چند سوال در مورد رسیور مدیا استار 5000

Irantk City

ADMIN
2011-11-12
43
168
سلام
برای من متأسفانه زبان تلتکست فارسی را به صورت روسی و درهم و برهم نشان میدهد. شما هم چنین مشکلی دارید؟
و مورد بعد وقتی وارد منوی ویرایش کانالها یا لیست بندی کانالها میشم ، بعد از اینکه کانالهای دلخواهم را مثلا به لیست انتخابی وارد کردم و exit زدم به کانال اولی بر میگرده که روی آن کلید menu رو زده بودم. و این باعث میشه من گم کنم تا کدوم کانال رو fav بندی کردم و باید باز حرکت کنم تا جایی که داخل منو بودم.

در مورد شرینگ هم گاهی کانالها را باز میکنه و من انها را به fav اضافه میکنم ولی یک روز بعد متوجه میشم بعضی از همون کانالها دیگه باز نمیشند.
کانالهایی که با شرینگ باز میشوند رو فقط داخل all channel رنگی نشون میده و داخل fav دیگه رنگی نشون نمیده. که همون all channel هم گاهی قاطی میکنه و دیگه رنگی نشون نمیده و من مجبور میشم رسیور رو از پشت خاموش کنم و دوباره روشن کنم تا درست بشه.
یا گاهی وایرلس رو دیگه نمیشناسه که باز باید از پشت خاموش کنم و دوباره روشن کنم تا درست بشه.
یکسری مشکلات اینجوری باهاش دارم...

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
درود
با توجه به مشکلات ذکر شده نماینده مدیا بزودی پاسخ قاطع خواهند داد
ولی از نظر من نرم افزار جدید را با کابل انتقال دهید تا اون مشکل باز شدن
کانال ها برطرف گردد
توجه:اگر از شرینگ اینترنتی و wifi استفاده میکنید بسیار مهم است
چون از طریق بیسیم شر می شود مودم باید فاصله نزدیک تری داشته باشد
تا کانال های کارتی راحت تر باز شوند
در مورد لیست favourite کانال های کارتی با رایگان هم رنگ هستند و این
را خود شرکت باید برطرف کند اگر قابل حل باشد
جابجایی کانال ها وقتی جابجایی به پایان رسید گزینه exit را بزنید و اوکی کنید

msarian9

کاربر
2011-04-25
14
28
دوست گرامی مشکلات اعلام شده توسط شما به بخش برنامه نویسی اطلاع داده شده است و در مورد قطعی شیرینگ نفرمودید شیرینگ هوایی استفاده میکنید یا اینترنتی؟ خداوند کسی رو که این ریسیور رو برای شما فرستاد رحمت کنه ....!!!!!

mediastar

نماینده شرکت مدیا استار
2014-02-05
43
271
سلام
برای من متأسفانه زبان تلتکست فارسی را به صورت روسی و درهم و برهم نشان میدهد. شما هم چنین مشکلی دارید؟
و مورد بعد وقتی وارد منوی ویرایش کانالها یا لیست بندی کانالها میشم ، بعد از اینکه کانالهای دلخواهم را مثلا به لیست انتخابی وارد کردم و exit زدم به کانال اولی بر میگرده که روی آن کلید menu رو زده بودم. و این باعث میشه من گم کنم تا کدوم کانال رو fav بندی کردم و باید باز حرکت کنم تا جایی که داخل منو بودم.

در مورد شرینگ هم گاهی کانالها را باز میکنه و من انها را به fav اضافه میکنم ولی یک روز بعد متوجه میشم بعضی از همون کانالها دیگه باز نمیشند.
کانالهایی که با شرینگ باز میشوند رو فقط داخل all channel رنگی نشون میده و داخل fav دیگه رنگی نشون نمیده. که همون all channel هم گاهی قاطی میکنه و دیگه رنگی نشون نمیده و من مجبور میشم رسیور رو از پشت خاموش کنم و دوباره روشن کنم تا درست بشه.
یا گاهی وایرلس رو دیگه نمیشناسه که باز باید از پشت خاموش کنم و دوباره روشن کنم تا درست بشه.
یکسری مشکلات اینجوری باهاش دارم...

با سلام خدمت شما
و با تشکر از دوستان عزیز

در مورد تلتکست فارسی : این مشکل فقط در بعضی از دستگاه ها مشاهده شده که روی شبکه 3 ایران بهم ریختگی دارد که در تلاشیم آنرا رفع کنیم

در مورد برگشت روی همان کانال : این مورد را بررسی خواهیم کرد و در صورت وجود سعی خواهیم کرد که آنرا رفع کنیم

در مورد شیرینگ : باید عرض کنم که تمامی مارک های موجود در بازار از شرکت گلوبال خدمات جیشیر میگیرند .. و اگر به دلایلی در سرورهای شرکت گلوبال اختلالی مثلا سوختن کارت ها یا تغییر سیستم کد گذاری قلان کانال و یا اتک روی سرورها و غیره ایجاد بشه ممکنه که همچنین مشکلاتی پیش بیاد .. اما به تایید اکثر اساتید و دوستان هم در این انجمن و هم در فروم های همسایه , شیرینگ رسیورهای مدیا استار باکیفیت ترین و با ثبات ترین شیرینگ هاست ..
نکته:
همانطور که جناب علی رضای عزیز هم فرمودند شما نرم سعی کنید همیشه نرم افزار را با لودر انتقال دهید و اگر از شیرینگ اینترنتی به صورت WiFi استفاده میکنید تا جایی که امکان دارد سعی کنید که رسیور نزدیک مودم باشد

در مورد رنگ کانال های شیرینگ: با وصف اینکه از این لحاظ در شیرینگ هوایی هیچ مشکلی نداریم و حتی کاربران میتوانند رنگ کانال های بازشده توسط شیرینگ را به دلخواه خود تغییر بهند اما مشکلاتی در این مورد در شیرینگ اینترنتی وجود ارد که بزودی رفع خواهد شد..

و همچنین بعضی موارد در جابجایی کانال ها در لیست FAV هست که بزوذی حل خواهد شد
قبلا هم عرض کرده بودیم که بعضی از مشکلات ناخواسته پیش می آید و ناشناخته است و ما سعی میکنیم با شناسایی آنها تمام تلاش مان را در جهت رفع این مشکلات متمرکز کنیم ..

Irantk City

ADMIN
2011-11-12
43
168
سلام
اول اینکه از ذکر کردن این مشکلات ، منظورم بد بودن رسیور نیست و خوبیهای خودش رو هم دارد. و اکثر رسیورها هم بی مشکل نیستند.
بیشتر هدفم این بود که اگر روشی برای حل کردنشون وجود داره امتحان کنیم.

مودم نزدیک هست به رسیور و از نظر انتن دهی مشکلی نداره. دوستمون گفتند بعد از جا به جایی کانالها exit بزنید و بعد ok که البته من اینکار رو میکنم کلا بعد از هر کاری وقتی از منو خارج بشید بر میگرده به همان کانالی که روی آن کلید منو رو زدیم و این با برنامه نویسی قابل حل هست. من الآن دونه دونه کانالی را که به fav وارد میکنم exit میزنم و بعد دوباره جلو میرم. چون اگر اینکار رو نکنم و داخل همون منو کانالها رو جلو برم دوباره برمیگرده به کانال اول. و اگر بخواین یکبار کلا کانالها را fav بندی کنید بسیار وقت گیر میشه که امیدوارم مشکل حل بشه

رنگ بندی کانالهایی که باز می شوند با شرینگ اینترنتی هم که اینطور گفتید قرار هست برطرف بشه و امیدوارم همینطور باشه.

تلتکست فارسی هم پس منتظر برنامه جدید هستیم. البته الان هم اخرین ورژن برنامه روی دستگاه هست.
و البته تغییر محل کانالها در fav خیلی مهم هست. چون از ماهواره های مختلف که کانالها پشت سر هم قرار بگیرند در دراز مدت باعث خراب شدن موتور میشه. خیلی بهتر هست که بشه در fav به دلخواه کانالها رو بالا و پایین قرار داد.

معنی این جمله رو من نفهمیدم:
خداوند کسی که این رسیور را برای شما فرستاده رحمت کند؟

آخرین ویرایش:

dede

کاربر
2007-04-03
65
225
منم یه دستگاه گرفتم رو کانال شکا ر فریر تصویر زیاد داره کانال عوض می کنم فریز درست میشه کاش فکری تو نرم افزار اینده برا این مشکل بشه

بالا