بهروز وثوقی
Banned
- 2009-05-15
- 0
- 28,977
[h=3][/h][h=1] پیشنهاد یک آنتیویروس ژورنالیستی برای ویروس ADSL مخابرات
[/h][h=2] مافی، کیوان - وقتی کارایی سیستمی کم شد، مدام هنگ کرد و کاربر را بهزحمت انداخت، اولین فاکتوری که در میان اهل فن بررسی میشود وجود ویروس روی سیستم است. چارهاش هم داشتن یک آنتیویروس است.[/h]
[h=4]حالا میخواهم برای مسئولان مخابرات استان تهران بگویم که چه نشستهاید که مخابرات ویروسی شده. خبر ندارید؟ فهمیدنش ساده است. پیشنهاد میکنم موارد زیر را انجام دهید تا ببینید چه خبره!
احتمالا با این 3 حالت روبرو می شوید:
اگر درخواست اینترنت مخابراتی بکنید آن وقت به شما میگویند ما ملزم هستیم برای درخواست شما امکانات را فراهم کنیم. یعنی چاره پیدا میشود اما فراموش نکنید که اگر تمام مدارک و مجوزهای لازم را هم داشته باشید سرعت بیشتر از 256 گیرتان نمیآید.
اگر هم ویروسی شدید و حالت سوم را انتخاب کردید که هیچ تا چند روز بعد اینترنتان راه میافتاد.
این مطلب را نوشتم چون این بار سوم است که به این نوع ویروس در مراکز مخابراتی برخوردم و البته ویروسی هم شدم چون چارهای نبود.
[/h]
[/h][h=2] مافی، کیوان - وقتی کارایی سیستمی کم شد، مدام هنگ کرد و کاربر را بهزحمت انداخت، اولین فاکتوری که در میان اهل فن بررسی میشود وجود ویروس روی سیستم است. چارهاش هم داشتن یک آنتیویروس است.[/h]
[h=4]حالا میخواهم برای مسئولان مخابرات استان تهران بگویم که چه نشستهاید که مخابرات ویروسی شده. خبر ندارید؟ فهمیدنش ساده است. پیشنهاد میکنم موارد زیر را انجام دهید تا ببینید چه خبره!
- برای گرفتن اینترنت پرسرعت موسوم به ADSL با یکی از سرویسدهندههای معروف تماس بگیرید و شماره تلفن یکی از مناطق پرازدحام اداری تهران را به آنها اعلام کنید. بعد از 2 روز از آن شرکت تماس میگیرند که خط شما PCM است و نمیتوانند روی آن ADSL بدهند باید به مخابرات منطقه مراجعه کنید و درخواست تغییر بدهید.
- بروید مخابرات منطقه. به شما میگویند که کمبود امکانات داریم و نمیتوانیم درخواست شما را انجام دهید.
احتمالا با این 3 حالت روبرو می شوید:
- هیچ چارهای ندارید درخواستتان را اینجا بگذارید اگر پورتی خالی شد خبرتان میکنیم!
- هیچ چارهای نیست مگر آن که بخواهید از ADSL مخابراتی استفاده کنید!
- با سرکج و چشم ریزشده و در خفا راهچاره را به شما نشان میدهند: پرداخت پول زور و خارج از ضوابط!
اگر درخواست اینترنت مخابراتی بکنید آن وقت به شما میگویند ما ملزم هستیم برای درخواست شما امکانات را فراهم کنیم. یعنی چاره پیدا میشود اما فراموش نکنید که اگر تمام مدارک و مجوزهای لازم را هم داشته باشید سرعت بیشتر از 256 گیرتان نمیآید.
اگر هم ویروسی شدید و حالت سوم را انتخاب کردید که هیچ تا چند روز بعد اینترنتان راه میافتاد.
این مطلب را نوشتم چون این بار سوم است که به این نوع ویروس در مراکز مخابراتی برخوردم و البته ویروسی هم شدم چون چارهای نبود.
[/h]