چشمک زدن سریع پنل سوپرمکس 9950cxt

naser48

کاربر
2006-10-30
49
74
دوستان عزیز سلام
یک دستگاه super max 9950 cxt بدلیل اتصالی سیم ال ان بی از کار افتاده و پنل جلوی دستگاه شروع به چشمک زدن سریع میکند در قسمت پاور دستگاه ، دیود مربوط به ولتاژ 22 ولت ولتاژ ورودی به LM317 سوخته وبا تعویض مجدد آن بعد از دو سه دقیقه بلافاصله میسوزد ودیود جمپر میشود وباز همان حالت چشمک زدن پنل شروع میشود . LM317 را بهمراه دیود مذکور نیز تعویض کردم ولی باز بعد از چند دقیقه مجددا" دیود میسوزد ، فقط دیود میسوزد و با تعویض آن چند دقیقه ای دستگاه روشن میشود ولی سریع دیود میسوزد خواهشمندم دوستان کمکم کنند. متشکرم
:bs_iloveyou:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوستان عزیز سلام
یک دستگاه super max 9950 cxt بدلیل اتصالی سیم ال ان بی از کار افتاده و پنل جلوی دستگاه شروع به چشمک زدن سریع میکند در قسمت پاور دستگاه ، دیود مربوط به ولتاژ 22 ولت ولتاژ ورودی به lm317 سوخته وبا تعویض مجدد آن بعد از دو سه دقیقه بلافاصله میسوزد ودیود جمپر میشود وباز همان حالت چشمک زدن پنل شروع میشود . lm317 را بهمراه دیود مذکور نیز تعویض کردم ولی باز بعد از چند دقیقه مجددا" دیود میسوزد ، فقط دیود میسوزد و با تعویض آن چند دقیقه ای دستگاه روشن میشود ولی سریع دیود میسوزد خواهشمندم دوستان کمکم کنند. متشکرم
دوست عزیز دیود به شماره 5404 را جایگزین کنید مشکل حل می شود موفق باشید

naser48

کاربر
2006-10-30
49
74
دوستان عزیز سلام
یک دستگاه super max 9950 cxt بدلیل اتصالی سیم ال ان بی از کار افتاده و پنل جلوی دستگاه شروع به چشمک زدن سریع میکند در قسمت پاور دستگاه ، دیود مربوط به ولتاژ 22 ولت ولتاژ ورودی به LM317 سوخته وبا تعویض مجدد آن بعد از دو سه دقیقه بلافاصله میسوزد ودیود جمپر میشود وباز همان حالت چشمک زدن پنل شروع میشود . LM317 را بهمراه دیود مذکور نیز تعویض کردم ولی باز بعد از چند دقیقه مجددا" دیود میسوزد ، فقط دیود میسوزد و با تعویض آن چند دقیقه ای دستگاه روشن میشود ولی سریع دیود میسوزد خواهشمندم دوستان کمکم کنند. متشکرم
سلام
دوستان عزیز بجای دیودی که گفتم یک دیود فرکانسی گذاشتم و مشکلم حل شد ، از همگی ممنونم:eek:k:

naser48

کاربر
2006-10-30
49
74
چهار خط شدن خودبخود سوپرمکس9950cxt

سلام
دوستان عزیز بجای دیودی که گفتم یک دیود فرکانسی گذاشتم و مشکلم حل شد ، از همگی ممنونم:eek:k:

دوستان عزیز دستگاه نزدیک چند ساعت مرتب کار میکرد وقتی اومدم قاب دستگاه رو ببندم به برق که وصل کردم بعضی وقتها جلوی پنل چهار خط میاد بعضی وقتها حروف دیگه که با فشار دادن هر کدام از دکمه های خود دستگاه نوشته های جلوی پنل تغییر میکنه ولتاژهای خروجی منبع تغذیه هم همه درسته لطفا" کمکم کنید. باتشکر فراوان

naser48

کاربر
2006-10-30
49
74
دوستان عزیز دستگاه نزدیک چند ساعت مرتب کار میکرد وقتی اومدم قاب دستگاه رو ببندم به برق که وصل کردم بعضی وقتها جلوی پنل چهار خط میاد بعضی وقتها حروف دیگه که با فشار دادن هر کدام از دکمه های خود دستگاه نوشته های جلوی پنل تغییر میکنه ولتاژهای خروجی منبع تغذیه هم همه درسته لطفا" کمکم کنید. باتشکر فراوان
دوستان عزیز آی سی فلش خودبخود پاک شده بود که پروگرام کردم درست شد.

بالا