کار نکردن پنل جلو x99

mehrzad0707

کاربر
2013-04-13
17
21
باعرض سلام و خسته نباشید -دستگاه istar x99 دارم که پنل جلوی دستگاه نه سون سگمنتاش کار می کنه نه کلیدا نه کنترل فقط led قرمز وسبز روشن میشه و به تلویزیونم وصل میکنیم دستگاه روشنو رو همون کانال هستو نشون میده و نمیشه کانالو تعویض کرد -پنلم روی دستگاه دیگه گذاشتم همه چیش کار میکنه -دستگاهم وقتی کاملا خنکه برای چند ثانیه با کنترل کار می کنه -با تشکر لطفا راهنمایی کنید

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
مشکل از سخت افزار ابتدا ولتاژ 5 ولت ورودی به پنل چک کنید اگر ورودی مشکل نداشت مقاومت های اس ام دی ما بین پردازنده و سوکت پنل چک کنید

درود

اگه مقاومتهای مسیر سوکت تا سی پی یو سالم بود احتمال خرابی سی پی یو هست

abady

عضو فعال
2012-02-27
94
287
با سلام..........دوست من... من هم همین ایراد را البته در دو رسیور متفاوت داشتم که هر دو cpu معیوب بود .شما cpu را هیت بگیرید ضرری ندارد.........با تشکر

KHARAD

کاربر
2009-03-04
104
279
34
باعرض سلام و خسته نباشید -دستگاه istar x99 دارم که پنل جلوی دستگاه نه سون سگمنتاش کار می کنه نه کلیدا نه کنترل فقط led قرمز وسبز روشن میشه و به تلویزیونم وصل میکنیم دستگاه روشنو رو همون کانال هستو نشون میده و نمیشه کانالو تعویض کرد -پنلم روی دستگاه دیگه گذاشتم همه چیش کار میکنه -دستگاهم وقتی کاملا خنکه برای چند ثانیه با کنترل کار می کنه -با تشکر لطفا راهنمایی کنید

چنین موردی بعد از بررسی دقیق ولتاژها
با پروگرام کردن با آخرین ورژن مشکل بر طرف شد.

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود ///دوست گرامي شما ولتاژ 5 ولت روي پايه چشم گيرنده كنترل را اندازه گيري كنيد و در صورت امكان چشم گيرنده را تعويض كنيد البته از خرابي ايسي پشت پنل هم ميتواند باشد /در يك مورد اين ايراد را در 9696 داشتم كه ايسي و چشم گيرنده كنترل خراب بود //پيروز باشيد

xl150

کاربر
2010-10-11
86
224
38
با سلام اگه امکانش هست ولتاژ های روی پایه های چشمی رو بنویس وهمچنین روی سوکت جلو تا دوستان بتون کمک کنن

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
با درود ///دوست گرامي شما ولتاژ 5 ولت روي پايه چشم گيرنده كنترل را اندازه گيري كنيد و در صورت امكان چشم گيرنده را تعويض كنيد البته از خرابي ايسي پشت پنل هم ميتواند باشد /در يك مورد اين ايراد را در 9696 داشتم كه ايسي و چشم گيرنده كنترل خراب بود //پيروز باشيد

دوستان عزیز ابتدا مطالب را کامل مرور کنید و بعد سوال و یا جواب را مطرح کنید در متن سوال دوستمان اعلام شد که پنل را با یک دستگاه دیگر تست کردم و کار میکرد و... لطفا قبل از ارسال مطالب خوب مطالب قبلی را مطالعه کنید

jalal2011

عضو جدید
2011-02-01
99
291
سلام آیسی فلاش پراگرام شود مسیر چشمی تا سی پی یو تست شود خازن هایه خروجی تغذیه تعویض شود اگر ایراد رفع نشد آیسی پنل تعویض شود و در آخر خرابی سی پی یو محتمل است

بالا