پچ جدید دستگاههای استرانگ سری xii ورژن 159

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان گل طغرل 2002

پچ جدید دستگاههای سری XII استرانگ :

این نرم افزار بگفته ویزکید برای باز شدن کانالهای بیشتری با انواع دانگل منتشر شده از قابلیت هایی دیگه که در پچ مشاهده می شود قفل گذاری روی ماهواره هاست ....

شما با زدن دکمه
Group می تونید لیست ماهواره ها رو مشاهده کنید که با دکمه قرمز می تونید ماهواه مورد نظر رو قفل و با دکمه سبز قفل رو غیر فعال کنید ...

قابلیت پچ :

کد:
New Software Works with all Dongles and Open Many Channels Dated 24-12-2010

پیوست‌ها

• 113 کیلوبایت بازدیدها: 239
آخرین ویرایش:

mmilad

کاربر
2010-07-12
41
139
36
دانلود نمیشه هی انو میگه(
شما عضو VIP نیستید و در دانلود محدودیت دارید.کاربران معمولی در هر 6 ساعت فقط اجازه 4 دانلود دارند. فقط کاربرانی که حق عضویت پرداخت کرده اند میتوانند بصورت نامحدود دانلود داشته باشند . ) برای دیدن چگونگی پرداخت عضویت اینجا را کلیک کنید . در صورتی که دانلود های شما کمتر از 4 دانلود در 6ساعت هست مشکل از دانلود منیجر شما هست که پیشنهاد میکنیم از دانلودر پیشفرض ویندوز استفاده کنید.) در صورتی که من هیچی دانلود نکردم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
تذکرجدی:
کاربران گرامی توجه داشته باشید ارسالهای بی مورد انجام ندهید!
نرم افزارها در سایت آپلودشده ولینکی درکار نیست کاربران رسمی سایت هیچ مشکلی برای دانلود ندارند.
پکیج بیس هم با کلیه کانالهایش با هیچ نرم افزاری باز نمیشود چون تغییر سیستم داده اند.
این برنامه برای بهتر کار کردن با دانگل ها ارایه شده است.

mohammad_void

کاربر
2010-10-09
8
7
32
پچ جدید

با سلام و تشکر خدمت طغرل عزیـز بابت این پـچ ...

من این پچ رو با فلش روی 4622xii نصب کردم، ولی متاسفانه به دوتا مشکل برخوردم...

اول اینکه بعد از نصب این پچ ماهواره سایروس کلا از لیست پاک شد... ( اینم بگم که بعد دستی فرکانسهای کانالهای PG و PB رو دادم و این پچ بازشون کرد :bs_iloveyou: )

دوم اینکه بازی های دستگاهم پاک شدن ... بعد به تنظیم کارخونه هم دستگاه رو برگردوندم، این دوتا مشکل حل نشدن.

حالا میخواستم بدونم من جایی اشتباه کردم یا این پچ اینجوریه ...؟ :dast:

mohammad_void

کاربر
2010-10-09
8
7
32
یعنی شما بعد نصب این پچ رو 6620 ماهواره سایروسو تو لیست داشتی؟

آخرین ویرایش:
بالا