کانال sky 3d

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
درود
دوستانی که از رسیورهای لینوکسی با شیرینگ استفاده میکنید وتلویزیون های با قابلیت 3D داشته باشید
پکیج اسکای ایتالیا روی فرکانس:
11785
29900
افقی
کانال SKY 3D را اضافه کرده است البته این فرکانس S2 هست وبا رسیورهای فول اچ دی دریافت میشود وبرای استفاده بهینه از کانالهای پکیج اسکای اکانت سی سی کم معتبر واینترنت مناسب با پینگ تایم پایین خیلی کارساز خواهد بود
:eek:k:

آخرین ویرایش:

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
لیستس ازکانال های 3بعدی اگه میشه بگذارید

untitled.JPG

با سلام . در جدول بالا ماهواره های دارای کانال 3d و تعداد آنها مشخص شده.

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
دوستان من وقتی این کانال رو دریافت میکنم تصو یر در وسط lcd دوتا میشه علت بنظر دوستان چیه .

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با درود . دوست عزیز اگر رسیور شما 3d و تلویزیون شما سازگار با 3d میباشد شما احتیاج به عینک سه بعدی آناگلیف دارید تا تصاویر رو بصورت سه بعدی تماشا کنید.

en.ghg

کاربر
2009-05-16
111
341
58
دوستان من وقتی این کانال رو دریافت میکنم تصو یر در وسط lcd دوتا میشه علت بنظر دوستان چیه .

سلام و درود

دوست من هیچ علت خاصی نداره و اتفاقی که برای شما افتاده کاملا طبیعی است .
همان طور که جناب samsat ذکر کردند , اگر یکی از موارد زیر برقرار نباشد شما قادر به تماشای صحیح کانال های 3d [ سه بعدی ] نخواهید بود :

۱) رسیور شما باید از تکنولوژی تصاویر 3D پشتیبانی کند . [ که فکر کنم ارزون ترینش ۳۰۰ و یا ۴۰۰ نرخش باشه ] YOUR Reciever must support 3D PICTURE TECHNOLOGY

۲) تلویزیون شما نیز باید از تکنولوژی تصاویر 3D پشتیبانی کند . [ که فکر کنم ارزون ترینش (۳۷ و یا ۴۲ اینچ) ۱ و یا ۱/۵ نرخش باشه ] YOUR Television must support 3D PICTURE TECHNOLOGY ,too

۳) و در اخر از این مطمئن شوید عینک 3D خود را بر چشم دارید . [ که فکر کنم هنگام خرید همراه TV باشه ] BE SURE that you're having YOUR 3D GLASSES right on your eyes

با سپاس و تشکر

یا حق

dariush22

کاربر
2009-05-28
18
42
42
سلام و درود

دوست من هیچ علت خاصی نداره و اتفاقی که برای شما افتاده کاملا طبیعی است .
همان طور که جناب samsat ذکر کردند , اگر یکی از موارد زیر برقرار نباشد شما قادر به تماشای صحیح کانال های 3d [ سه بعدی ] نخواهید بود :

۱) رسیور شما باید از تکنولوژی تصاویر 3D پشتیبانی کند . [ که فکر کنم ارزون ترینش ۳۰۰ و یا ۴۰۰ نرخش باشه ] YOUR Reciever must support 3D PICTURE TECHNOLOGY

۲) تلویزیون شما نیز باید از تکنولوژی تصاویر 3D پشتیبانی کند . [ که فکر کنم ارزون ترینش (۳۷ و یا ۴۲ اینچ) ۱ و یا ۱/۵ نرخش باشه ] YOUR Television must support 3D PICTURE TECHNOLOGY ,too

۳) و در اخر از این مطمئن شوید عینک 3D خود را بر چشم دارید . [ که فکر کنم هنگام خرید همراه TV باشه ] BE SURE that you're having YOUR 3D GLASSES right on your eyes

با سپاس و تشکر

یا حق
دوست من کانالهای سه بعدی اینجوری پخش میشن و باید تلویزیون شماقابلیت پخش این کانالهارا داشته باشد من خودم led(lg دارم وروی ریموت کنترلش یه دکمه داره که با زدن این دکمه تصویر به یکی تبدیل میشه منتها تصویر حالت دوتایی هستش ودر اینجا باید از عینک سه بعدی استفاده کرد تا تصاویر واضح وسه بعدی رو ببینی وتویزیونی که قابلیت سه بعدی رو ناره تصاویر از وسط تکرار میشن

en.ghg

کاربر
2009-05-16
111
341
58
دوست من کانالهای سه بعدی اینجوری پخش میشن و باید تلویزیون شماقابلیت پخش این کانالهارا داشته باشد من خودم led(lg دارم وروی ریموت کنترلش یه دکمه داره که با زدن این دکمه تصویر به یکی تبدیل میشه منتها تصویر حالت دوتایی هستش ودر اینجا باید از عینک سه بعدی استفاده کرد تا تصاویر واضح وسه بعدی رو ببینی وتویزیونی که قابلیت سه بعدی رو ناره تصاویر از وسط تکرار میشن

سلام

با سپاس از شما دوست عزیز

میخواستم که بدونم مدل رسیور و تلویزیونت چیه ؟ که الان داری می گیری .

من خودم تلویزیونم پلاسمای سه بعدی LG هست ولی دستگام کروز 400HD است و 3D نیست . خودمم زیاد با 3D حال نمی کنم . خونه فامیل و اشنا که 3d دارن , دیدم , خوب و باحال هست اما من زیاد حال نکردم . خلاصه ممنون بابت توضیحات

موفق باشی

یا حق

dariush22

کاربر
2009-05-28
18
42
42
در خدمتم دوست عزیز ریسیورم استار مکس 10000 فول هستش وتلویزیونم lg lw4500 میباشد

بالا