چراغ قرمز در رسیور فول اچ دی مدلk9k9 wifi hd pvr

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
رسیور
ایکلاس مدلK9K9 WIFI HD PVR WITH LAN
ایراد
چراغ قرمز
کارهای انجام شده
پاور کاملا سالم و تست شده..مع ذالک با پاور دیگر تست شد ولتاژ در ایسی فلش وپردازنده موجوده..
ایسی فلش بشمارهw25q32با پروگرامر فلش شده فایل مورد استفاده از انجمن دانلود شد..(چنانچه فایل تست شده دارید لطفا زحمت لینک اونو بدهید)
بورد کاملا شستشو داده شده..فعلا بدون هیت دادن.
ایسی های مبدلDC TO DC سالم هستن..
تیونر از مدار جدا شد..
پنل جدا شد و با صفحه تلویزیون تست شد رسیور اصلا بوت نمیشه..
ایراد همچنان موجوده..

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
دوست گرامي رگلاتور 1.8 را تعويض كنيد مشكل حل خواهد شد.

سلام
دوست عزیز من عرض کردم ایسی مبدل سالم هست!
در ضمن این بورد رگلاتور نداره بجاش ایسی مبدلdc to dc در مدارش استفاده شده..
----------
کارهای مجدد انجام شده
تعویض کریستال
تعویض ایسی فلش
شستشوی مجدد بورد-هیت ملایم با فلکسی و شستشوی مجدد
هیت کشی مدارات بین رم و پردازنده

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
کسی نظری نداره..
پایه1ایسی فلش باید ولتاژ3.3 داشته باشه که در این بورد این ولتاژ موجود نیست..
وقتی ایسی فلش رو در میارم ولتاژ تو مدار پایه 1 میاد..ایسی رو سوار کنم ولتاژ نمیاد!!!!
ایسی نو انداختم-ایسی از بورد در حال کار گذاشتم باز اینجوره.. از نظر ایسی کاملا مطمئن شدم سالمه چون رو رسیور سالم تست کردم روشن شدن..

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
با سلام مسیر 3.3 را چک کن در مسیر سلف وجود دارد و بعد به تغذیه میرود ببین از کجا خوردگی مدار یا خرابی سلف smd وجود دارد زیر سوکت تغذیه را نیز چک کن خوردگی مدار نداشته باشد

2007-06-19
1,872
19,347
کسی نظری نداره..
پایه1ایسی فلش باید ولتاژ3.3 داشته باشه که در این بورد این ولتاژ موجود نیست..
وقتی ایسی فلش رو در میارم ولتاژ تو مدار پایه 1 میاد..ایسی رو سوار کنم ولتاژ نمیاد!!!!
ایسی نو انداختم-ایسی از بورد در حال کار گذاشتم باز اینجوره.. از نظر ایسی کاملا مطمئن شدم سالمه چون رو رسیور سالم تست کردم روشن شدن..

سلام

پايه هشت آي سي فلش بايد 3.3 ولت داشته باشه ، بايد پايه رو تعقيب کنيد ببينيد به کجا ميره ؟

يا بايد رگلاتور 3.3 داشته باشه يا از يکي از آي سي هاي DC to DC ولتاژ بگيره .........

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با سلام مسیر 3.3 را چک کن در مسیر سلف وجود دارد و بعد به تغذیه میرود ببین از کجا خوردگی مدار یا خرابی سلف smd وجود دارد زیر سوکت تغذیه را نیز چک کن خوردگی مدار نداشته باشد
سلام
جناب حیدری پایه شماره 8 که روودی برق ایسی فلش هست ولتاژ3.3 رو داره و ایرادری در ورودی ایسی فلش نیست..
منتها پایه1 که در عکس مشخص کردم در رسیور سالم ولتاژ3.3 نیز دارد که در بورد خراب موجود نیست.. احتمالا بر اثر خرابی ی قطعه smd این ولتاژ تحریک نمیشه..
سلام

پايه هشت آي سي فلش بايد 3.3 ولت داشته باشه ، بايد پايه رو تعقيب کنيد ببينيد به کجا ميره ؟

يا بايد رگلاتور 3.3 داشته باشه يا از يکي از آي سي هاي dc to dc ولتاژ بگيره .........

