی پچ 525 آخرین نسخه نرم افزار برای رسیورهای سری 550 ارائه خواهد شد با قابلیت های جدید و برای اولین بار از جمله قابلیت این ورژن ساپورت دانگل y4 توسط نرم افزار اورجینال - تغییر منو و قابلیت های دیگر که به مرور به نرم افزار اضافه خواهد شد

kasra2002

کاربر
2008-01-19
14
10
سلام
ممنون
550 س هم هست یا الترا
پج قبلی هم همهرو بجز شبکه 3 باز میکنه
آیا این بهتره با همون کافیه علی آقا
ممنون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mh1342

Sn!p3R

کاربر
2007-06-12
210
764
33
سلام علي آقا
من پچ را ريختم روي ريسور پس از پيغام موفقيت وقتي ريسور رو روشن مي كنم پچ 523 نوشته ميشه و فقط تصوير پشت راديو عوض شده و در مورد اينتل ست من سيگنال دارم ولي هيچ تصويري نمي آيد
وبه همين خاطر ريست كردم
اگه ميشه يه لطف كن ليست كانال ها رو از 1 ايران بگذاريد ممنون
ان شا ئ الله در ورزن بعد
منتظر جواب شما هستم
اميدوارم شما و خانواده خويش در تمام مراحل زندگي پايدار باشيد
www.bia2khafan.orq.ir

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
مهم در مورد پچ 524

با سلام

این پچ صرفا جهت بازگشایی کانال 3 ایران هنگام کد شدن ارائه شد قبلا هم در این مورد توضیحات لازم ارائه شد ورژن پچ 524 بعد از انتقال نرم افزار به رسیور اگر سیگنال روی هیچ جهتی نداشتید باید سوئیچ تنظیم کنید برای اینتلست خروجی b و برای هاتبرد d تعریف شده که باید براساس تنظیمات سوئیچ خود اگر سیگنال ندارید تغییر دهید توجه کنید به هیچ عنوان کانال irib tv 3 را از لیست کانالها پاک نکنید در غیر این صورت هنگام کد شدن کانال باز نمی شود در صورتی که از سافتکم مختص مدلهای استارست 550 استفاده نکنید ممکن کانال 3 باز نشود بنابراین باید سافتکم مربوطه استفاده شود که آپلود کردم و تمامی کدها به روز شد

نوجه این پچ برای استارست هم مدل s و هم u قابل استفاده موفق باشید

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
توجه خیلی مهم
در حال حاضر ساعت 23:15 مسابقه زنده بین دو تیم تاتن هام و لیورپول بازی کد شده و در حال حاضر با پچ 524 کانال براحتی باز می شود کافی فقط یک بار کانال جابه جا کنید اگر باز نشد سافتکم زیر را استفاده کنید 100%کانال باز می شود دوستان تست کنید و نتیجه را در همین تاپیک اعلام کنید موفق باشید

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام.
سوئیچ هم تعریف کردم ولی بازم سیگنال ندارم.
ورژن های قبلی رو هم آپگرید کردم ولی بازم سیگنال نمی آید.
دوست عزیز این مشکل مربوط به رسیور نرم افزار مشکلی ندارد شاید دیش تنظیم نیست یا اینکه سوئیچ مشکل دارد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gooogl

razi.sadeq

کاربر
2008-11-05
8
3
بازم سیگنال ندارم!!!!!!!!!

بازم سلام.
دیش اینتل ست را مستقیم به رسیور وصل کردم بازم سیگنال نمی آید. میشه دقیق تر توضیح بدی باید چکار کنم ؟ خواهش میکنم سریع تر حتی هاتبرد هم نمی آید.

پاسخ ali.risiver

دوست عزیز ابتدا رسیور خود را با نرم افزار قدیمی آپدیت کنید بعد از اپدیت رسیور تنظیم کارخانه کنید و از بکاپ استفاده نکنید از سوئیچ هم استفاده نکنید سیم دیش مستقیم به رسیور وصل شود تست کنید اگر سیگنال مجدد نداشتید رسیور شما عیب سخت افزاری دارد و باید تعمیر شود مربوط به تیونر یا تغذیه موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: reza8002

razi.sadeq

کاربر
2008-11-05
8
3
باز هم سلام.

من اول با نرم افزار 524 آپدیت کردم بعد فقط به دیش اینتل ست وصل کردم ، ممکنه lnb سوخته باشه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا