چه نوع دانگلی در آی استار x99 وجود داره

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
سلام.
چه دانگلی تعبیه شده در آی استار x99 usb s u p e r
یه سوال دیگه آیا میشه از دانگل این ر س ی و ر برای یه ر س ی و ر
دیگه استفاده کرد مثلا با کابل r232
ممنون

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام.
چه دانگلی تعبیه شده در آی استار x99 usb s u p e r
یه سوال دیگه آیا میشه از دانگل این ر س ی و ر برای یه ر س ی و ر
دیگه استفاده کرد مثلا با کابل r232
ممنون
با درود
دوست گرامی این دستگاه دانگل مجزا ندارد ویکنوع تیونر2ورودی سفارشی روی برد نصب کرده اند که با مدار اختصاصی خودش قابل بهره برداری هست
وشما نمی توانید دانگل را از دستگاه جدا کنید چون برد مجزایی وجود نداره ودانگل جزیی از خود رسیور هست.

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
آقا شهرام ممنون.
اینو میدونستم ولی سوال من یکی راجع به نوع دانگل داخلی بود
و یکی اینکه وقتی با دیتای w3 رو به دستگاه متصل کردیم میشه از دستگاه به عنوان
یه دانگل استفاده کرد برای یه سیستم دیگه؟؟؟

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
در مدل 99 همانطور که اقا شهرام توضیح دادند این رسیور خودش دو تیونر هست و تیونر دوم کار دانگل را برای این رسیور انجام میدهد و روی برد رسیور نصب شده است

شما احتمالا منظورت این هست که سرور آن از چه دانگلی هست و یا با چه دانگلی مشترک هست , به نظر میاد این یک قطعه اختصاصی شرکت گلوبال برای محصولات ای استار و مشابه هست

اگر از سرور جای دیگری هم استفاده کرده اند چون شرینگ یک کار مخفی هست نامشخص هست و در این رابطه اطلاع رسانی نمیشود

امکان استفاده از این رسیور بر روی سایر رسیورها به عنوان دانگل نیست

AFSAL

کاربر
2011-12-16
4
3
ممنون از پاسختون

سلام میخواستمدو تا رسیور ایاستار 99 سوپر معملی دارم که یک از از انها کانالهای کارتی را نشان میهد ودیگری نشان نمیدهد به هر دو رسیور هم نرم افزار 2.37 را تزریق کردم ؟ مشکل از کجاست ؟:in_love:

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
شما اون دستگاهی که کانال باز نمیکنه رو یه بار ببرتنظیمات کارخانه و بعد با f1 سه بار صفر پیج رو فعال کن یعنی بنویسه enable بعد کانالها رو سرچ کن ازلیست کانال استفاده نکن و بعد از دستگاهی که شرینگ وصله ببین رو کدام سرور w3 تنظیمات اینهم مطابق اون بزار درست میشه

بالا