درود
جناب شاطی زاده.. در جواب جناب حیدری گفتم که پایه 8 ولتاژ3.3 داره..کاملا فیکس هم هست..الان شکم به پایه1هست..چرا بعد از نصب ایسی فلش ولتاژ میخوابه..در صورتیکه باید ولت3.3 هم داشته باشه..
در رسیور سالم پایه8که ورودی برق ایسی فلشه و پایه1 ولتاژ3.3 دارند
ی چیزدیگه هم دستگاه بصورت پلمپ بود وقتی باز کردم این اتصالات رو داشت..همونایی که در کادر زرد مشخص کردم..
البته خارج هم کردم ولی تفاوتی نکرد و مجدد سر جای خودشون لحیم کردم..

پیوست‌ها

• 168.6 کیلوبایت بازدیدها: 197
  • 126.4 کیلوبایت بازدیدها: 197
2007-06-19
1,872
19,347

Chip Select (CS#)
The SPI Chip Select (CS#) pin enables and disables device operation. When CS# is high the device
is deselected and the Serial Data Output (DO) pin is at high impedance. When deselected, the
devices power consumption will be at standby levels unless an internal erase, program or status
register cycle is in progress. When CS# is brought low the device will be selected, power
consumption will increase to active levels and instructions can be written to and data read from the
device. After power-up, CS# must transition from high to low before a new instruction will be
accepted​

سلام

فکر نمي کنم احتياج به ترجمه باشه و متوجه شديد که پايه مربوط به چي هست ؟

اگر روي خطوط SDA يا SCL مشکلي داشته باشيد هم ممکنه که ولتاژ اون پايه قطع بشه ........

اگر رسيور سالم داريد هم تست کنيد ببينيد در هر دو حالت Standby و حالت Power ON باز هم اون پايه ولتاژ داره يا نه ؟

abady

عضو فعال
2012-02-27
94
287
با سلام.......نظر دوستمون جناب ali.risiver......تایید میشه...........با تشکر

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام دوستان
منظور این دوستمون از پردازنده ایا cpu یا همون ای سی بزرگ که معمولا روش رادیاتور نصب میکنن هست؟(بزرگترین ای سی روی برد)

درود
بله منظورشان همان سی پیو میباشد همان ایسی بزرگه که روش هدسینگه

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
سلام دوستان من تعدادی ای سی .سی پی یو.رم. فلش ودریم مربوط به رسیور های ایکلاس فول اچ دی و معمولی دارم تمام ای سی ها اصلی ومشاهده فایل‌پیوست 101232مشاهده فایل‌پیوست 101233مشاهده فایل‌پیوست 101234مشاهده فایل‌پیوست 101235مشاهده فایل‌پیوست 101236با مارک aliوکاملا نو هستند اگه مدیران صلاح بدونند میتونم اونها را اینجا عرضه کنم عکس تعدادی از اونها برای مشاهده قرار میدم

دوست عزیز متن ارسالی شما حذف میگردد مطالب فروش خود را با بخش فروش باید هماهنگ کنید . و در آن بخش اگر اجازه دادند ارسال کنید

morteza-t

کاربر
2006-10-10
45
36
سلام دوستان
دیگه مطمئن شدم سی پی یو خرابه میخواهم تعویض کنم منتهی روی ای سی هیت سینک نصبه که نمیشه جدا کرد میخواستم ببینم کسی میدونه شماره این سی پی یو چنده؟ رسیور ایکلاس k9k9 wifi hd pvr

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
سلام دوستان
دیگه مطمئن شدم سی پی یو خرابه میخواهم تعویض کنم منتهی روی ای سی هیت سینک نصبه که نمیشه جدا کرد میخواستم ببینم کسی میدونه شماره این سی پی یو چنده؟ رسیور ایکلاس k9k9 wifi hd pvr

با درود :

گمان کنم شماره cpu میشه m3329e اما مطمئن نیستم.

morteza-t

کاربر
2006-10-10
45
36
دوستان cpu ایکلاس از کجا میشه تهیه کرد؟ رسیور ایکلاس k9k9 wifi hd pvr

بالا