کسانی که دستگاه فورتک fshd4800i دارند بیان تو

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

esnak

کاربر
2008-11-14
4
1
با سلام خذمت دوستان واساتید محترم اگر کسی این مدل دستگاه را داره 1 بک آپ از فلش دستگاه خودش به من بده

هزینش هر چی بشه تقدیم می کنم یا با بنده تماس بگیرید به خدا در به در ای فایل فلش هستم جون هر کی دوست دارید کمک کنید دستگاه مال مشتری هست مغز منا خراب کرده

آخرین ویرایش توسط مدیر:

esnak

کاربر
2008-11-14
4
1

شکر خدا کسی جز من بد بخت از این مدل دستگاه ندارم امیدوارم همه شما به درد من دچار بشین:eek:k::eek:k:

esnak

کاربر
2008-11-14
4
1

خدا وکیلی کسی اگه این مدل دستگاه را نداره دیگه چرا تاپیک میزنید

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

asadad1353

کاربر
2013-05-13
1
0
مشکل رسیورت چیه شاید نیاز به فایل فلش نباشه از طریق هایپر ترمینال ویندوز عمل کن شاید راه بیافته

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
با سلام خذمت دوستان واساتید محترم اگر کسی این مدل دستگاه را داره 1 بک آپ از فلش دستگاه خودش به من بده

هزینش هر چی بشه تقدیم می کنم یا با بنده تماس بگیرید به خدا در به در ای فایل فلش هستم جون هر کی دوست دارید کمک کنید دستگاه مال مشتری هست مغز منا خراب کرده

7

دوست گرامی فایل فلش فورتک 4800 توی سایت موجوده

ولی چون شما هزینه اشتراک سایت رو پرداخت نکردید فکر نمیکنم بتونید دانلود کنید

attachment.php
attachment.php
attachment.php

اینم لینکش

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zoru

esnak

کاربر
2008-11-14
4
1
دوستان از تمامی شما تشکر می کنم ولی تا ندونم این فایل فلش هست هزینه نمیدم چند بار تو این سایتها گولم زدن

1 مشت برنامه چرت تحویل بنده دادند بجای فلش

حجم فلش شما چقدر می باشد؟

اگه 32 مگ هست فلش نیست

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوستان از تمامی شما تشکر می کنم ولی تا ندونم این فایل فلش هست هزینه نمیدم چند بار تو این سایتها گولم زدن

1 مشت برنامه چرت تحویل بنده دادند بجای فلش

حجم فلش شما چقدر می باشد؟

اگه 32 مگ هست فلش نیست

دوست عزیز فایل فلش مربوط به همین رسیور تست شده مشکلی ندارد حجم فایل 4 میگ برای ای سی فلش به شماره en25f32

2007-06-19
1,872
19,340
سلام

برادر عزيز اگر قوانين رو ميخوندي متوجه ميشدي که گذاشتن شماره تماس درانجمن ممنوع هست ، فايل سالم هم در بخش موجود مي باشد / بسته شد .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا