کار با Remote Desktop ویندوز XP چطوریه ؟

opticman

کاربر
2007-07-26
4
1
با سلام خدمت تمام دوستان و استادان گرامی
نحوه کار با ریموت دسکتاپ ویندوز چطوریه ؟
لطفا هر کی بلده کامل توضیح بده . چون قبل از این من به بقیه سایتها یه سری زدم ولی خوب با توضیحات این سایتها ( که دقیقا شبیه هم بود ) نتونستم مشکلم رو حل کنم .
اول این رو جواب بدید که موقع Rd آیا کامپیوتر هاست یا کلاینت به شبکه وصل باشه ؟
در زمان اتصال دایال آپ مثل اینکه آی پی می خواد اونو از کجا گیر بیارم ؟
اگه میشه نحوه کار با برنامه Rd رو برای یه مبتدی مثل من کامل توضیح بدین .
یه سوال دیگه داشتم آیا میشه دو تا کامپیوتر را از راه دور از طریق خط تلفن ( بدون استفاده از اینترنت ) و با استفاده از یه رابط گرافیکی شبکه کرد یه چیزی تو مایه های هایپر ترمینال ؟
با تشکر

opticman

کاربر
2007-07-26
4
1
ببخشیدیه سوال دیگه هم داشتم
آیا آیی هنگام استفاده از سرورهای مختلف تغییر میکنه یا نه ( منظورم اینه که هر سیستم توی شبکه یه آی پی خاص و منحصر به فرد داره ؟ ) ؟

omid_0831

مدیر بازنشسته
2006-11-21
227
691
با سلام خدمت تمام دوستان و استادان گرامی
نحوه کار با ریموت دسکتاپ ویندوز چطوریه ؟
لطفا هر کی بلده کامل توضیح بده . چون قبل از این من به بقیه سایتها یه سری زدم ولی خوب با توضیحات این سایتها ( که دقیقا شبیه هم بود ) نتونستم مشکلم رو حل کنم .
اول این رو جواب بدید که موقع Rd آیا کامپیوتر هاست یا کلاینت به شبکه وصل باشه ؟
در زمان اتصال دایال آپ مثل اینکه آی پی می خواد اونو از کجا گیر بیارم ؟
اگه میشه نحوه کار با برنامه Rd رو برای یه مبتدی مثل من کامل توضیح بدین .
یه سوال دیگه داشتم آیا میشه دو تا کامپیوتر را از راه دور از طریق خط تلفن ( بدون استفاده از اینترنت ) و با استفاده از یه رابط گرافیکی شبکه کرد یه چیزی تو مایه های هایپر ترمینال ؟
با تشکر
دوست گرامي:
الف-
1-براي ريموت دسكتاپ حتما بايد هر دو نفر به اينترنت وصل باشن.
2- كسي كه ميخواي اطلاعات رو از كامپيوترش بگيري بايد اي پي شو بده
دوستي كه بايد اي پي شو بده روي كانكش اينترنتش رايت كليك ميكنهو دكمه status رو ميزنه و اي پي كلاينت رو براي تو از طريق ياهو مسنجر ميفرسته.
شما برنامه remote desktop رو باز ميكني و اي پي دوستت رو مينويسي و از اون به بعدش انقدر ساده است كه ديگه از پسش حتما بر مياي. حتما كيفيت صفحه نمايش دوستت رو روي 256 رنگه بزار تا سرعت كار بالا بره.(تو بايد بزاري نه دوستت، اونم توي برنامه ريموت دسكتاپ)
ب- بله ميشه اين كار رو از طريق هايپر ترمينال انجام داد .
ج- ip ها دو نوع دارند. ip وليد غير قابل تغيير است ولي اي پي ديناميك تغيير ميكند. اي پي شما كه دايال آپ داريد با هر بار تماس عوض ميشه و ثابت نيست

opticman

کاربر
2007-07-26
4
1
استاد گرامی omid_Mroz از شما واقعا متشکرم .
آیا میشه دو تا کامپیوتر رو از طریق خط تلفن شبکه کرد بدون نیاز به اینترنت ؟ هایپرترمینال محیطش شبیه به داس ولی من میخوام از یه رابط گرافیکی استفاده کنم امکانش هست ؟:ُّـ

بالا